Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong Central, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 3460 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
7,7
Lokalizacja
7,8
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
8,1
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (3460)
Sortuj według:
Aleksandra M. Podróże z partnerem Poland, 18 maja 2013
hotel w porządku, choć bez rewelacji

czyste pokoje i łazienki, położony blisko schodów ruchomych na Mid Levels, spokojna okolica
6,7
Hotel był w porządku, chociaż nie miałam okazji korzystać z restauracji, obsługa pomocna, chociaż wydaje mi się, że hasło do wifi powinno być przekazywane gościom przy meldowaniu się, a nie na wyraźne życzenie i to dla każdego z gości z osobna. No i ku naszemu wielkiemu rozczarowaniu basen był zamknięty ze względu na "typhoon weather", czyli niewielkie opady deszczu z samego rana
Zgłoś tą recenzję
Jerzy L. Wycieczki w pojedynkę Poland, 2 grudnia 2009
Bishop Lei International Hotel

- miła i uczciwa obsługa, - dobra lokalizacja - czyste pokoje
8,3
Hotel polecam szczególnie dla ludzi ceniących sobie spokój, miła i sympatyczna obsługa, bardzo dobry hotel za nieduże pieniądze, polecam
Zgłoś tą recenzję
Alex S. Podróże z partnerem United Kingdom, 12 maja 2016
Short break in HK
5
This hotel was in an excellent location and was good value for money.
Zgłoś tą recenzję
Kian T. Podróże z partnerem Malaysia, 9 maja 2016
Enjoyable stay
5,3
Friendly and helpful staffs, room is clean, good location, nearby central, provide shuttle bus to central and airport express MTR, nearby zoological and botanical park
Zgłoś tą recenzję
Mark P. Wycieczki w pojedynkę Canada, 8 maja 2016
Get what you pay for
4
Good location. Smal. Small rooms. No space for luggage. Hard bed. Tiny TV.
Zgłoś tą recenzję
Lisa M. Rodziny z dużymi dziećmi United States of America, 2 maja 2016
Comfortable, affordable, great location
6,3
The suite is definitely worth spending a little extra. The hotel is in a great location, not very far at all from Soho, but it isn't close to an MTR station. Cabs and buses are available.
Zgłoś tą recenzję
Jungeun L. Wycieczki w pojedynkę South Korea, 30 kwietnia 2016
Not bad
2,7
I was many time in hk. This hotel is not bad. Location so..so.
Zgłoś tą recenzję
Thomas J. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 20 kwietnia 2016
Best Value Hotel
6,7
Bishop Lei is the best value hotel in Hong Kong, The price is right, the rooms are small and simple but nice, The staff is good, the breakfast is in expensive and the location near the Soho Escalators is perfect for lunch, dinner and nite life.
Zgłoś tą recenzję
Remington T. Wycieczki w pojedynkę Philippines, 19 kwietnia 2016
My April Stay
5,7
Room was small but ok. Sofabed could use a little softer material when used for sleeping. Elevator is slow in serving busy hours. All in all considering the very good room rate, it was a very good bargain.
Zgłoś tą recenzję
Kelsey D. Wycieczki w pojedynkę Canada, 17 kwietnia 2016
Always a great stay!
5,3
Enjoy staying at the Bishop Lei!
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
Bishop Lei International Hotel Hong kongBishop Lei International Hotel Hong kong - FoyerBishop Lei International Hotel Hong kong - SiłowniaBishop Lei International Hotel Hong kong - BasenBishop Lei International Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaBishop Lei International Hotel Hong kong - ApartamentBishop Lei International Hotel Hong kong - ApartamentBishop Lei International Hotel Hong kong - Pokój gościnnyBishop Lei International Hotel Hong kong - Pokój gościnnyBishop Lei International Hotel Hong kong - Pokój gościnnyBishop Lei International Hotel Hong kong - ApartamentBishop Lei International Hotel Hong kong - Pokój gościnnyBishop Lei International Hotel Hong kong - Jedzenie i napojeBishop Lei International Hotel Hong kong - SiłowniaBishop Lei International Hotel Hong kong - SiłowniaBishop Lei International Hotel Hong kong - Jedzenie i napojeBishop Lei International Hotel Hong kong - BasenBishop Lei International Hotel Hong kong - WyposażenieBishop Lei International Hotel Hong kong - Centrum BiznesoweBishop Lei International Hotel Hong kong - WyposażenieBishop Lei International Hotel Hong kong - BasenBishop Lei International Hotel Hong kong - RestauracjaBishop Lei International Hotel Hong kong - Pokój gościnnyBishop Lei International Hotel Hong kong - RestauracjaBishop Lei International Hotel Hong kong - ŁazienkaBishop Lei International Hotel Hong kong - RestauracjaBishop Lei International Hotel Hong kong - Jedzenie i napojeBishop Lei International Hotel Hong kong - WyposażenieBishop Lei International Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaBishop Lei International Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzBishop Lei International Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaBishop Lei International Hotel Hong kong - Transport w pobliżuBishop Lei International Hotel Hong kong - FoyerBishop Lei International Hotel Hong kong - WyposażenieBishop Lei International Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzBishop Lei International Hotel Hong kong - WyposażenieBishop Lei International Hotel Hong kong - Wyposażenie


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A05