Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Balisandy Resorts

Jalan Raya Pantai Kuta, Poppies Lane 2, Kuta / Tuban, Bali, Indonezja 83061 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Balisandy Resorts Bali - Basen Balisandy Resorts Bali - Basen Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Pokój gościnny Balisandy Resorts Bali - Balkon/Taras
Balisandy Resorts Bali - Balkon/Taras Balisandy Resorts Bali - Balkon/Taras Balisandy Resorts Bali - Widok Balisandy Resorts Bali - Widok Balisandy Resorts Bali - Wejście Balisandy Resorts Bali - Foyer Balisandy Resorts Bali - Foyer Balisandy Resorts Bali - Foyer Balisandy Resorts Bali - Wyposażenie Balisandy Resorts Bali - Wyposażenie Balisandy Resorts Bali - Restauracja Balisandy Resorts Bali - Restauracja
Okolica: Kuta / Tuban Liczba pokoi: 55

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,5

na podstawie
623 recenzji

Warty swojej ceny
6,9
Lokalizacja
7,5
Ocena pracowników
6,8
Warunki w hotelu/Czystość
6,0
Komfort pokoju
6,0
Jedzenie/Posiłki
5,9
Wszystkie recenzje (623)
Sortuj według:
Beata R. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 25 sierpnia 2014
Moje Bali

Świetne śniadania. ostatniego dnia mieliśmy przygotowane pakiety śniadaniowe na drogę.Hotel jest swietnie położony blisko plaży, w centrum Kuty, posiada basen.Przyjemna obsługa.
6,7
Pokój skromnie wyposażony, adekwatnie do ceny.Wystarczyłoby tylko odnowić, wymalować pokoje i byłoby super.Śniadania obfite,Obsługa miła, chętna do pomocy.Na terenie hotelu możliwe są masaże po bardzo atrakcyjnej cenie.Bali jest piękną wyspą i szkoda siedzieć w hotelu.
Damian F. Podróż z partnerem Poland, 19 października 2013
dobry hotel na krótki pobyt

dobre położenie, sprawna obsługa,
8,3
Całkiem dobry hotel za nieduże pieniądze. Opłaca się rezerwować pokój superior bo mała różnica w cenie a pokój lepszy. Dobre położenie bo do plaży całkiem blisko a do centrum zakupowo - imprezowego bardzo blisko.
Damian F. Podróż z partnerem Poland, 7 października 2013
ok,

dobre położenie, sprawna obsługa,
8,3
Zaraz po przyjeździe w środku nocy okazało się że nasz pokój miał awarię, obsługa zarezerwowała nam pokój w innym hotelu do którego od razu zostaliśmy zawiezienie a rano odebrani, w hotelu rzeczywiście coś się działo bo chodzili "naprawiacze", śniadanie bez szału ale w całkiem ok, położenie bardzo dobre jak na tą cenę.
Rais P. Podróż w większej grupie Singapore, 16 czerwca 2015
Fun

Location Foods Value for money
8,7
It was awesome! This is my 2nd time staying there everytime i went to Bali! Will definately stay there again when i go Bali!
Dennis O. Podróż w większej grupie Australia, 10 czerwca 2015
We love it!

Location, staff and pool bar
9
Great!!
Muthukumar T. Rodziny z małymi dziećmi India, 2 czerwca 2015
Located at a convenient location

Convenient location, swimming pool, break fast
7
The hotel is located in the town, 10-15 min walk-able distance from the beach. Over all this hotel is OK for money, but cleanliness was one of the problems (especially toilet, AC). They have 3 floors, and believe me there are no lifts. With the travel luggage, you got to use stair case with no help from staff members. Breakfast was good.
Jayne W. Podróż z partnerem Australia, 1 czerwca 2015
Great location but can't say anything great about

Checking out
4,3
Most uncomfortable bed in the world, dirty room and noisy staff.
Laura T. Podróż z partnerem Australia, 31 maja 2015
excellent location, amazing staff :)

amazing staff
8,3
Our stay was quite nice. The hotel grounds were simple but nice, the pool bar wad great and the staff were absolutely lovely. The beds weren't very comfortable and the bathrooms were pretty average but overall we had a nice stay. For what we paid it was a great deal :)
Marissa B. Podróż w większej grupie Australia, 30 maja 2015
close to everything

location, location location
8
stay was good.
Eric L. Wycieczka w pojedynkę Australia, 30 maja 2015
Value for money

The hotel is in a great location. Great service.
7,3
The resort is very run down and tired. I paid for an upgraded room and found that there wasn't fridge in the room as other rooms had. The shower was just ok. On a positive note, the area is quiet and the service is good. All in all I believe that Balisandy is reasonable value for money. I have stayed there before and will stay there again in the. near future.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Balisandy Resorts BaliBalisandy Resorts Bali - BasenBalisandy Resorts Bali - BasenBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Balkon/TarasBalisandy Resorts Bali - Balkon/TarasBalisandy Resorts Bali - Balkon/TarasBalisandy Resorts Bali - WidokBalisandy Resorts Bali - WidokBalisandy Resorts Bali - WejścieBalisandy Resorts Bali - FoyerBalisandy Resorts Bali - FoyerBalisandy Resorts Bali - FoyerBalisandy Resorts Bali - WyposażenieBalisandy Resorts Bali - WyposażenieBalisandy Resorts Bali - RestauracjaBalisandy Resorts Bali - RestauracjaBalisandy Resorts Bali - RestauracjaBalisandy Resorts Bali - RestauracjaBalisandy Resorts Bali - RestauracjaBalisandy Resorts Bali - Restauracja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B06