Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Balisandy Resorts

Jalan Raya Pantai Kuta, Poppies Lane 2, Kuta, Bali, Indonezja 83061

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,6

z 682 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 5

Wart swojej ceny
6,9
Lokalizacja
7,6
Ocena pracowników
6,8
Warunki w hotelu/Czystość
6,0
Komfort pokoju
6,0
Jedzenie/Posiłki
6,0
Wszystkie recenzje (682)
Sortuj według:
Sebastian G. Podróże z partnerem Poland, 22 listopada 2015
Zaciszne miejsce w centrum kurortu

Basen, bar, bliskość Kuta beach.
8,3
Fajnie położony hotel. Wystarczy zejść kilka kroków z gwarnej promenady żeby trafić w zacisze tego hotelu. Swoje lata świetności ma on za sobą I widać zużycie niektórych elementów, ale za tą cenę jest ok
Zgłoś tą recenzję
Laura S. Podróże grupowe Poland, 19 sierpnia 2015
Laura

położenie,basen,obsługa
8,3
Zgłoś tą recenzję
Beata R. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 25 sierpnia 2014
Moje Bali

Świetne śniadania. ostatniego dnia mieliśmy przygotowane pakiety śniadaniowe na drogę.Hotel jest swietnie położony blisko plaży, w centrum Kuty, posiada basen.Przyjemna obsługa.
6,7
Pokój skromnie wyposażony, adekwatnie do ceny.Wystarczyłoby tylko odnowić, wymalować pokoje i byłoby super.Śniadania obfite,Obsługa miła, chętna do pomocy.Na terenie hotelu możliwe są masaże po bardzo atrakcyjnej cenie.Bali jest piękną wyspą i szkoda siedzieć w hotelu.
Zgłoś tą recenzję
Damian F. Podróże z partnerem Poland, 19 października 2013
dobry hotel na krótki pobyt

dobre położenie, sprawna obsługa,
8,3
Całkiem dobry hotel za nieduże pieniądze. Opłaca się rezerwować pokój superior bo mała różnica w cenie a pokój lepszy. Dobre położenie bo do plaży całkiem blisko a do centrum zakupowo - imprezowego bardzo blisko.
Zgłoś tą recenzję
Damian F. Podróże z partnerem Poland, 7 października 2013
ok,

dobre położenie, sprawna obsługa,
8,3
Zaraz po przyjeździe w środku nocy okazało się że nasz pokój miał awarię, obsługa zarezerwowała nam pokój w innym hotelu do którego od razu zostaliśmy zawiezienie a rano odebrani, w hotelu rzeczywiście coś się działo bo chodzili "naprawiacze", śniadanie bez szału ale w całkiem ok, położenie bardzo dobre jak na tą cenę.
Zgłoś tą recenzję
Chelsea S. Podróże grupowe United Kingdom, 6 lutego 2016
Great for the money

Staff, food and massage
8,3
Really enjoyed our stay at Bali sandy. It was good value for moneyand the staff were lovely. The food was great especially breakfast. It was my birthday when we were there and my friend mention it to the hotel- which they then proceeded to decorate my bed with rose petals wishing me happy birthday it was amazing. Also if you can get a massage at the massage bar by the pool. It was hands down the best massage I have ever had.
Zgłoś tą recenzję
Randall P. Wycieczki w pojedynkę Australia, 27 stycznia 2016
Good location about 15 minutes to Kuta.

Location, Swimming pool, Friendly staff.
6,3
Good Location, but hotel looking tired, could do with repaint. The swimming pol is large and fantastic.
Zgłoś tą recenzję
Lindsay R. Podróże grupowe Australia, 21 stycznia 2016
Value for money

Pool, room size, air conditioning
8,7
Set your expectations for the price you are paying and you will love this place. Good size pool with swim up bar. Air con is super cold. Bathroom is dated but good size and the room is huge. We stayed in deluxe, well worth the extra few dollars.
Zgłoś tą recenzję
Lisa D. Rodziny z małymi dziećmi Australia, 15 stycznia 2016
Decent quiet hotel

Good location, pleasant staff, clean and quiet
7
Good budget accomodation, good breakfast, affordable massage by the pool
Zgłoś tą recenzję
Praveen K. Podróże grupowe Malaysia, 5 grudnia 2015
Rooms are moderate

food, the pool and staff service
6
was good. rooms still need more maintanance
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 5 z 5
Balisandy Resorts BaliBalisandy Resorts Bali - BasenBalisandy Resorts Bali - BasenBalisandy Resorts Bali - BasenBalisandy Resorts Bali - BasenBalisandy Resorts Bali - BasenBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Pokój gościnnyBalisandy Resorts Bali - Balkon/TarasBalisandy Resorts Bali - Balkon/TarasBalisandy Resorts Bali - Balkon/TarasBalisandy Resorts Bali - WidokBalisandy Resorts Bali - WejścieBalisandy Resorts Bali - FoyerBalisandy Resorts Bali - FoyerBalisandy Resorts Bali - FoyerBalisandy Resorts Bali - WyposażenieBalisandy Resorts Bali - WyposażenieBalisandy Resorts Bali - RestauracjaBalisandy Resorts Bali - RestauracjaBalisandy Resorts Bali - RestauracjaBalisandy Resorts Bali - RestauracjaBalisandy Resorts Bali - RestauracjaBalisandy Resorts Bali - Restauracja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B05