lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restauracja Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restauracja Baan Laimai Beach Resort Phuket - Plaża Baan Laimai Beach Resort Phuket - Plaża Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny
Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny
Okolica: Patong Liczba pokoi: 172
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

z 4852 recenzji

Warty swojej ceny
7,6
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (4852)
Sortuj według:
Bartlomiej B. Podróż w większej grupie Poland, 24 marca 2014
Dobra lokalizacja, ladny hotel

baseny, blisko do plaży, centralne położenie
8,3
Boguslaw L. Podróż z partnerem Poland, 21 listopada 2013
Podyt w dobrtm holelu w niezwykle gwarnej okolicy

Wysoki standard holelu, miła obsługa,dobre położenie
8
Bardzo udany pobyt z jednym zastrzeżeniem. Holel ma braki w programie sanitarnym. W ciągu 9 dni pobytu (bardzo wilgotny klimat) w narożnikach lustra w łazience wytosły wykwity pleśni wielkości średniej pieczarki. Lustro nie było myte ani razu , a w narożnikach powinno być dodatkowo dezynfekowane preparatani antygrzybicznymi. Poza tym wsztstko ok.
Katarzyna K. Podróż z partnerem Poland, 26 lutego 2013
Hotel dla pragnacych nocnych wrazen

bliskosć plaży, miła obsługa, centralne położenie
5,7
Niestety musze złozyć reklamację, poniewaz dostaliśmy beznadziejne pokoje na pietrze gdzie był remont i hałas.Balkon z widokiem na brudne rozwieszone rzeczy z sasiedniego starego i zaniedbanego budynku. Po interwencji przenieśli nas nast. dnia do starszej częsi.Tam ne było juz remontu, ale ta cześć to 3 gwiazdki, pokoje starsze, brak ciepłej wody do południa.Jestem właścicielem biura podrózy i wiem o czym mówię, sama duzo wizytuje hoteli na całym świecie
Monika G. Podróż z partnerem Poland, 26 marca 2012
Hotel na dobrym poziomie

Dobra lokalizacja, dobre śniadania, blisko do plaży, ładny basen.Miła obsługa.
7,3
Hotel podczas pobytu był remontowany, przez co hałas przeszkadzał w odpoczynku. Pokoje nie były sprzątane codziennie.
Tomasz T. Wycieczka w pojedynkę Poland, 31 marca 2010
hotel w Patong przy deptaku i plaży

położenie , kuchnia i barek. duże pokoje i ogromne łazienki
7,7
hotel ma naprawde idealne super położenie , kuchnia i barek jeden z fajniejszych ze świezymi owocami morza i rybami oraz tanimi relatywnie drinkami duże pokoje i ogromne łazienki brak okien:((( niestety położony jest w super miejscy, dobra cena ale nie ma okien w pokojach bo i tak widok byłby metrowy, sa luksfery, ale za to klima super. czysty, miła obsługa według mnie wart swojej ceny, obok jest Holiday Inn ale kosztuje 3 razy tyle.
Informacje na temat życia nocnego: obok deptaku i nocnej części Patonga.
Tomasz M. Podróż z partnerem Poland, 31 marca 2010
polecam

Super lokalizacja, fajne pokoje
9,3
Fajnie zlokalizowany Hotel, przyjemne pokoje i dobre jedzenie, odległość od plaży nie wiecej niż 50 m !!!!!!!!!!!
Informacje na temat życia nocnego: nie trzeba szukac, bedziesz w jego centrum
Mohammed M. Rodziny z małymi dziećmi United Kingdom, 25 grudnia 2014
Very good stay

The room, the pool n the location
9
Fantastic
Mohd N. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 24 grudnia 2014
Superb experience

Good staff, food and location
9,7
Excellent
Mohammed S. Rodziny z małymi dziećmi United Kingdom, 23 grudnia 2014
nice pleasant place

swimming pool, breakfast and location
5,7
We really enjoyed our stay here the swimming. Great variety of breakfast food choices. Gym was also good. Location was ideal for all amenities. Close proximity to beach. Only downfall was WiFi in room was not working also room was not cleaned till after 4pm on everyday during our stay for 5 days.
Hachem E. Podróż z partnerem Lebanon, 22 grudnia 2014
My stay in patong

Location, cleaness, car parking
7,7
I came late to check in , but the receptionist said that no room is ready so i suggested that i go for eating then come back , i came back after two hours to find that the room still not ready , then after waiting a while they gave me the room , the surprise is when i tried to get in the room i found another person occupying the room , i get down and explained , then they apologized about that and upgraded me to swimming pool , other things was really fine , they offered a parking

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlażaBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlażaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - SiłowniaBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - Widok

Recenzje klientów - Baan Laimai Beach Resort, Phuket

AS-AGWEB-3B06