Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta, Bali, Indonezja 80361 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Bemo Corner Guest House Bali - Pokój gościnny Bemo Corner Guest House Bali - Hotel z zewnątrz Bemo Corner Guest House Bali - Okolica Bemo Corner Guest House Bali - Hotel z zewnątrz Bemo Corner Guest House Bali - Okolica Bemo Corner Guest House Bali - Wnętrze hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Wnętrze hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Atrakcje w pobliżu Bemo Corner Guest House Bali - Hotel z zewnątrz Bemo Corner Guest House Bali - Hotel z zewnątrz Bemo Corner Guest House Bali - Pokój gościnny Bemo Corner Guest House Bali - Hotel z zewnątrz Bemo Corner Guest House Bali - Okolica Bemo Corner Guest House Bali - Wnętrze hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Atrakcje w pobliżu Bemo Corner Guest House Bali - Hotel z zewnątrz
Bemo Corner Guest House Bali - Plaża
Okolica: Kuta Liczba pokoi: 20

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,9

z 557 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
7,5
Lokalizacja
8,2
Ocena pracowników
6,9
Warunki w hotelu/Czystość
6,9
Komfort pokoju
6,8
Jedzenie/Posiłki
4,9
Wszystkie recenzje (557)
Sortuj według:
Aleksandra B. Podróże z partnerem Poland, 22 marca 2014
tanio, blisko centrum i to koniec plusów

tanio, blisko, łazienka
4,7
Bemo Corner Guest House to zdecydowanie "hotel" dla osób, których głównym priorytetem jest cena i zakwaterowanie blisko centrum. Obiekt ten znajduje się przy ulicy pełnej straganów i sklepików, z której łatwo i szybko można dostać się na plażę, do głównej ulicy w Kucie i do wielu restauracji, ma to jednak taki minus, że jest głośno cały czas, bo ruch na ulicy jest ogromny. Ma łazienkę i dostęp do wifi. Niestety w czasie mojego pobytu nie było dostępu do internetu z powodu problemów technicznych. Łazienka ma prysznic z ciepłą woda, jednak znajduje się balkonie przesłoniętym od ulicy tylko dyktą. W pokoju było duże łóżko - wygodne i z czystą pościelą i płaski telewizor na ścianie (to akurat minus, po co komu telewizor na wakacjach),nie było niestety okna, oprócz kratki w łazience przy suficie. Pokój był pełen pajęczyn i śmierdział (smrodem tym przesiąkły wszystkie ciuchy). Polecam ten pokój tylko osobom którym zależy na najtańszym zakwaterowaniu blisko centrum. Hotel ten NIE oferuje dowozu z lotniska, mimo, że na stronie agoda.com.pl można wybrać taką opcję, to przysporzyło nam trochę zmartwień, gdy okazało się, że niestety nikt na nas nie czeka.
Zgłoś tą recenzję
Laurie C. Wycieczki w pojedynkę Australia, 18 stycznia 2016
good value and location

price staff access to transport
6,3
Good value for the money.staff friendly and helpful
Zgłoś tą recenzję
Laurie C. Wycieczki w pojedynkę Australia, 17 grudnia 2015
good cheap stay

value location staff
6
Good
Zgłoś tą recenzję
Laurie C. Wycieczki w pojedynkę Australia, 15 grudnia 2015
cheap price

location price staff
6
No complaints
Zgłoś tą recenzję
Laurie C. Wycieczki w pojedynkę Australia, 14 grudnia 2015
reasonable budget option

location value accessibility
5,7
Reasonable for the money
Zgłoś tą recenzję
Laurie C. Wycieczki w pojedynkę Australia, 13 grudnia 2015
enjoyable stay

location price value
7
Good stay no complaints
Zgłoś tą recenzję
Laurie C. Wycieczki w pojedynkę Australia, 12 grudnia 2015
good value choice

value location accessibility
9
Great stay good budget option
Zgłoś tą recenzję
Melissa W. Wycieczki w pojedynkę Australia, 3 grudnia 2015
MORE A SINGLE BLOKE STAY OR SMOKERS DELIGHT

Location
5,3
I was very disgusted with this place and the service. Got there quite late at night to find I was not even staying at Bemo Corner Guest House but at a place up the road Called Bali Sari or something like that... Room was very small with a double Bed, no windows that opened and room stunk like Cigarette smoke. Bed only had a Bottom sheet and Doona, towels were small, old and stunk and the place was noisy inside and outside. Paid for four nights but left after first night, they were not very helpful as went with a friend and only had rooms with double beds, no 2 single bed rooms, plus with the place being noisy and rather smelly was a real put off.I asked for a refund but they said No so lost out on a few nights but was glad to go to a nicer place that was not much more expensive and a lot better on Melasti Street. This place would only be suitable to someone who smokes inside and doesn't mind noise or a Backpacker or for a very quick one night stay.
Zgłoś tą recenzję
Rachel Y. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 5 listopada 2015
Good location but noisy and dirty

Only location
4,7
Staff were very friendly. After check in found out the rooms are facing noisy street, air con not cooling, fridge leaking. Later at night troops of ernomous hungry fleas came out from no where for food.
Zgłoś tą recenzję
Laurie C. Wycieczki w pojedynkę Australia, 29 października 2015
great location

location facilities value
6,7
Great stay and no complaints.good value !
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - Pokój gościnnyBemo Corner Guest House Bali - Hotel z zewnątrzBemo Corner Guest House Bali - OkolicaBemo Corner Guest House Bali - Hotel z zewnątrzBemo Corner Guest House Bali - OkolicaBemo Corner Guest House Bali - Wnętrze hoteluBemo Corner Guest House Bali - Wnętrze hoteluBemo Corner Guest House Bali - Atrakcje w pobliżuBemo Corner Guest House Bali - Hotel z zewnątrzBemo Corner Guest House Bali - Hotel z zewnątrzBemo Corner Guest House Bali - Pokój gościnnyBemo Corner Guest House Bali - Hotel z zewnątrzBemo Corner Guest House Bali - OkolicaBemo Corner Guest House Bali - Wnętrze hoteluBemo Corner Guest House Bali - Atrakcje w pobliżuBemo Corner Guest House Bali - Hotel z zewnątrzBemo Corner Guest House Bali - Plaża


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B01