lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Łazienka Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Łazienka Baan Laimai Beach Resort Phuket - Balkon/Taras Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny
Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnny Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Basen
Okolica: Patong Liczba pokoi: 256
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 4266 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (4266)
Sortuj według:
Bartlomiej B. Podróż w większej grupie Poland, 24 marca 2014
Dobra lokalizacja, ladny hotel

baseny, blisko do plaży, centralne położenie
8,3
Boguslaw L. Podróż z partnerem Poland, 21 listopada 2013
Podyt w dobrtm holelu w niezwykle gwarnej okolicy

Wysoki standard holelu, miła obsługa,dobre położenie
8
Bardzo udany pobyt z jednym zastrzeżeniem. Holel ma braki w programie sanitarnym. W ciągu 9 dni pobytu (bardzo wilgotny klimat) w narożnikach lustra w łazience wytosły wykwity pleśni wielkości średniej pieczarki. Lustro nie było myte ani razu , a w narożnikach powinno być dodatkowo dezynfekowane preparatani antygrzybicznymi. Poza tym wsztstko ok.
Katarzyna K. Podróż z partnerem Poland, 26 lutego 2013
Hotel dla pragnacych nocnych wrazen

bliskosć plaży, miła obsługa, centralne położenie
5,7
Niestety musze złozyć reklamację, poniewaz dostaliśmy beznadziejne pokoje na pietrze gdzie był remont i hałas.Balkon z widokiem na brudne rozwieszone rzeczy z sasiedniego starego i zaniedbanego budynku. Po interwencji przenieśli nas nast. dnia do starszej częsi.Tam ne było juz remontu, ale ta cześć to 3 gwiazdki, pokoje starsze, brak ciepłej wody do południa.Jestem właścicielem biura podrózy i wiem o czym mówię, sama duzo wizytuje hoteli na całym świecie
Monika G. Podróż z partnerem Poland, 26 marca 2012
Hotel na dobrym poziomie

Dobra lokalizacja, dobre śniadania, blisko do plaży, ładny basen.Miła obsługa.
7,3
Hotel podczas pobytu był remontowany, przez co hałas przeszkadzał w odpoczynku. Pokoje nie były sprzątane codziennie.
Tomasz T. Wycieczka w pojedynkę Poland, 31 marca 2010
hotel w Patong przy deptaku i plaży

położenie , kuchnia i barek. duże pokoje i ogromne łazienki
7,7
hotel ma naprawde idealne super położenie , kuchnia i barek jeden z fajniejszych ze świezymi owocami morza i rybami oraz tanimi relatywnie drinkami duże pokoje i ogromne łazienki brak okien:((( niestety położony jest w super miejscy, dobra cena ale nie ma okien w pokojach bo i tak widok byłby metrowy, sa luksfery, ale za to klima super. czysty, miła obsługa według mnie wart swojej ceny, obok jest Holiday Inn ale kosztuje 3 razy tyle.
Informacje na temat życia nocnego: obok deptaku i nocnej części Patonga.
Tomasz M. Podróż z partnerem Poland, 31 marca 2010
polecam

Super lokalizacja, fajne pokoje
9,3
Fajnie zlokalizowany Hotel, przyjemne pokoje i dobre jedzenie, odległość od plaży nie wiecej niż 50 m !!!!!!!!!!!
Informacje na temat życia nocnego: nie trzeba szukac, bedziesz w jego centrum
Annie M. Podróż z partnerem Australia, 9 lipca 2014
Beautiful pools and lovely surroundings

Pool was amazing, centrally located
8,3
Stay was lovely and relaxing
Fu K. Podróż w większej grupie Hong Kong, 6 lipca 2014
Location good, near paring beach, many food

Herbal tea, swimming pool, nice view
6,3
Liliana S. Podróż w większej grupie Indonesia, 6 lipca 2014
Room is wide , clean,

Clean, nearby beach, customer service is helpfull
8
Nice n satisfied, in front of the patong beach, good service front desk, there is welcome drink that you can drink everytime
Siew T. Podróż w większej grupie Singapore, 6 lipca 2014
I will say that its average.

Location, swimming pool and wifi
5,7
Generally the stay is value for money as it was book with insider deals, but it has lots of mosquitoes and shower water pressure is very weak!

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - ŁazienkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - ŁazienkaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Balkon/TarasBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pokój gościnnyBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BasenBaan Laimai Beach Resort Phuket - WidokBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hotel z zewnątrzBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hotel z zewnątrzBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hotel z zewnątrzBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hotel z zewnątrzBaan Laimai Beach Resort Phuket - Sala BalowaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Sala BalowaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestauracjaBaan Laimai Beach Resort Phuket - FoyerBaan Laimai Beach Resort Phuket - FoyerBaan Laimai Beach Resort Phuket - FoyerBaan Laimai Beach Resort Phuket - FoyerBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlażaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Plaża

Recenzje klientów - Baan Laimai Beach Resort, Phuket

AS-AGWEB-3A01