Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,7

z 8398 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 5

Wart swojej ceny
7,6
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (8398)
Sortuj według:
Waldemar S. Podróże służbowe Poland, 29 listopada 2015
Tylko pokój, nawet wody nie dali gratis

Lokalizacja
6
Jak w fabryce, gdzie klienta kładzie sie na taśmie / łożku , ...
Zgłoś tą recenzję
Beata O. Wycieczki w pojedynkę Poland, 24 czerwca 2015
wart polecenia

lokalizacja, czystosc, cena
8
bardzo udany
Zgłoś tą recenzję
Waldemar S. Podróże służbowe Poland, 29 maja 2013
Fajnie połozony w samym sercu Kowloon

położenie, czystość, cena
9,7
Polecam szczegolnie dla wszystkich ktorzy chca w krotkim czasie spenetrowac okolice. Korzystajac z pobliskich sklepow i atrakcji, oraz ze stacji metra - wygodna lokalizacja do zapoznania sie z HongKongiem
Zgłoś tą recenzję
Boguslaw C. Podróże służbowe Poland, 21 lutego 2012
Dobry hotel

położenie, czystość, jedzenie,
7,3
Lokalizacja hotelu bardzo dobra. Blisko wejście do stacji metra. W pobliżu sklepy, restauracje. Pokoje małe, ale czyste i odnowione. Piękny widok z pokoju - na park oraz wyspę Wanchai. Dobre jedzenie, codziennie podają to samo, więc przy dłuższym pobycie może być monotonnie.
Zgłoś tą recenzję
Piotr G. Podróże służbowe Poland, 20 kwietnia 2010
Nice hotel

Good localization. Free bus to the Kowloon Train Station. Proffesional and very helpfull staff. Most of staff talk in english.
9
Hotel has very good localization, near are many streets with shops. About 10 min walk from sea and place where you can see Lighting Show. Rooms are big enought specially for this price. Hotel has their own free bus to the Kowloon Train Station - very helpfull. Proffesional and very helpfull staff. Most of staff talk in english. The problem was in Internet - in most of 4* hotels the Internet is free + we have XXI century and Internet is something natural and the cost of it is very low but not here. The telephone calls are very expensive 2-3min cost 8 HK$.
Informacje na temat zakupów: 8 min walk from the streets with many shops (with very good price)
Zgłoś tą recenzję
Abigale B. Wycieczki w pojedynkę Philippines, 6 lutego 2016
Been here twice (family and solo travel)

Location, value for money, quick service
8
Zgłoś tą recenzję
Jacques T. Podróże z partnerem Philippines, 4 lutego 2016
good value for money

location, accommodating staff and has a nice view of the city
8,3
We booked BP as a mystery hotel and I must say that we got a good value for our money. Location is its strongest selling point as it is located in almost the center of the city. Easily accessible via bus or mtr and a lot of touristy places are "relatively" within walking distance. Not the best hotel, but for the price we paid, really a good value for your money.
Zgłoś tą recenzję
Choo L. Podróże z partnerem Malaysia, 3 lutego 2016
Another year at BP International

Fast check in and check out. Good room service
8
It was good as usual. We have been a loyal guest for 5 years. The hotel is strategically located and the hotel staff are always helpful and courteous
Zgłoś tą recenzję
Ann N. Podróże grupowe Philippines, 1 lutego 2016
Great location!

Great location, clean and very accommodating staff.
10
Very pleasant.
Zgłoś tą recenzję
Ramon M. Podróże z partnerem Philippines, 31 stycznia 2016
Great Value for your money

Location, Cleanliness, Service
8,7
Very good and comfortable.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 5 z 5
B P International Hotel HongkongB P International Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzB P International Hotel Hongkong - RecepcjaB P International Hotel Hongkong - FoyerB P International Hotel Hongkong - FoyerB P International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyB P International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyB P International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyB P International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyB P International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyB P International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyB P International Hotel Hongkong - ŁazienkaB P International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyB P International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyB P International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyB P International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyB P International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyB P International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyB P International Hotel Hongkong - ŁazienkaB P International Hotel Hongkong - WidokB P International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyB P International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyB P International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyB P International Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluB P International Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaB P International Hotel Hongkong - Pub/HolB P International Hotel Hongkong - Sala BalowaB P International Hotel Hongkong - Sala BalowaB P International Hotel Hongkong - WyposażenieB P International Hotel Hongkong - Plany pięter


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C03