Szczegóły pobytu

Dokąd chcesz pojechać?
Moje ulubione hotele
Ostatnio oglądane hotele
Obiekt typu Hotel - dodatkowe informacje:
    Zalety okolicy:
  • zakupy
  • życie nocne
  • plaże
    Odległość do lotniska:
  • Lotnisko międzynarodowe Phuket (25.3 km)
    Komentarze klientów:
  • "Przyjazna, pomocna obsługa", "Świetny wystrój pokoi", "Nowy hotel"
    Najlepsze atrakcje w okolicy:
  • Dive Supply (2.2 km / 27 minut pieszo)
  • Savoey Restaurant (2.4 km / 29 minut pieszo)
  • Bangla Road (2.5 km / 30 minut pieszo)
  • Centrum handlowe Jungceylon (2.6 km)

Uwaga: Wszystkie odległości są mierzone w linii prostej.

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngern Road, Tri-trang, Patong, Phuket, Tajlandia 83150

Możesz przejrzeć wszystkie dodane hotele na liście "Moje ulubione hotele".
Wybierz swoje pokoje
09 lutego 2016 - 11 lutego 2016 | 2 noce
Dostępne pokoje Maks.
Cena za noc
Liczba

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket - usługi i wyposażenie


Udogodnienia

  • bankomat na miejscu
  • bar
  • bar przy basenie
  • biblioteka
  • całodobowa obsługa pokoju
  • całodobowa recepcja
  • centrum biznesowe
  • codzienne sprzątanie
  • czyszczenie chemiczne
  • dla osób niepełnosprawnych
  • drukarka
  • ekspresowe zameldowanie i wymeldowanie
  • faks
  • gazety
  • kawiarnia
  • konsjerż
  • ksero
  • obsługa pokoju
  • ochrona 24h
  • opieka nad dzieckiem
  • pokój dla rodziny
  • pralnia
  • prywatne zameldowanie/wymeldowanie
  • przechowalnia
  • przechowalnia bagażu
  • restauracja
  • sejf
  • sprzęt do grillowania
  • strefa dla palących
  • transfer z lotniska/hotelu
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • usługi biletowe
  • usługi dla VIP-ów
  • usługi dowozu
  • usługi pocztowe
  • usługi taxi
  • winda
  • wspólne pomieszczenie/salon TV
  • wycieczki
  • wymiana walut
  • wypożyczalnia samochodów
  • zaplecze bankietowe/konferencyjne

Sport i rekreacja

  • basen (dla dzieci)
  • basen odkryty
  • bilard
  • klub dla dzieci
  • łaźnia
  • masaż
  • ogród
  • pokój do gier i zabaw
  • sauna
  • siłownia/sala fitness
  • spa
  • tenis stołowy
  • wanna z hydromasażem

Internet

  • darmowe Wi-Fi we wszystkich pokojach
  • Wi-Fi w miejscach publicznych

Parking

  • parking
  • usługa parkowania samochodu

Personel mówi w nastepujących językach:

  • angielski
  • filipiński
  • hindi
  • nepalski
  • tajski

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!
Kurort - opis
Avista Hideaway Resort & Spa Phuket to doskonałe miejsce dla podróżujących turystycznie i biznesowo,...więcej... Avista Hideaway Resort & Spa Phuket to doskonałe miejsce dla podróżujących turystycznie i biznesowo, którzy zatrzymają się w takim mieście jak Phuket. Oddalony zaledwie o 1 Km od centrum miasta i 35. Km od lotniska, ten posiadający 5 gwiazdek hotel przyciąga rzesze turystów każdego roku. Ten będący rajem dla spragnionych relaksu i odprężenia hotel oddalony jest o dosłownie kilka kroków od takich atrakcji miasta jak Train Thai Boxing, Dive Supply, Patong Football Club.

Skorzystajcie z doskonałej obsługi oraz bogactwa udogodnień dostępnych w tym hotelu w mieście Phuket. W hotelu dostępny jest szeroki wybór najwyższej jakości usług, takich jak darmowe Wi-Fi we wszystkich pokojach, ochrona 24h, codzienne sprzątanie, faks, ksero.

Hotel mieści 150 przepięknie urządzonych pokoi, z których wiele wyposażonych jest w dostęp do internetu (bezprzewodowy), prywatny basen, internet bezprzewodowy (bezpłatny), wanna z hydromasażem, pokoje dla niepalących. Hotel oferuje szeroką gamę obiektów i zajęć rekreacyjnych, takich jak wanna z hydromasażem, siłownia/sala fitness, sauna, basen odkryty, spa, dzięki którym twój urlop będzie naprawdę niezapomniany. Ciesz się najwyższym poziomem obsługi oraz prawdziwym luksusem podczas pobytu w hotelu Avista Hideaway Resort & Spa Phuket.
Kurort - warunki
Przydatne informacje
Jedzenie, napoje i rozrywka

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wszystkie recenzje (1777)

Podróże służbowe (57)

Podróże z partnerem (1014)

Wycieczki w pojedynkę (201)

Rodziny z małymi dziećmi (276)

Rodziny z dużymi dziećmi (146)

Podróże grupowe (83)

Wspaniały
8,6
Wart swojej ceny
8,5
Lokalizacja
7,6
Ocena pracowników
8,9
Warunki w hotelu/Czystość
9,1
Komfort pokoju
9,2
Wszystkie recenzje (1777)
Sortuj według:
wojciech P. Podróże z partnerem
Poland, 27 listopada 2014
cisza spokój i piękne widoki

piękne widoki, dobre jedzenie oraz cisza i spokój
9,3
Waldemar N. Podróże grupowe
Poland, 20 marca 2014
Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

widok,cisza,basen
7
Moim zdaniem hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek.Takie szczegoly jak woda w łazience po kąpieli nie ścieka,ciężko domykające sie okno tarasowe,głośna klimatyzacja i kilka innych rzeczy cos znzczą.Warto wiedzieć,że w przypadku kiedy zaprosisz goscia do pokoju zostaniesz OBCIAZONY OPŁATA Wczesniej nigdy w Tajlandii sie z tym nie spotkałem.Z ho telu jest wzsedzie daleko, na plaze,do miasta.. Ogólnie polecam inny wybor niż Avista.
Elizabeth S. Podróże grupowe
United Kingdom, 09 lutego 2016
Amazing safe heaven away from phuket craziness

Service, architecture and bliss
9,3
Ive travelled around south east Asia and lived in Asia 5 yrs. 3 of those years have been in Thailand. This hotel was one of the best hotels I have stayed in! From check in to check out was truly amazing, calming and relaxing. My friend came from the uk and really wanted to experiance phuket, I did not but conciously decided on a hotel away from the hustle and bustle during the day to give me that calm and blissful feeling and then just a tuk tuk ride at night for a party feel. Thank you avista you saved me and really give me a lovely experiance in Phuket. The hotel was a absolute joy to stay in
Russell E. Podróże z partnerem
United States of America, 28 stycznia 2016
Beautiful Resort with Great Staff

Hotel design, atmosphere and staff service
8,3
Beautiful, well designed hotel with a great service. The hotel provided a fantastic environment and atmosphere. There are three pools, but we especially liked the main pool and bar with bartender Noi. All of the staff went out of their way to make sure we had a good stay. The free breakfast buffet had many delicious food choices. If you do stay there, don't miss the rooftop restaurant Sizzle. Food is good, but the location is unbeatable. Ate under a full moon overlooking the ocean and were lucky enough to have a wedding fireworks show and candle lantern show going on at the resort below. If there is any drawback for this hotel it is the location because it is a way out of Patong. They did provide shuttle service.
vincent T. Podróże grupowe
Malaysia, 14 stycznia 2016
Luxury Stay

Unique Design, Multiple pools, Friendly Staff
10
I been here with my colleagues for company retreat. The hotel is luxury, clean, quite as it is at hill top. The food serving is good and the staffs are friendly. The rooms are clean and huge with great views. Worth a stay!
Lee T. Wycieczki w pojedynkę
Malaysia, 09 stycznia 2016
Beautiful and spacious landscapping.friendly staff

quiet environment. nice land and spacious landscapping. value for money. good resort for retreat. frequent shutter bus to patong. friendly staff. clean.
8,7
lorraine L. Podróże służbowe
Singapore, 11 stycznia 2016
Poor service

Great location, awesome rooms, great pools
6,3
Our stay was disappointing considering the hotel was so nice. it had great rooms, and pools and nicely decorated. But the staff were really bad at their job, inefficient and made the stay unpleasant.
Sean B. Podróże z partnerem
Canada, 12 stycznia 2016
Beautiful Hideaway

Quiet, nice pools and great breakfast
9,7
We enjoyed are stay. It is tucked away high in the hills above Patong beach. Nice and quiet to get away from the crazy of Patong. Staff is very nice and the food is excellent. Otis a bit of a maze to find your room. I would definitely stay there again.
Carolyn S. Wycieczki w pojedynkę
United Kingdom, 08 stycznia 2016
A true hideaway

Beautifully designed and kept, service by the staff could not have been better, different options for what to do
9,3
Just what the doctor ordered! A beautiful resort, a peaceful hideaway yet very close to Patong beach. The staff were excellent, responding immediately to any request (I had trouble with the internet). There are three different pools, three different places to eat and drink so a variety to do if you choose to remain inside. The spa was lovely and the full package was done perfectly - and better value for money than the head massage. One suggestion would be to increase the number of seats/loungers around the pool areas and to prevent people leaving their towels there when they'd left or not arrived.
Chenlong J. Podróże z partnerem
China, 09 stycznia 2016
review

room comfort, cleanliness, facilities
8,7

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Podatki i opłaty manipulacyjne obejmują zwykle opłaty pobierane przez hotel i pokrywane przez Agoda. By dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z regulaminem korzystania z serwisu Agoda. Podatki i opłaty manipulacyjne mogą również zawierać inne koszty poniesione przez Agoda w procesie rezerwacji.