lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Bakung Sari Resort and Spa

Banjar Anyar Street, Kuta, Bali, Indonezja (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Bakung Sari Resort and Spa Bali - Basen Bakung Sari Resort and Spa Bali - Okolica Bakung Sari Resort and Spa Bali - Wyposażenie Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Okolica Bakung Sari Resort and Spa Bali - Okolica Bakung Sari Resort and Spa Bali - Restauracja Bakung Sari Resort and Spa Bali - Restauracja Bakung Sari Resort and Spa Bali - Restauracja Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa
Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa Bakung Sari Resort and Spa Bali - Łazienka Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny
Okolica: Kuta
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,7

z 1666 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
7,7
Ocena pracowników
6,3
Warunki w hotelu/Czystość
6,4
Komfort pokoju
6,6
Jedzenie/Posiłki
6,0
Wszystkie recenzje (1666)
Sortuj według:
Andrzej W. Wycieczka w pojedynkę Poland, 5 grudnia 2012
dobra relacja ceny do jakości

lokalizacja, basen
7,3
mieszkałem w 2 typach pokoi, standardowym: odnowionym, dobrze wyposażonym ale bez balkonu i internetu, oraz w superior: niższy standard (nieodnowiony) ale z balkonem a w niektórych pokojach dobry sygnał wi-fi i widok na basen. Bardziej odpowiadał mi superior ze względu na w/w zalety a na gorsze wyposażenie przymknąłem oczy. Lokalizacja jest bardzo dobra, na lotnisko 15-20 minut meter taxi ok. 20.000 rupii, z lotniska 45-50.000. hotel ma dwa wejścia, szczególnie korzystne jest wyjście od zaplecza na uliczkę handlową prowadzącą w kierunku plaży. Śniadanie standardowe w zestawach do wyboru. Nie jest to hotel dla bardzo wymagających ale oferujący przyzwoity standard za rozsądną cenę
Informacje na temat restauracji: polecam restauracyjkę Warung Melati prowadzoną przez małżeństwo japońsko-indonezyjskie, super jedzenie w bardzo dobrych cenach, ulubione miejsce turystów japońskich, restauracja znajduje w odległości ok 150 m w prawo od głównego wejścia hotelowego
Przemyslaw B. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 3 października 2011
Daleko od plaży i pełno komarów

Miła obsługa
4,3
Hotel położony daleko od plaży. Cały czas trwały jakieś remonty – hałas, kurz i śmieci. Było też pełno komarów, które gryzły po nogach nawet w restauracji – w czasie posiłków. Do tego pełno much w tej restauracji siadały na jedzeniu i nie można się było od nich opędzić. Nazwa restauracja też jest nie na miejscu – to raczej kiepska stołówka z rozlatującymi się stołami i krzesłami. Śniadania fatalne – tyko jajka, tosty i omlety i tak codziennie. Pokoje dość duże ale stara odpadająca farba a łazienka, to koszmar.
Informacje na temat zakupów: trzeba się targować
Hudiaratama H. Podróż z partnerem Indonesia, 17 lipca 2014
thanks thanks thanks thanks

thanks thanks thanks thanks
10
thanks thanks thanks thanks
Kyungsoon W. Podróż służbowa South Korea, 13 lipca 2014
so-so

garden, swimming pool
5,3
cheap, bed bugs, tasteless breakfast.. but nice pool and garden..
Hein V. Podróż z partnerem Netherlands, 12 lipca 2014
nice hotel

Good price, well located, friendly
7,3
Good value for money hotel.
Siti R. Podróż w większej grupie Singapore, 26 czerwca 2014
My stay was pleasant

Cheap, near beach and 3 star hotel.
6
My stay was pleasant. Cant expect much if you are on budget
Hudiaratama H. Podróż z partnerem Indonesia, 17 czerwca 2014
thanks thanks thanks tanks

thanks thanks thanks tanks
10
thanks thanks thanks tanks
Hudiaratama H. Podróż z partnerem Indonesia, 15 czerwca 2014
thanks thanks thanks

thanks thanks thanks
10
thanks thanks thanks thanks thanks thanks
Gloria R. Podróż w większej grupie Singapore, 15 czerwca 2014
friendly & cooperative staff

close to the airport. Quiet surroundings. Friendly staff
7
Although I booked for the above named hotel, because of some renovations work, my group of 20 were given rooms at Bakung Sari beach hotel instead. The transfer was fast & without fuss. The staff was quite accommodating as there were some senior citizens who wanted ground floor rooms as they were not able to climb stairs The accommodation was Ok except that some of our bathrooms had a musky smell the whole day long. Cleaners could have used a freshner for the bathrooms.The breakfast was a simple buffet but the waiting time for the food to be replenished was slow.We liked the location -close to the beach, shopping area & airport.
Toby S. Podróż w większej grupie United Kingdom, 14 czerwca 2014
Beach and waves were amazing

Spa downstairs, the free Internet & TV
6,3
Wouldn't stay again but nice hotel. We were woken up at 2 & 4am everyday by people taking phone call's in the hall way and other guests in adjoining rooms. We werent told about the adjoining rooms so wasn't too impressed. Wall's and doors very thin so you can hear everything going on and the rooster's outback can go on all day. Breakfast was abit limited for some peoples taste, without any other choices & some of the staff didn't understand English very well when. Hotel itself was clean with very friendly staff, bed's were comftable and breakfast was good, main plus is location as it's 5min walk from the beach and central shopping area.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Bakung Sari Resort and Spa BaliBakung Sari Resort and Spa Bali - BasenBakung Sari Resort and Spa Bali - OkolicaBakung Sari Resort and Spa Bali - WyposażenieBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - OkolicaBakung Sari Resort and Spa Bali - OkolicaBakung Sari Resort and Spa Bali - RestauracjaBakung Sari Resort and Spa Bali - RestauracjaBakung Sari Resort and Spa Bali - RestauracjaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - ŁazienkaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3B08