lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Beleza By The Beach Resort

Thondwadoo, Betalbatim, Colva, Południowe Goa, Indie 406708 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Pokój gościnny Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Pokój gościnny Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Łazienka Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Restauracja Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Pub/Hol Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Pub/Hol Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Basen Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Basen Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Basen Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Widok Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Spa Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Spa Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Siłownia Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Recepcja Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Hotel z zewnątrz Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Hotel z zewnątrz
Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Hotel z zewnątrz Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Widok Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Plaża Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Plac zabaw Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Widok Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Siłownia Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Basen Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Spa Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Restauracja Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Pokój gościnny Beleza By The Beach Resort Południowe Goa - Basen
Okolica: Colva Liczba pokoi: 40
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

z 67 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
8,2
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,5
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (67)
Sortuj według:
Andrzej S. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 29 stycznia 2015
Rozczarowanie

położenie, pokoje, architektura
9
Hotel jest ładny, dobrze położony, pokoje duże, czyste. Największym minusem jest bardzo słabo działający internet. Za każdym razem należy się logować, najlepszy sygnał jest w recepcji, w pokojach już się urywał,było to bardzo irytujące. W hotelu tej klasy internet powinien być stały i bardzo dobrej jakości. Z tego względu nie wybralibyśmy tego hotelu ponownie.
Artur R. Podróż z partnerem Poland, 29 listopada 2014
Urocza miejscowka, wspaniale warunki

Komfort, infrastruktura, klimat
9
Bardzo fajne miejsce! Idealne na wypoczynek nad morzem. Caly obszar resosrtu jest pieknie i wygodnie rozplanowany. Duzo zieleni, czysciutki basen, duzo przestrzeni, blisko do morza (spacerowym krokiem specjalnie przygotowana alejka idzie sie 2 minuty). Pokoje sa przeogromne. Personel mily, sprzata codziennie. Przy basenie fajnie mozna sie miedzy przepierzeniami i roslinkami intymnie schowac sie, a nie lezak przy lezaku. Miejsce spokojne i cciche, sprzyja relaksacji. Sniadania w porzadku, ale po dwoch dniach menu zaczelo sie powtarzac. Tym niemniej smaczne. Ceny w menu hotelowym sa jednak przegrzane. Na piwo lepiej pojsc do knajpki na plazy - skreciec wchodzac na plaze w lewo i po kilkuset metrach zaczna sie restauracje obok siebie, najlepsza to Antonio. Choc szyld jest po rusku, prowadza ja tutejsi. Maja tanie piwo, dobre wino Madera i pyszne owoce morza.
Gurtaj S. Rodziny z małymi dziećmi India, 27 marca 2015
Except for Wifi everything else was superb

Location staff & overall design
10
Very comfy ... Highly recommend !
Marit J. Rodziny z małymi dziećmi Estonia, 23 marca 2015
Good quality for the price

Clean, A/C, warm water, spacious.
7,7
Nice end to the trip.
Christie D. Rodziny z dużymi dziećmi United Kingdom, 22 marca 2015
My recent stay

Size and quality of the room, location - lovely beach, friendliness of staff
2,3
Stay very good. Wifi coverage pretty poor however and could do with improvement. More generous water in the room would also be better. 2 small bottles for a very hot location a little mean.
Edward M. Rodziny z dużymi dziećmi United Kingdom, 1 marca 2015
Excellent Beleza

The pool, location to beach, staff
8,3
We had an excellent stay at Beleza ..loved everything about the hotel and would highly recommend
Philip S. Podróż z partnerem United Kingdom, 6 lutego 2015
Highly Recommended

Location, Staff, Pool area
10
Excellent Hotel, great service, nice tranquil resort
Fiona G. Podróż z partnerem United Kingdom, 5 lutego 2015
Heaven

Peace and quiet
9,7
Bony A. Wycieczka w pojedynkę New Zealand, 19 stycznia 2015
Great location for access to Colva Beach

The swimming pool, access to Colva beach and the prompt room service
7,3
My stay was quite pleasant but I think they are slightly overpriced. I stayed two nights and their buffet breakfast was very simple and there was not much variety considering I was paying $130 per night. The swimming pool was very refreshing after walking and swimming on the beaches. The whole beach is surrounded by shacks that mainly cater to Russian tourists which was quite off-putting. But on the upside the beaches are very beautiful and the waters are very calm in the seas on Betalbatim beach. The hotel had a small but well equipped gym as well.
Harjinder M. Podróż z partnerem United Kingdom, 7 listopada 2014
A relaxing stay

The staff, the facilities and the location.
10
A lovely hotel, enjoyed our stay tremendously. Rooms are nice, with AC, great poolside view. Room service very quick and efficient, Hotel restaurant very nice with nice breakfast. Hotel staff were absolutely amazing, specially all the restaurant staff. Great 5 min walk to the beach, felt very safe at the hotel. Overall loved our stay. My advice would be to try and get a room with a poolside/restaurant view and try and get balcony room as well.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Beleza By The Beach Resort Południowe GoaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Pokój gościnnyBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Pokój gościnnyBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - ŁazienkaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - RestauracjaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Pub/HolBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Pub/HolBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - BasenBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - BasenBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - BasenBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - WidokBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - SpaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - SpaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - SiłowniaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - RecepcjaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Hotel z zewnątrzBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Hotel z zewnątrzBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Hotel z zewnątrzBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - WidokBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - PlażaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Plac zabawBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - WidokBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - SiłowniaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - BasenBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - SpaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - RestauracjaBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Pokój gościnnyBeleza By The Beach Resort Południowe Goa - Basen

Recenzje klientów - Beleza By The Beach Resort, Południowe Goa

AS-AGWEB-3A08