Szczegóły wyszukiwania

Dokąd chcesz pojechać?
Moje ulubione hotele
Ostatnio oglądane hotele
Obiekt typu Hotel - dodatkowe informacje:
    Zalety okolicy:
  • restauracje
  • plaże
  • rodzinne rozrywki
    Odległość do lotniska:
  • Lotnisko międzynarodowe Phuket (31.2 km)
    Komentarze klientów:
  • "Uprzejma obsługa", "Fantastyczne jedzenie / śniadanie", "Nowe, duże i nowoczesne pokoje", "Basen"
    Najlepsze atrakcje w okolicy:
  • Plaża Kata (0.7 km / 9 minut pieszo)
  • Punkt widokowy Kata (0.8 km / 10 minut pieszo)
  • Phuket Surf (1.4 km / 17 minut pieszo)
  • Karon Beach (1.8 km / 22 minut pieszo)

Uwaga: Wszystkie odległości są mierzone w linii prostej.

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Tajlandia 83100

Możesz przejrzeć wszystkie dodane hotele na liście "Moje ulubione hotele".
Wybierz swoje pokoje
09 lutego 2016 - 11 lutego 2016 | 2 noce
Dostępne pokoje Maks.
Cena za noc
Liczba

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach - usługi i wyposażenie


Udogodnienia

  • bar
  • bar przy basenie
  • biblioteka
  • całodobowa recepcja
  • centrum biznesowe
  • ekspresowe zameldowanie i wymeldowanie
  • kawiarnia
  • konsjerż
  • obsługa pokoju
  • opieka nad dzieckiem
  • pokój dla rodziny
  • pralnia
  • przechowalnia
  • przechowalnia bagażu
  • restauracja
  • sejf
  • strefa dla palących
  • transfer z lotniska/hotelu
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • usługi dowozu
  • winda
  • wycieczki
  • wymiana walut
  • zaplecze bankietowe/konferencyjne

Sport i rekreacja

  • basen (dla dzieci)
  • basen odkryty
  • klub dla dzieci
  • łaźnia
  • masaż
  • ogród
  • sauna
  • siłownia/sala fitness
  • spa
  • wanna z hydromasażem

Internet

  • darmowe Wi-Fi we wszystkich pokojach
  • Wi-Fi w miejscach publicznych

Parking

  • parking

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!
Kurort - opis
Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach położony w okolicy Katamiasta Phuket cieszy się dużą popularn...więcej... Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach położony w okolicy Katamiasta Phuket cieszy się dużą popularnością wśród turystów. Oddalony o 20 km od zgiełku centrum, ten posiadający 5 gwiazdek hotel zapewnia doskonałe położenie i świetny dostęp do największych atrakcji miasta. Warty uwagi jest także łatwy dostęp z hotelu do takich atrakcji i zabytków miasta jak Dino Park Mini Golf, Commemoration of Princess Mothers Stadium, Plaża Kata.

Oferując najlepszą obsługę oraz szeroki wybór wszelkich udogodnień hotel Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach stawia sobie za cel przede wszystkim zapewnienie swoim gościom maksymalnego komfortu. Najważniejsze usługi dostępne w hotelu to darmowe Wi-Fi we wszystkich pokojach, całodobowa recepcja, udogodnienia dla niepełnosprawnych, ekspresowe zameldowanie i wymeldowanie, przechowalnia bagażu.

Wszystkie kwatery wyposażone są w przemyślane udogodnienia, aby zapewnić gościom poczucie najwyższego komfortu. Bez względu na to, czy jesteś fanem aktywnego trybu życia, czy po prostu szukasz sposobu na rozładowanie napięcia po męczącym dniu, możesz skorzystać z szeregu obiektów rekreacyjnych dostępnych w hotelu, takich jak wanna z hydromasażem, siłownia/sala fitness, sauna, basen odkryty, spa. Ciesz się najwyższym poziomem obsługi oraz prawdziwym luksusem podczas pobytu w hotelu Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach.
Kurort - warunki
Przydatne informacje
Jedzenie, napoje i rozrywka

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wszystkie recenzje (1979)

Podróże służbowe (29)

Podróże z partnerem (1061)

Wycieczki w pojedynkę (191)

Rodziny z małymi dziećmi (355)

Rodziny z dużymi dziećmi (190)

Podróże grupowe (153)

Wspaniały
8,6
Wart swojej ceny
8,6
Lokalizacja
8,0
Ocena pracowników
9,0
Warunki w hotelu/Czystość
9,0
Komfort pokoju
9,0
Wszystkie recenzje (1979)
Sortuj według:
Seung L. Rodziny z małymi dziećmi
South Korea, 07 lutego 2016
Not for family with young children

Location to Kata beach even though there is a steep hill.
5
Staff was not very friendly. Breakfast was simple. Breakfast dishes were not reachable by young children as it was too high. No kids plates or utensils
Stephanie S. Rodziny z dużymi dziećmi
Singapore, 25 stycznia 2016
5 mins walk to Kata Beach

Location, spacious room and good service
8,7
We have enjoyed our stay at the Avista Phuket. The room is spacious, Kata beach is only 5 mins walk from the hotel. The hotel staff especially Irene and the F&B Manager Supoj tried their level best to provide the guest with the best of their ability. Very attentive to our request and details. Thank you!
JJ H. Podróże z partnerem
Singapore, 10 stycznia 2016
Perfect Service & Great Hotel

5stars Hotel, Nice & Comfort Room
10
Had a great and lovely anniversary celebration there! Good arrangement of staff, nice view, big room, friendly staff with full of smiles. 5min to kata beach. Free shuttle bus provided. Definately will come back again! Fantastic holiday there.
Dang T. Rodziny z małymi dziećmi
Australia, 24 grudnia 2015
Fantastic holiday - with the best service at Avist

Room comfort, good services and best Ocean view. The staffs are very attentive to requests. I would recommend for other tourists and friend to stay at Avista Phuket Resort.
10
Fantastic holiday and stay at Avista Phuket resort
glen A. Podróże z partnerem
United Kingdom, 24 grudnia 2015
Good Stay

Room, staff and pool area
8,3
This Hotel was very clean and presentable. The staff were extremely friendly and helpful. We had nine days there which we enjoyed . The general layout was good with nice lounging and pool areas (for all ages). The Hotel is not far from the towns bars and restaurants.....although the hotel is on small but very steep hill which may not be suitable for some people. The breakfast was adequate but after 9 days a little repetitive. The hotel held a buffet and pasta bar on a Tuesday evening and I would recommend the pasta bar, it was very tasty and a nice change from all the Thai food we have eaten. All in all it was a great stay.
JANG L. Rodziny z małymi dziećmi
South Korea, 24 grudnia 2015
Great as expected except 1 thing.

Fit with what we expected, Quiet , modern, and clean.
8
As Nice as expected, except Need to walk up the hill about 100meters on sunshine , which cause a sweat after short trip to town. viewed b4 I reserved , but check it out the hill. If you have kid ,it will cause the Minus . Otherwise Nice hotel.
saw D. Rodziny z małymi dziećmi
Singapore, 20 grudnia 2015
will recommend to friends & come back in next visi

staff able to communicate with guests.good location & privacy,spacious room.
8
Peaceful.
maarten C. Rodziny z dużymi dziećmi
Netherlands, 19 grudnia 2015
Nice hotel close to Karong/Kata beach and center

Excellent rooms, nice swimmingpool, friendly staff
9
It is a nice hotel, not directly at the beach, but fairly close. Great room with good beds and full euipped. Swimmingpool is great.
SARAH B. Podróże z partnerem
United Kingdom, 14 grudnia 2015
Couples relaxing break

comfortable bed/friendly staff/location
8,3
We had a really relaxing week. The staff were all very friendly and helpful, the room was a good size and the bed was extra comfortable. On arrival were were asked if we were prepared to wait 20 minutes we could have an upgrade of room, this was great. During our wait we were given iced tea and some flowers. The hotel was up a hill but we found it ok to walk up and down each day.We had no problems ata ll with mosquitos and in fact did not see any insects.
Marc L. Podróże z partnerem
Switzerland, 14 grudnia 2015
Typical Phuket hotel for big tourism

Pool was ok, but comparatively small, breakfast buffet good, location safe high above beach
7
Only staying for a night there was ok, breakfast was fine, pool relatively small for the number of rooms. We enjoyed the bathtub as the view was nothing to write home about. Ok hotel

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Podatki i opłaty manipulacyjne obejmują zwykle opłaty pobierane przez hotel i pokrywane przez Agoda. By dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z regulaminem korzystania z serwisu Agoda. Podatki i opłaty manipulacyjne mogą również zawierać inne koszty poniesione przez Agoda w procesie rezerwacji.