Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Bakung Sari Resort and Spa

Banjar Anyar Street, Kuta, Bali, Indonezja (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Bakung Sari Resort and Spa Bali - Basen Bakung Sari Resort and Spa Bali - Okolica Bakung Sari Resort and Spa Bali - Wyposażenie Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny Bakung Sari Resort and Spa Bali - Restauracja Bakung Sari Resort and Spa Bali - Restauracja Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa Bakung Sari Resort and Spa Bali - Łazienka Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa
Bakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny
Okolica: Kuta
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,8

na podstawie
1888 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
7,7
Ocena pracowników
6,5
Warunki w hotelu/Czystość
6,5
Komfort pokoju
6,7
Jedzenie/Posiłki
6,0
Wszystkie recenzje (1888)
Sortuj według:
Andrzej W. Wycieczka w pojedynkę Poland, 5 grudnia 2012
dobra relacja ceny do jakości

lokalizacja, basen
7,3
mieszkałem w 2 typach pokoi, standardowym: odnowionym, dobrze wyposażonym ale bez balkonu i internetu, oraz w superior: niższy standard (nieodnowiony) ale z balkonem a w niektórych pokojach dobry sygnał wi-fi i widok na basen. Bardziej odpowiadał mi superior ze względu na w/w zalety a na gorsze wyposażenie przymknąłem oczy. Lokalizacja jest bardzo dobra, na lotnisko 15-20 minut meter taxi ok. 20.000 rupii, z lotniska 45-50.000. hotel ma dwa wejścia, szczególnie korzystne jest wyjście od zaplecza na uliczkę handlową prowadzącą w kierunku plaży. Śniadanie standardowe w zestawach do wyboru. Nie jest to hotel dla bardzo wymagających ale oferujący przyzwoity standard za rozsądną cenę
Informacje na temat restauracji: polecam restauracyjkę Warung Melati prowadzoną przez małżeństwo japońsko-indonezyjskie, super jedzenie w bardzo dobrych cenach, ulubione miejsce turystów japońskich, restauracja znajduje w odległości ok 150 m w prawo od głównego wejścia hotelowego
Przemyslaw B. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 3 października 2011
Daleko od plaży i pełno komarów

Miła obsługa
4,3
Hotel położony daleko od plaży. Cały czas trwały jakieś remonty – hałas, kurz i śmieci. Było też pełno komarów, które gryzły po nogach nawet w restauracji – w czasie posiłków. Do tego pełno much w tej restauracji siadały na jedzeniu i nie można się było od nich opędzić. Nazwa restauracja też jest nie na miejscu – to raczej kiepska stołówka z rozlatującymi się stołami i krzesłami. Śniadania fatalne – tyko jajka, tosty i omlety i tak codziennie. Pokoje dość duże ale stara odpadająca farba a łazienka, to koszmar.
Informacje na temat zakupów: trzeba się targować
Victoria S. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 19 lipca 2015
A Very Pleasurable Hotel

Beautiful, Clean, Convenient
10
I am very happy and strongly encourage everyone to stay in this hotel
Matthew H. Wycieczka w pojedynkę Australia, 16 lipca 2015
Bakung sari resort and spa

I liked the pool area, the breakfast dining area. Close to Kuta shops and markets
8
I enjoyed my time at Bakung sari resort and was close to Kuta markets and shopping areas and beach side to
Lindsay M. Podróż z partnerem Australia, 10 czerwca 2015
Great Hotel

Location Staff Value for Money
8,3
Loved it.
Hudiaratama H. Podróż z partnerem Indonesia, 9 czerwca 2015
superior room must be upgrade

superior room must be upgrade
8,7
superior room must be upgrade
Anand S. Rodziny z małymi dziećmi India, 3 czerwca 2015
Its not 3 star Hotel

Location, Aircon and nothing.
6,7
There are below few points need to notice. 1. Beds are making noise even each room. I booked 2 rooms both beds are same. 2. Rooms were okay in size but cleanness not as expected. 3. Mosquitoes were there. 4. Towel issues, they chance the towels only by 4 PM. 5. Limited breakfast option. 6. Worse thing is welcome drink is there but when I was doing checkout formalities and ask for a glass of water for my toddler they ask for money.
Jewelle M. Rodziny z małymi dziećmi Australia, 30 maja 2015
staff great location great

location staff milkshakes
8,7
Fanastic
Hudiaratama H. Podróż z partnerem Indonesia, 14 maja 2015
thanks thanks thanks thanks

thanks thanks thanks thanks
10
thanks thanks thanks thanks
Robert S. Podróż z partnerem Australia, 13 maja 2015
Some staff English good some bad

Price family hotel clean rooms
8
Very good

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Bakung Sari Resort and Spa BaliBakung Sari Resort and Spa Bali - BasenBakung Sari Resort and Spa Bali - OkolicaBakung Sari Resort and Spa Bali - WyposażenieBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnnyBakung Sari Resort and Spa Bali - RestauracjaBakung Sari Resort and Spa Bali - RestauracjaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - ŁazienkaBakung Sari Resort and Spa Bali - SpaBakung Sari Resort and Spa Bali - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B07