lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Balisandy Resorts

Jalan Raya Pantai Kuta, Poppies Lane 2, Kuta / Tuban, Bali, Indonezja 83061 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Balisandy Resorts Bali - Basen Balisandy Resorts Bali - Basen Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Balkon/Taras
Balisandy Resorts Bali - Balkon/Taras Balisandy Resorts Bali - Balkon/Taras Balisandy Resorts Bali - Widok Balisandy Resorts Bali - Widok Balisandy Resorts Bali - Wejście Balisandy Resorts Bali - Foyer Balisandy Resorts Bali - Foyer Balisandy Resorts Bali - Foyer Balisandy Resorts Bali - Wyposażenie Balisandy Resorts Bali - Wyposażenie Balisandy Resorts Bali - Restauracja Balisandy Resorts Bali - Restauracja
Okolica: Kuta / Tuban Liczba pokoi: 55

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,5

z 478 recenzji

Warty swojej ceny
6,8
Lokalizacja
7,5
Ocena pracowników
6,7
Warunki w hotelu/Czystość
6,0
Komfort pokoju
6,0
Jedzenie/Posiłki
5,8
Wszystkie recenzje (478)
Sortuj według:
Beata R. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 25 sierpnia 2014
Moje Bali

Świetne śniadania. ostatniego dnia mieliśmy przygotowane pakiety śniadaniowe na drogę.Hotel jest swietnie położony blisko plaży, w centrum Kuty, posiada basen.Przyjemna obsługa.
6,7
Pokój skromnie wyposażony, adekwatnie do ceny.Wystarczyłoby tylko odnowić, wymalować pokoje i byłoby super.Śniadania obfite,Obsługa miła, chętna do pomocy.Na terenie hotelu możliwe są masaże po bardzo atrakcyjnej cenie.Bali jest piękną wyspą i szkoda siedzieć w hotelu.
Damian F. Podróż z partnerem Poland, 19 października 2013
dobry hotel na krótki pobyt

dobre położenie, sprawna obsługa,
8,3
Całkiem dobry hotel za nieduże pieniądze. Opłaca się rezerwować pokój superior bo mała różnica w cenie a pokój lepszy. Dobre położenie bo do plaży całkiem blisko a do centrum zakupowo - imprezowego bardzo blisko.
Damian F. Podróż z partnerem Poland, 7 października 2013
ok,

dobre położenie, sprawna obsługa,
8,3
Zaraz po przyjeździe w środku nocy okazało się że nasz pokój miał awarię, obsługa zarezerwowała nam pokój w innym hotelu do którego od razu zostaliśmy zawiezienie a rano odebrani, w hotelu rzeczywiście coś się działo bo chodzili "naprawiacze", śniadanie bez szału ale w całkiem ok, położenie bardzo dobre jak na tą cenę.
Kalina M. Podróż z partnerem Australia, 12 sierpnia 2014
overnight stay

cheap, great service and good breakfast
6,3
Hotel was not flash and I would not like to stay there for an extended period of time, but for the price I paid it was exactly what I expected. Great value for money.
Sandra C. Rodziny z dużymi dziećmi Australia, 9 sierpnia 2014
We found the balisandyresorts to be a lovely hotel

Quite, friendly,great location
8
Our stay was very pleasant,the staff were friendly and the rooms were clean.Because it is down Poppies 2 we were concerned with noise but we could not hear anything.
Yohan T. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 30 lipca 2014
Great hotel

cozy room, comfortable bed, nice breakfast
10
This hotel is highly recommended. The breakfast has many varieties & the food are delicious. The receptionist, Mr. Made, is a very polite person & he's very helpful for giving us the much-needed information. The room is very spacious & very homey. I will return to this hotel.
Kioe L. Podróż w większej grupie Indonesia, 29 lipca 2014
Hotel near beach and shopping mall beachwalk

Location, price and near beach
5,7
Good enough, breakfast was good!
Kioe L. Podróż w większej grupie Indonesia, 29 lipca 2014
Near beach and beachwalk

Price,location and near beach
5,7
Quite good, the hotel near beach and shopping mall beachwalk
Kioe L. Podróż w większej grupie Indonesia, 29 lipca 2014
Beach and shopping mall beachwalk

Location, price and breakfast
5,7
Good, relax and near beach
Kioe L. Podróż w większej grupie Indonesia, 29 lipca 2014
Hotel near beach and beachwalk

Location, price and breakfast many variety
5,7
Good enough,

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Balisandy Resorts BaliBalisandy Resorts Bali - BasenBalisandy Resorts Bali - BasenBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Balkon/TarasBalisandy Resorts Bali - Balkon/TarasBalisandy Resorts Bali - Balkon/TarasBalisandy Resorts Bali - WidokBalisandy Resorts Bali - WidokBalisandy Resorts Bali - WejścieBalisandy Resorts Bali - FoyerBalisandy Resorts Bali - FoyerBalisandy Resorts Bali - FoyerBalisandy Resorts Bali - WyposażenieBalisandy Resorts Bali - WyposażenieBalisandy Resorts Bali - RestauracjaBalisandy Resorts Bali - RestauracjaBalisandy Resorts Bali - RestauracjaBalisandy Resorts Bali - RestauracjaBalisandy Resorts Bali - RestauracjaBalisandy Resorts Bali - Restauracja


AS-AGWEB-3A08