lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Bakung Sari Resort and Spa

Banjar Anyar Street, Kuta / Tuban, Bali, Indonezja (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Bakung Sari Resort and Spa Bali - Basen Bakung Sari Resort and Spa Bali - Okolica Bakung Sari Resort and Spa Bali - Wyposażenie Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Restauracja Bakung Sari Resort and Spa Bali - Restauracja Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa Bakung Sari Resort and Spa Bali - Łazienka Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa
Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny
Okolica: Kuta / Tuban
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,7

z 1707 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
7,7
Ocena pracowników
6,3
Warunki w hotelu/Czystość
6,4
Komfort pokoju
6,6
Jedzenie/Posiłki
6,0
Wszystkie recenzje (1707)
Sortuj według:
Andrzej W. Wycieczka w pojedynkę Poland, 5 grudnia 2012
dobra relacja ceny do jakości

lokalizacja, basen
7,3
mieszkałem w 2 typach pokoi, standardowym: odnowionym, dobrze wyposażonym ale bez balkonu i internetu, oraz w superior: niższy standard (nieodnowiony) ale z balkonem a w niektórych pokojach dobry sygnał wi-fi i widok na basen. Bardziej odpowiadał mi superior ze względu na w/w zalety a na gorsze wyposażenie przymknąłem oczy. Lokalizacja jest bardzo dobra, na lotnisko 15-20 minut meter taxi ok. 20.000 rupii, z lotniska 45-50.000. hotel ma dwa wejścia, szczególnie korzystne jest wyjście od zaplecza na uliczkę handlową prowadzącą w kierunku plaży. Śniadanie standardowe w zestawach do wyboru. Nie jest to hotel dla bardzo wymagających ale oferujący przyzwoity standard za rozsądną cenę
Informacje na temat restauracji: polecam restauracyjkę Warung Melati prowadzoną przez małżeństwo japońsko-indonezyjskie, super jedzenie w bardzo dobrych cenach, ulubione miejsce turystów japońskich, restauracja znajduje w odległości ok 150 m w prawo od głównego wejścia hotelowego
Przemyslaw B. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 3 października 2011
Daleko od plaży i pełno komarów

Miła obsługa
4,3
Hotel położony daleko od plaży. Cały czas trwały jakieś remonty – hałas, kurz i śmieci. Było też pełno komarów, które gryzły po nogach nawet w restauracji – w czasie posiłków. Do tego pełno much w tej restauracji siadały na jedzeniu i nie można się było od nich opędzić. Nazwa restauracja też jest nie na miejscu – to raczej kiepska stołówka z rozlatującymi się stołami i krzesłami. Śniadania fatalne – tyko jajka, tosty i omlety i tak codziennie. Pokoje dość duże ale stara odpadająca farba a łazienka, to koszmar.
Informacje na temat zakupów: trzeba się targować
Sophia W. Rodziny z małymi dziećmi Australia, 9 września 2014
Average

close to kuta square,
6
Lee C. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 7 września 2014
Near to Jln poppies 1,2

location,clean,staff
8,7
Once reach hotel,they provided welcome drinks and staff is good. The hotel is near to Jalan poppies and there was a 24hour mart infront the hotel..very convenience.
Nicole S. Rodziny z dużymi dziećmi Australia, 5 września 2014
holidaying with my family

hotel location, hotel exterior was very beautiful & the people were very friendly.
8
Had a lot of fun with the family, doing lots of exciting activities, the people were very help full & friendly. It was great being so close to everything, we walked out of our hotel & everything was right there. Would go back in a heart beat, just loved it so much.
Melva S. Podróż służbowa Indonesia, 5 września 2014
quite good

value for money in Kuta area
8
Rhondda R. Wycieczka w pojedynkę Australia, 4 września 2014
Bakung Sari Resort and Spa

-
8,3
Great
Gerard F. Podróż z partnerem Australia, 2 września 2014
good for price

price pool location
6,7
good except for lack of changing of sheets
Bom C. Wycieczka w pojedynkę South Korea, 20 sierpnia 2014
Totally worth how much you paid for.

Pool, Staff, Hot Water
7
The hotel itself is not super fancy nor elegant. However, I got nice and cold welcome drink as soon as I arrived. Check-in process was fast and the room was already clean and ready. The room didnt have a balcony but for a non-smoker like me it wasnt a big deal. Clean towels were provided everyday but they do not have shampoo, conditioner etc. Shower was hot (SUPER HOT), how I like it. Breakfast could be improved. The pool area was my favorite but I think they need more chairs for the guests. Check out process was fast as well. Nothing went missing from my room as the other reviews said. Overall, really enjoyed my trip!
Michelle F. Wycieczka w pojedynkę Australia, 17 sierpnia 2014
Unpleasant Stay

Location
4,7
Unpleasant! I stayed in a delux room which I'm not sure what was delux about it. On arrival my toilet was blocked. My air conditioner leaked for 10 out of the 12 days I was there leaving a pool of water in the doorway. Everyday I had to request a towel as towels were only brought to the room after 6pm. you also had to use your bath towel as the pool towel. If you didn't reserve a spot at the pool by 7:30am you didn't get a spot at the pool all day. Swim up bar does not get used. Breakfast had very little variety & what was there was not very eatable. Staff were not helpful at all. So in all I would never stay there again and would certainly not recommend to anyone!!

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Bakung Sari Resort and Spa BaliBakung Sari Resort and Spa Bali - BasenBakung Sari Resort and Spa Bali - OkolicaBakung Sari Resort and Spa Bali - WyposażenieBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - RestauracjaBakung Sari Resort and Spa Bali - RestauracjaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - ŁazienkaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3C05