Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Bay Hotel Singapore

50 Telok Blangah Road, Harbourfront, Singapur 098829 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Basen Bay Hotel Singapore Singapur - Basen Bay Hotel Singapore Singapur - Siłownia Bay Hotel Singapore Singapur - Siłownia Bay Hotel Singapore Singapur - Wejście
Bay Hotel Singapore Singapur - Foyer Bay Hotel Singapore Singapur - Restauracja Bay Hotel Singapore Singapur - Restauracja Bay Hotel Singapore Singapur - Restauracja Bay Hotel Singapore Singapur - Jedzenie i napoje Bay Hotel Singapore Singapur - Jedzenie i napoje Bay Hotel Singapore Singapur - Pub/Hol Bay Hotel Singapore Singapur - Pub/Hol
Okolica: Harbourfront Liczba pokoi: 333
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

na podstawie
3030 recenzji

Warty swojej ceny
6,9
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,6
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,3
Jedzenie/Posiłki
6,7
Wszystkie recenzje (3030)
Sortuj według:
Monika G. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 9 kwietnia 2015
Dobre miejsce

Położenie, czysto
7,7
Położenie hotelu obok Senstosy, malutkie pokoje, czyste, mini bar w cenie pokoju
Zgłoś tą recenzję
Waldemar N. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 21 sierpnia 2012
dobra lokalizacja

usytuowanie hotelu - bardzo wygodne
7,3
bardzo dobra lokalizacja - bliziutko atrakcji na wyspie sentosa jak również kilka minut spacerem do bardzo dużego centrum handlowego ''vivo''. szybki i stosunkowo niedrogi dojazd taksówką ( nie poruszaliśmy się kolejką ) do największych atrakcji turystycznych miasta. co do samego hotelu - małe pokoje, specyficzna toaleta i prysznic( za szronioną szybą) , śniadanie ok. obsługa hotelowa miła.nasz pokój od strony ulicy głośny - bardzo kiepsko wyciszony. dzieci za swoim oknem miały mur :) tylko dwie windy - trochę mało jak na ponad 300 pokoi.
Zgłoś tą recenzję
Shi T. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 26 sierpnia 2015
Room too small!!!

Near sentosa, free snack
4,7
The room are very small. There are no place for me to hang my clothes.
Zgłoś tą recenzję
Kevin B. Podróż służbowa United States of America, 22 sierpnia 2015
Inconsistent at best

location, price
5,7
Bored, Asian - standard "policy says no" attitude from the moment I arrived. Certain individuals rose above, but they were exceptions. Room was adequate, but finding hair that wasn't mine in the sink and on the sheet was worrisome. Street sounds on the south side of the building kept me up until late. Amenities are refilled, not individual, so who knows what "extra ingredients" other guests may have added (rule #2 when traveling: bring your own amenities). Breakfast buffet is NOT included in all rate packages, so check before you buy. Check out was fast, but they were heavy-handed in asking me to fill out a comment card while I was trying to get into my waiting cab. Not planning on returning. 😕😐🐗
Zgłoś tą recenzję
Seah Y. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 16 sierpnia 2015
clean and comfortable

Free minibar usage and clean room
8
Comfortable stay, gym abit old and small, no support around if quey on gym machines. Free usage of minibar,daily replenish. Overall, comfortable and clean stay.
Zgłoś tą recenzję
Setiawan L. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 14 sierpnia 2015
Good

Nice place, nice pool and near sentosa playground
10
Good and nice place to stay. Relax place
Zgłoś tą recenzję
Setiawan L. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 13 sierpnia 2015
Good

Good view , strategic place near playground resort sentosa . Nice swimming pool
10
I enjoy it
Zgłoś tą recenzję
Junichi M. Podróż z partnerem Japan, 12 sierpnia 2015
Tight room. Low soundproof wall.

accessibility.
6
Zgłoś tą recenzję
Emanuele B. Podróż z partnerem Italy, 11 sierpnia 2015
The rooms were small, and moist.

Close to mall
4,3
Zgłoś tą recenzję
Desmond K. Podróż z partnerem Singapore, 10 sierpnia 2015
Good location, but corridors smelled funny

Location, bed, minibar
7,3
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Bay Hotel Singapore SingapurBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - BasenBay Hotel Singapore Singapur - BasenBay Hotel Singapore Singapur - SiłowniaBay Hotel Singapore Singapur - SiłowniaBay Hotel Singapore Singapur - WejścieBay Hotel Singapore Singapur - FoyerBay Hotel Singapore Singapur - RestauracjaBay Hotel Singapore Singapur - RestauracjaBay Hotel Singapore Singapur - RestauracjaBay Hotel Singapore Singapur - Jedzenie i napojeBay Hotel Singapore Singapur - Jedzenie i napojeBay Hotel Singapore Singapur - Pub/HolBay Hotel Singapore Singapur - Pub/Hol

Recenzje klientów - Bay Hotel Singapore, Singapur

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C04