Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Tajlandia

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,8

z 5819 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 6

Wart swojej ceny
7,7
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,7
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (5819)
Sortuj według:
Bartlomiej B. Podróże grupowe Poland, 24 marca 2014
Dobra lokalizacja, ladny hotel

baseny, blisko do plaży, centralne położenie
8,3
Zgłoś tą recenzję
Boguslaw L. Podróże z partnerem Poland, 21 listopada 2013
Podyt w dobrtm holelu w niezwykle gwarnej okolicy

Wysoki standard holelu, miła obsługa,dobre położenie
8
Bardzo udany pobyt z jednym zastrzeżeniem. Holel ma braki w programie sanitarnym. W ciągu 9 dni pobytu (bardzo wilgotny klimat) w narożnikach lustra w łazience wytosły wykwity pleśni wielkości średniej pieczarki. Lustro nie było myte ani razu , a w narożnikach powinno być dodatkowo dezynfekowane preparatani antygrzybicznymi. Poza tym wsztstko ok.
Zgłoś tą recenzję
Katarzyna K. Podróże z partnerem Poland, 26 lutego 2013
Hotel dla pragnacych nocnych wrazen

bliskosć plaży, miła obsługa, centralne położenie
5,7
Niestety musze złozyć reklamację, poniewaz dostaliśmy beznadziejne pokoje na pietrze gdzie był remont i hałas.Balkon z widokiem na brudne rozwieszone rzeczy z sasiedniego starego i zaniedbanego budynku. Po interwencji przenieśli nas nast. dnia do starszej częsi.Tam ne było juz remontu, ale ta cześć to 3 gwiazdki, pokoje starsze, brak ciepłej wody do południa.Jestem właścicielem biura podrózy i wiem o czym mówię, sama duzo wizytuje hoteli na całym świecie
Zgłoś tą recenzję
Monika G. Podróże z partnerem Poland, 26 marca 2012
Hotel na dobrym poziomie

Dobra lokalizacja, dobre śniadania, blisko do plaży, ładny basen.Miła obsługa.
7,3
Hotel podczas pobytu był remontowany, przez co hałas przeszkadzał w odpoczynku. Pokoje nie były sprzątane codziennie.
Zgłoś tą recenzję
Tomasz T. Wycieczki w pojedynkę Poland, 31 marca 2010
hotel w Patong przy deptaku i plaży

położenie , kuchnia i barek. duże pokoje i ogromne łazienki
7,7
hotel ma naprawde idealne super położenie , kuchnia i barek jeden z fajniejszych ze świezymi owocami morza i rybami oraz tanimi relatywnie drinkami duże pokoje i ogromne łazienki brak okien:((( niestety położony jest w super miejscy, dobra cena ale nie ma okien w pokojach bo i tak widok byłby metrowy, sa luksfery, ale za to klima super. czysty, miła obsługa według mnie wart swojej ceny, obok jest Holiday Inn ale kosztuje 3 razy tyle.
Informacje na temat życia nocnego: obok deptaku i nocnej części Patonga.
Zgłoś tą recenzję
Tomasz M. Podróże z partnerem Poland, 31 marca 2010
polecam

Super lokalizacja, fajne pokoje
9,3
Fajnie zlokalizowany Hotel, przyjemne pokoje i dobre jedzenie, odległość od plaży nie wiecej niż 50 m !!!!!!!!!!!
Informacje na temat życia nocnego: nie trzeba szukac, bedziesz w jego centrum
Zgłoś tą recenzję
Ily L. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 8 lutego 2016
Best hotel so far

pool, near beach and attractions, comfort
10
My stay was pleasant. This is my second time stay at this hotel. I surely return to this hotel.
Zgłoś tą recenzję
Ily L. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 8 lutego 2016
best location

pool, comfort, near beach
10
My stay was pleasant. This is my second time stay at this hotel. I surely return to this hotel.
Zgłoś tą recenzję
Amanda B. Wycieczki w pojedynkę Australia, 5 lutego 2016
Baan Lamaii

Location was fantastic...food gorgeous and staff wonderfull
10
Our stay was excellent. Power outage and looking ourselves out on the balcony made the stay so much better. Had a sea view room on 6th floor so was interesting getting attention of people to be rescued however never had so many laughs and great staff who rescued us and fixed the door instantly. Beds very comfy. Staff couldnt do enough for you. Would definately recomend
Zgłoś tą recenzję
Colin H. Wycieczki w pojedynkę United Kingdom, 4 lutego 2016
Worst Experience Ever
2
Booked a twin room but instead of giving us one like the pictures, they just rolled out the sofa bed in a double room. Air conditioner broke during the night so ended up sweating in the room and couldn't sleep. Breakfast was busy and chaotic with many dishes running out fast. Building works and noise coming from all sorts of places at all hours. Sounded like they were constantly moving stuff and banging. Staff were very rude and unhelpful. They were the worst thing about this hotel and ruined our stay from start to finish. I strongly recommend you book another hotel. This was the worst hotel experience I've ever had.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 6 z 6
Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - FoyerBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlażaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Wnętrze hoteluBaan Laimai Beach Resort Phuket - SiłowniaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Klub dla dzieciBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Wnętrze hoteluBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - Basen


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B01