lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restauracja Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restauracja Baan Laimai Beach Resort Phuket - Plaża Baan Laimai Beach Resort Phuket - Plaża Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny
Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny
Okolica: Patong Liczba pokoi: 172
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 4617 recenzji

Warty swojej ceny
7,6
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (4617)
Sortuj według:
Bartlomiej B. Podróż w większej grupie Poland, 24 marca 2014
Dobra lokalizacja, ladny hotel

baseny, blisko do plaży, centralne położenie
8,3
Boguslaw L. Podróż z partnerem Poland, 21 listopada 2013
Podyt w dobrtm holelu w niezwykle gwarnej okolicy

Wysoki standard holelu, miła obsługa,dobre położenie
8
Bardzo udany pobyt z jednym zastrzeżeniem. Holel ma braki w programie sanitarnym. W ciągu 9 dni pobytu (bardzo wilgotny klimat) w narożnikach lustra w łazience wytosły wykwity pleśni wielkości średniej pieczarki. Lustro nie było myte ani razu , a w narożnikach powinno być dodatkowo dezynfekowane preparatani antygrzybicznymi. Poza tym wsztstko ok.
Katarzyna K. Podróż z partnerem Poland, 26 lutego 2013
Hotel dla pragnacych nocnych wrazen

bliskosć plaży, miła obsługa, centralne położenie
5,7
Niestety musze złozyć reklamację, poniewaz dostaliśmy beznadziejne pokoje na pietrze gdzie był remont i hałas.Balkon z widokiem na brudne rozwieszone rzeczy z sasiedniego starego i zaniedbanego budynku. Po interwencji przenieśli nas nast. dnia do starszej częsi.Tam ne było juz remontu, ale ta cześć to 3 gwiazdki, pokoje starsze, brak ciepłej wody do południa.Jestem właścicielem biura podrózy i wiem o czym mówię, sama duzo wizytuje hoteli na całym świecie
Monika G. Podróż z partnerem Poland, 26 marca 2012
Hotel na dobrym poziomie

Dobra lokalizacja, dobre śniadania, blisko do plaży, ładny basen.Miła obsługa.
7,3
Hotel podczas pobytu był remontowany, przez co hałas przeszkadzał w odpoczynku. Pokoje nie były sprzątane codziennie.
Tomasz T. Wycieczka w pojedynkę Poland, 31 marca 2010
hotel w Patong przy deptaku i plaży

położenie , kuchnia i barek. duże pokoje i ogromne łazienki
7,7
hotel ma naprawde idealne super położenie , kuchnia i barek jeden z fajniejszych ze świezymi owocami morza i rybami oraz tanimi relatywnie drinkami duże pokoje i ogromne łazienki brak okien:((( niestety położony jest w super miejscy, dobra cena ale nie ma okien w pokojach bo i tak widok byłby metrowy, sa luksfery, ale za to klima super. czysty, miła obsługa według mnie wart swojej ceny, obok jest Holiday Inn ale kosztuje 3 razy tyle.
Informacje na temat życia nocnego: obok deptaku i nocnej części Patonga.
Tomasz M. Podróż z partnerem Poland, 31 marca 2010
polecam

Super lokalizacja, fajne pokoje
9,3
Fajnie zlokalizowany Hotel, przyjemne pokoje i dobre jedzenie, odległość od plaży nie wiecej niż 50 m !!!!!!!!!!!
Informacje na temat życia nocnego: nie trzeba szukac, bedziesz w jego centrum
Ng K. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 27 października 2014
Poorly trained front staff.

Swimming pool was good. Rooms were clean.
6,7
Checking in took a very2 long time. The first night we had a very bad experience: at around 12 something at nite....three other people tried to enter our room using the correct key card. Luckily we locked the inside. On checking with the front desk...seems the hotel had made a mistake n given our room(8202) again to other guests . They blamed computer sys...what? The computer is as smart as the user. Imagine if we had not locked the room...
Chin K. Podróż z partnerem Malaysia, 27 października 2014
Bad customer service experience

Free wifi, excellent location and beside the beach
6,3
Bad customer service. The customer service team unable to provide me a satisfy service and need to wait for almost 20min for a normal check in. And whole process they even never smile or reply any of my question. I stayed for 3 nights at there and everytime deal with the customer service team, I am really disappointed on the performance.
Chee H. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 27 października 2014
gd location lousy room

location near beach, shops n restaurants.
5
My stay at Baan Laimai Hotel isnt a good experience. The air at corridor is poorly ventilated due to adjacent building and numerous aircon condenser unit blowing out hot humid air. The room always condenses easily when aircon is off. The furniture, pillow and bed will condense and it causes wetness. These dampness got soacked into the bed and pillow, causing them to smell.
Chee H. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 26 października 2014
unexpected poor rating

the swimming pool is the best thing of the hotel. it allows u to swim around a course and surrounding features are nice. its location is just by the beach. its near to many shops n restaurants.
4,7
My stay at baan laimai hotel was a poor negative experience. I n my frds stayed . The corridor air is poorly ventilated due to the location of aircons and adjacent building blocking the wind. These aircons were blowing out warm moist air and at times there is a strong laundry dryer warm air felt along the corridor. The room is poorly designed as we don know why at times the floor, furniture, bed and pillows condenses when we off aircon. The bed n pillows have a weird wet smell due to the prolonged condensation. Its unbearable smell turns off my sleep unless i am drunk enough to knock out and sleep. The reception staff manning is inadequate especially during check in check out peak hours. This leaves a very bad experience for customers.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlażaBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlażaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Jedzenie i napojeBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - SiłowniaBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - Widok

Recenzje klientów - Baan Laimai Beach Resort, Phuket

AS-AGWEB-3A06