Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Bakung Sari Resort and Spa

Banjar Anyar Street, Kuta, Bali, Indonezja (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Bakung Sari Resort and Spa Bali - Basen Bakung Sari Resort and Spa Bali - Okolica Bakung Sari Resort and Spa Bali - Wyposażenie Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Restauracja Bakung Sari Resort and Spa Bali - Restauracja Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa Bakung Sari Resort and Spa Bali - Łazienka Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa
Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny
Okolica: Kuta
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,8

na podstawie
1893 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
7,7
Ocena pracowników
6,5
Warunki w hotelu/Czystość
6,5
Komfort pokoju
6,7
Jedzenie/Posiłki
6,0
Wszystkie recenzje (1893)
Sortuj według:
Andrzej W. Wycieczka w pojedynkę Poland, 5 grudnia 2012
dobra relacja ceny do jakości

lokalizacja, basen
7,3
mieszkałem w 2 typach pokoi, standardowym: odnowionym, dobrze wyposażonym ale bez balkonu i internetu, oraz w superior: niższy standard (nieodnowiony) ale z balkonem a w niektórych pokojach dobry sygnał wi-fi i widok na basen. Bardziej odpowiadał mi superior ze względu na w/w zalety a na gorsze wyposażenie przymknąłem oczy. Lokalizacja jest bardzo dobra, na lotnisko 15-20 minut meter taxi ok. 20.000 rupii, z lotniska 45-50.000. hotel ma dwa wejścia, szczególnie korzystne jest wyjście od zaplecza na uliczkę handlową prowadzącą w kierunku plaży. Śniadanie standardowe w zestawach do wyboru. Nie jest to hotel dla bardzo wymagających ale oferujący przyzwoity standard za rozsądną cenę
Informacje na temat restauracji: polecam restauracyjkę Warung Melati prowadzoną przez małżeństwo japońsko-indonezyjskie, super jedzenie w bardzo dobrych cenach, ulubione miejsce turystów japońskich, restauracja znajduje w odległości ok 150 m w prawo od głównego wejścia hotelowego
Zgłoś tą recenzję
Przemyslaw B. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 3 października 2011
Daleko od plaży i pełno komarów

Miła obsługa
4,3
Hotel położony daleko od plaży. Cały czas trwały jakieś remonty – hałas, kurz i śmieci. Było też pełno komarów, które gryzły po nogach nawet w restauracji – w czasie posiłków. Do tego pełno much w tej restauracji siadały na jedzeniu i nie można się było od nich opędzić. Nazwa restauracja też jest nie na miejscu – to raczej kiepska stołówka z rozlatującymi się stołami i krzesłami. Śniadania fatalne – tyko jajka, tosty i omlety i tak codziennie. Pokoje dość duże ale stara odpadająca farba a łazienka, to koszmar.
Informacje na temat zakupów: trzeba się targować
Zgłoś tą recenzję
Luciano M. Podróż z partnerem Australia, 12 sierpnia 2015
Tired rooms

walking distance to action
6,7
Tired rooms and need to be updated
Zgłoś tą recenzję
Shaun C. Podróż z partnerem Australia, 10 sierpnia 2015
relaxing

location clean rooms great meals
10
loved it staff were very friendly
Zgłoś tą recenzję
Jennifer C. Podróż z partnerem Australia, 8 sierpnia 2015
Budget but Enjoyable.

Location Reception Staff great. Clean Bed Linen daily.
7,3
Been going to this hotel for 17years, mainly as it is affordable, and close to everything.in Kuta. New Manager is making such a difference, and when renovations are completed there will be such a difference. WIll return.
Zgłoś tą recenzję
Yen W. Podróż w większej grupie Malaysia, 1 sierpnia 2015
strategic location

near to kuta beach, matahari mall, discovery mall
8,3
Hotel is a bit old, but OK overall
Zgłoś tą recenzję
Victoria S. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 19 lipca 2015
A Very Pleasurable Hotel

Beautiful, Clean, Convenient
10
I am very happy and strongly encourage everyone to stay in this hotel
Zgłoś tą recenzję
Matthew H. Wycieczka w pojedynkę Australia, 16 lipca 2015
Bakung sari resort and spa

I liked the pool area, the breakfast dining area. Close to Kuta shops and markets
8
I enjoyed my time at Bakung sari resort and was close to Kuta markets and shopping areas and beach side to
Zgłoś tą recenzję
Lindsay M. Podróż z partnerem Australia, 10 czerwca 2015
Great Hotel

Location Staff Value for Money
8,3
Loved it.
Zgłoś tą recenzję
Hudiaratama H. Podróż z partnerem Indonesia, 9 czerwca 2015
superior room must be upgrade

superior room must be upgrade
8,7
superior room must be upgrade
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Bakung Sari Resort and Spa BaliBakung Sari Resort and Spa Bali - BasenBakung Sari Resort and Spa Bali - OkolicaBakung Sari Resort and Spa Bali - WyposażenieBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - RestauracjaBakung Sari Resort and Spa Bali - RestauracjaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - ŁazienkaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B04