Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Beleza By The Beach Resort

Thondwadoo, Betalbatim, Colva, Południowe Goa, Indie 406708 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Widok Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Siłownia Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Basen Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Spa Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Restauracja Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Pokój gościnny Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Basen Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Klub dla dzieci Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Wyposażenie Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Restauracja Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Pokój gościnny Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Basen Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Siłownia Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Hotel z zewnątrz Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Siłownia Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Basen
Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Ogród Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Restauracja Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Recepcja Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Hotel z zewnątrz Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Foyer Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Restauracja Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Hotel z zewnątrz Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Pokój gościnny Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Basen Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Obiekty rekreacyjne Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Foyer Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Wyposażenie
Okolica: Colva Liczba pokoi: 40
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,1

na podstawie
74 recenzji

Warty swojej ceny
8,0
Lokalizacja
8,2
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,5
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (74)
Sortuj według:
Boleslaw M. Podróż z partnerem Poland, 8 kwietnia 2015
Moja opinia

1. Położenie hotelu. 2. Czystość pokoi i całego obiektu. 3. Życzliwa i miła obsługa
10
Bardzo wysoko oceniam ten hotel w porównaniu do kilku innych podobnych obiektów, które odwiedziłem podczas pobytu w Indii. Nie mam żadnych uwag. Tylko same pochwały !!
Zgłoś tą recenzję
Andrzej S. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 29 stycznia 2015
Rozczarowanie

położenie, pokoje, architektura
9
Hotel jest ładny, dobrze położony, pokoje duże, czyste. Największym minusem jest bardzo słabo działający internet. Za każdym razem należy się logować, najlepszy sygnał jest w recepcji, w pokojach już się urywał,było to bardzo irytujące. W hotelu tej klasy internet powinien być stały i bardzo dobrej jakości. Z tego względu nie wybralibyśmy tego hotelu ponownie.
Zgłoś tą recenzję
Artur R. Podróż z partnerem Poland, 29 listopada 2014
Urocza miejscowka, wspaniale warunki

Komfort, infrastruktura, klimat
9
Bardzo fajne miejsce! Idealne na wypoczynek nad morzem. Caly obszar resosrtu jest pieknie i wygodnie rozplanowany. Duzo zieleni, czysciutki basen, duzo przestrzeni, blisko do morza (spacerowym krokiem specjalnie przygotowana alejka idzie sie 2 minuty). Pokoje sa przeogromne. Personel mily, sprzata codziennie. Przy basenie fajnie mozna sie miedzy przepierzeniami i roslinkami intymnie schowac sie, a nie lezak przy lezaku. Miejsce spokojne i cciche, sprzyja relaksacji. Sniadania w porzadku, ale po dwoch dniach menu zaczelo sie powtarzac. Tym niemniej smaczne. Ceny w menu hotelowym sa jednak przegrzane. Na piwo lepiej pojsc do knajpki na plazy - skreciec wchodzac na plaze w lewo i po kilkuset metrach zaczna sie restauracje obok siebie, najlepsza to Antonio. Choc szyld jest po rusku, prowadza ja tutejsi. Maja tanie piwo, dobre wino Madera i pyszne owoce morza.
Zgłoś tą recenzję
Remy C. Podróż z partnerem United Kingdom, 18 lipca 2015
Nice ambience

ambience
6,3
stay was good, but unforntunately my husband got food ponsioning after lunch at the restaurant, couldn't be able to enjoy the rest of stay
Zgłoś tą recenzję
Remy C. Podróż z partnerem United Kingdom, 17 lipca 2015
nice ambience

location, ambience, comfort
7,7
it is a nice property except my husband got food poisoning after eating thai curry at the restaurant.
Zgłoś tą recenzję
Nisha S. Podróż w większej grupie India, 7 lipca 2015
fantastic

comfort, cleanliness and the property itself
8,3
Zgłoś tą recenzję
Einir J. Podróż w większej grupie United Kingdom, 11 kwietnia 2015
Stay at Beliza by the Besch

Good breskfast
5,3
Stayed in the hotel for a week. Very dissapoonted in one of the rooms booked. - no balcony or outside area nearby to sit and read/relax. The two rooms booked were of very different quality although both were same price. When i spoke to the manager about this he was very rude and dismissiive. Also we were disturbed two nights at around 12.30am by male staff asking if we had problems with AC and trying to come into our rooms - we felt very uncomfortable all week as we were all women snd it was late at night. Most of the snacks on sale in the room out of date. Internet connection was not good. No sunbeds on the beach to sunbathe - there were beds there but we were not allowed to move them into the sun. .
Zgłoś tą recenzję
Gurtaj S. Rodziny z małymi dziećmi India, 27 marca 2015
Except for Wifi everything else was superb

Location staff & overall design
10
Very comfy ... Highly recommend !
Zgłoś tą recenzję
Marit J. Rodziny z małymi dziećmi Estonia, 23 marca 2015
Good quality for the price

Clean, A/C, warm water, spacious.
7,7
Nice end to the trip.
Zgłoś tą recenzję
Christie D. Rodziny z dużymi dziećmi United Kingdom, 22 marca 2015
My recent stay

Size and quality of the room, location - lovely beach, friendliness of staff
2,3
Stay very good. Wifi coverage pretty poor however and could do with improvement. More generous water in the room would also be better. 2 small bottles for a very hot location a little mean.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Beleza By The Beach Resort Południowe GoaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - WidokBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - SiłowniaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - BasenBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - SpaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - RestauracjaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Pokój gościnnyBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - BasenBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Klub dla dzieciBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - WyposażenieBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - RestauracjaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Pokój gościnnyBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - BasenBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - SiłowniaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Hotel z zewnątrzBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - SiłowniaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - BasenBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - OgródBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - RestauracjaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - RecepcjaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Hotel z zewnątrzBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - FoyerBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - RestauracjaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Hotel z zewnątrzBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Pokój gościnnyBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - BasenBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Obiekty rekreacyjneBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - FoyerBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - WyposażenieBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Klub dla dzieciBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - RestauracjaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Hotel z zewnątrzBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Obiekty rekreacyjneBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - RestauracjaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - OgródBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Pokój gościnny

Recenzje klientów - Beleza By The Beach Resort, Południowe Goa

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B04