lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Bay Hotel Singapore

50 Telok Blangah Road, Harbourfront, Singapur 098829 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Bay Hotel Singapore Singapur - Basen Bay Hotel Singapore Singapur - Basen Bay Hotel Singapore Singapur - Siłownia Bay Hotel Singapore Singapur - Siłownia Bay Hotel Singapore Singapur - Restauracja Bay Hotel Singapore Singapur - Restauracja Bay Hotel Singapore Singapur - Restauracja
Bay Hotel Singapore Singapur - Jedzenie i napoje Bay Hotel Singapore Singapur - Jedzenie i napoje Bay Hotel Singapore Singapur - Pub/Hol
Okolica: Harbourfront Liczba pokoi: 333
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 2726 recenzji

Warty swojej ceny
6,8
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,3
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (2726)
Sortuj według:
Waldemar N. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 21 sierpnia 2012
dobra lokalizacja

usytuowanie hotelu - bardzo wygodne
7,3
bardzo dobra lokalizacja - bliziutko atrakcji na wyspie sentosa jak również kilka minut spacerem do bardzo dużego centrum handlowego ''vivo''. szybki i stosunkowo niedrogi dojazd taksówką ( nie poruszaliśmy się kolejką ) do największych atrakcji turystycznych miasta. co do samego hotelu - małe pokoje, specyficzna toaleta i prysznic( za szronioną szybą) , śniadanie ok. obsługa hotelowa miła.nasz pokój od strony ulicy głośny - bardzo kiepsko wyciszony. dzieci za swoim oknem miały mur :) tylko dwie windy - trochę mało jak na ponad 300 pokoi.
Shermin L. Podróż w większej grupie Singapore, 2 marca 2015
value for money

cheap, quiet, clean
7
Nice and serene
Huang M. Podróż z partnerem Singapore, 1 marca 2015
Love this hotel

friendly staff, cleanliness, comfort
8,3
Is was fantastic. Staff are very friendly. Very clean and comfortable room. With free wi-fi and mini bar. Definitely will go back again.
Rovinder S. Podróż z partnerem Malaysia, 1 marca 2015
awesomeness

service clean location
10
Rolando L. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 1 marca 2015
My Short stay with my Family

Best Location! Best Price! Staff are very accomodating! For me it's excellent!
10
My stay tigether my family was great and excellent! I booked 2 rooms and it was perfect with complete amenities, mini bar is free of charge. Staff are very nice especially Amy who attended my booking and shes very accomodating.
Zhenghui B. Podróż z partnerem Singapore, 1 marca 2015
Clean hotel in a decent location

Cleanliness, Friendly Staff & Complimentary Minibar
8
Room was clean and comfortable. Decent location as it was near to a MRT station.
Roy S. Podróż z partnerem Indonesia, 28 lutego 2015
room to small and minim facilty of bath room

near port
4,7
Agoda
Yicun Z. Rodziny z małymi dziećmi China, 24 lutego 2015
Hotel for Short Stay

Free Mini Bar
6,3
The key reason that I chose this hotel is Vivo City, one of the largest shopping complexes in Singapore, which is opposite to the hotel. No much feeling about the hotel except the free mini bar.
Hac T. Rodziny z małymi dziećmi Canada, 24 lutego 2015
Good hotel, good service with reasonable price

good service, free mini bar, good location
10
very pleased
Kathleen E. Podróż z partnerem Philippines, 22 lutego 2015
Good stay

Location
7,7

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Bay Hotel Singapore SingapurBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyBay Hotel Singapore Singapur - BasenBay Hotel Singapore Singapur - BasenBay Hotel Singapore Singapur - SiłowniaBay Hotel Singapore Singapur - SiłowniaBay Hotel Singapore Singapur - RestauracjaBay Hotel Singapore Singapur - RestauracjaBay Hotel Singapore Singapur - RestauracjaBay Hotel Singapore Singapur - Jedzenie i napojeBay Hotel Singapore Singapur - Jedzenie i napojeBay Hotel Singapore Singapur - Pub/Hol

Recenzje klientów - Bay Hotel Singapore, Singapur

AS-AGWEB-3B05