lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restauracja Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restauracja Baan Laimai Beach Resort Phuket - Plaża Baan Laimai Beach Resort Phuket - Plaża Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny
Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny
Okolica: Patong Liczba pokoi: 172
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

z 4821 recenzji

Warty swojej ceny
7,6
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (4821)
Sortuj według:
Bartlomiej B. Podróż w większej grupie Poland, 24 marca 2014
Dobra lokalizacja, ladny hotel

baseny, blisko do plaży, centralne położenie
8,3
Boguslaw L. Podróż z partnerem Poland, 21 listopada 2013
Podyt w dobrtm holelu w niezwykle gwarnej okolicy

Wysoki standard holelu, miła obsługa,dobre położenie
8
Bardzo udany pobyt z jednym zastrzeżeniem. Holel ma braki w programie sanitarnym. W ciągu 9 dni pobytu (bardzo wilgotny klimat) w narożnikach lustra w łazience wytosły wykwity pleśni wielkości średniej pieczarki. Lustro nie było myte ani razu , a w narożnikach powinno być dodatkowo dezynfekowane preparatani antygrzybicznymi. Poza tym wsztstko ok.
Katarzyna K. Podróż z partnerem Poland, 26 lutego 2013
Hotel dla pragnacych nocnych wrazen

bliskosć plaży, miła obsługa, centralne położenie
5,7
Niestety musze złozyć reklamację, poniewaz dostaliśmy beznadziejne pokoje na pietrze gdzie był remont i hałas.Balkon z widokiem na brudne rozwieszone rzeczy z sasiedniego starego i zaniedbanego budynku. Po interwencji przenieśli nas nast. dnia do starszej częsi.Tam ne było juz remontu, ale ta cześć to 3 gwiazdki, pokoje starsze, brak ciepłej wody do południa.Jestem właścicielem biura podrózy i wiem o czym mówię, sama duzo wizytuje hoteli na całym świecie
Monika G. Podróż z partnerem Poland, 26 marca 2012
Hotel na dobrym poziomie

Dobra lokalizacja, dobre śniadania, blisko do plaży, ładny basen.Miła obsługa.
7,3
Hotel podczas pobytu był remontowany, przez co hałas przeszkadzał w odpoczynku. Pokoje nie były sprzątane codziennie.
Tomasz T. Wycieczka w pojedynkę Poland, 31 marca 2010
hotel w Patong przy deptaku i plaży

położenie , kuchnia i barek. duże pokoje i ogromne łazienki
7,7
hotel ma naprawde idealne super położenie , kuchnia i barek jeden z fajniejszych ze świezymi owocami morza i rybami oraz tanimi relatywnie drinkami duże pokoje i ogromne łazienki brak okien:((( niestety położony jest w super miejscy, dobra cena ale nie ma okien w pokojach bo i tak widok byłby metrowy, sa luksfery, ale za to klima super. czysty, miła obsługa według mnie wart swojej ceny, obok jest Holiday Inn ale kosztuje 3 razy tyle.
Informacje na temat życia nocnego: obok deptaku i nocnej części Patonga.
Tomasz M. Podróż z partnerem Poland, 31 marca 2010
polecam

Super lokalizacja, fajne pokoje
9,3
Fajnie zlokalizowany Hotel, przyjemne pokoje i dobre jedzenie, odległość od plaży nie wiecej niż 50 m !!!!!!!!!!!
Informacje na temat życia nocnego: nie trzeba szukac, bedziesz w jego centrum
Rosalind L. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 16 grudnia 2014
simply feels like home when ever we are there.

staff esply fr f&b are amazing lot who pays special attention to guest names. Remembers your likes and dislikes. Very friendly and courteous at all times. Never lonely if you are a single traveller.
9
Apart the attentive and friendly staff we enjoy the comfort the hotel room which are spacious and well made up sheets. The bed is so comfortable not
Murni S. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 15 grudnia 2014
Beachfront Heaven

Room, Pool and food
8,7
our stayed at this hotel absolutely superb but the way their staff treat us very bad....honestly this hotel very good except their reception staff...especially named FAI...what a rude behaviour.....she keep asking me to pay the extended night even I already paid for extended night through their counter....luckily I kept my receipt so can proof my paid....the way she talking with me in hotel phone like us want stay without pay and her language very bad...when I show the receipt of payment to the counter...she still not say sorry for her attitude during our conversation through hotel phone....I hope the management take action on bad staff bcoz it hotel images....
Tun F. Podróż z partnerem Malaysia, 15 grudnia 2014
Hotel staffs wont try to find you taxi to airport

location, swimming pool, live band
8,3
slow internet access, have to find own taxi to airport
Renan G. Podróż z partnerem Malaysia, 14 grudnia 2014
A very bad resort overall except its location

Beachfront, Central and Big Pool
3
Overall, it was a terrible stay and thankfully i was only here for 1 night. Its location is excellent, central to everything and everywhere in Patong. Its swimming pool is massive and so blue, very inviting. Thats all the positive thing about this hotel. Check in and check out was messy and unorganised. They only allocate one staff to handle the reception and this is during peak hour of 2pm. No one is queuing up, so everybody is surrounding the reception area and you have to tried your best to get noticed and be attended to which is terrible. The reception area is also very hot. I manage to check in after a good 30-45 mins at the reception. As for the deluxe room, it has a nice view of the hotel pool and partial view of the Patong Beach. The room itself is shabby, hideous decoration and furniture and the mattress is on the firm side, but it is still ok. Bathroom is also not very inviting, looks old. However, the room and the bathroom is quite spacious. One major problem with my room is the noise polution. Maybe this is the negative effect of being so central. There is loud thai music playing next to my room from the hotel next door and the music going on after midnight non stop. So, this is a serious problem for light sleepers. As for the swimming pool, although it is massive and very inviting, the pool water is definitely too cold to swim after 630pm. Such a waste in my opinion. Breakfast spread is also very limited and definitely not up to 4 star standard. In summary, i did not have a good stay at this hotel and even during check out at 745am on a sunday morning, i had to wait for about 20 minutes. Clearly the management need to sort out this issue.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlażaBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlażaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - SiłowniaBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - Widok

Recenzje klientów - Baan Laimai Beach Resort, Phuket

AS-AGWEB-3B04