Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong - centrum / Sheung Wan, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Bishop Lei International Hotel Hongkong - Foyer Bishop Lei International Hotel Hongkong - Siłownia Bishop Lei International Hotel Hongkong - Basen Bishop Lei International Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Bishop Lei International Hotel Hongkong - Apartament Bishop Lei International Hotel Hongkong - Apartament Bishop Lei International Hotel Hongkong - Pokój gościnny Bishop Lei International Hotel Hongkong - Pokój gościnny Bishop Lei International Hotel Hongkong - Pokój gościnny Bishop Lei International Hotel Hongkong - Apartament Bishop Lei International Hotel Hongkong - Pokój gościnny Bishop Lei International Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje Bishop Lei International Hotel Hongkong - Siłownia Bishop Lei International Hotel Hongkong - Siłownia Bishop Lei International Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje Bishop Lei International Hotel Hongkong - Basen
Bishop Lei International Hotel Hongkong - Wyposażenie Bishop Lei International Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Bishop Lei International Hotel Hongkong - Wyposażenie Bishop Lei International Hotel Hongkong - Basen Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restauracja Bishop Lei International Hotel Hongkong - Pokój gościnny Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restauracja Bishop Lei International Hotel Hongkong - Łazienka Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restauracja Bishop Lei International Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje Bishop Lei International Hotel Hongkong - Wyposażenie Bishop Lei International Hotel Hongkong - Sala konferencyjna
Okolica: Hong Kong - centrum / Sheung Wan Liczba pokoi: 227
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

na podstawie
3231 recenzji

Warty swojej ceny
7,7
Lokalizacja
7,9
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (3231)
Sortuj według:
Aleksandra M. Podróż z partnerem Poland, 18 maja 2013
hotel w porządku, choć bez rewelacji

czyste pokoje i łazienki, położony blisko schodów ruchomych na Mid Levels, spokojna okolica
6,7
Hotel był w porządku, chociaż nie miałam okazji korzystać z restauracji, obsługa pomocna, chociaż wydaje mi się, że hasło do wifi powinno być przekazywane gościom przy meldowaniu się, a nie na wyraźne życzenie i to dla każdego z gości z osobna. No i ku naszemu wielkiemu rozczarowaniu basen był zamknięty ze względu na "typhoon weather", czyli niewielkie opady deszczu z samego rana
Jerzy L. Wycieczka w pojedynkę Poland, 2 grudnia 2009
Bishop Lei International Hotel

- miła i uczciwa obsługa, - dobra lokalizacja - czyste pokoje
8,3
Hotel polecam szczególnie dla ludzi ceniących sobie spokój, miła i sympatyczna obsługa, bardzo dobry hotel za nieduże pieniądze, polecam
Wouter V. Wycieczka w pojedynkę Netherlands, 25 czerwca 2015
very efficient except for the check out

good front desk staff, very helpful concierge service, courtesy 🚌
9
Will come back there. Gave me voluntary upgrade.
Eurico A. Podróż służbowa Portugal, 14 czerwca 2015
Very nice hotel

Check in staff (he, with eyeglasses) did an upgraded room for us with gorgeous view
8,3
I am very pleased the way we were treated when we did a check-in ..... the staff (he) was very polite and nice.....and upgraded our room with a gorgeous view along bigger room.....thanks! When we did the check out on Sunday the staffs were not so nice.....!!!!
Adam O. Podróż służbowa United States of America, 8 czerwca 2015
Tiny room size, dirty and outtdated

Cheap
4
Hardly enough room to walk around the bed. The rooms are slightly dirty and outdated. Not for claustrophobic people but cheap
Kelsey D. Wycieczka w pojedynkę Canada, 8 czerwca 2015
Great stay as always!

Service, location, economy
7
I consistently stay at the Bishop Lei and it's great! The staff are wonderful, the location is good in Central and the pool is a nice treat!
Bruce H. Podróż służbowa United States of America, 4 czerwca 2015
location

roon,staff,location
8,3
I have stayed @this hotel several times. Depending on the room u could have a beautiful view of hk skyline 4 moderate price.staff very good
Gunawan L. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 2 czerwca 2015
service maintain and develope

near kathedral,everyday I can pray
8,3
Good
George C. Podróż z partnerem United States of America, 27 maja 2015
Great Hotel "but"

Modern,Price,Location
9,7
They say 4 Star, if they had electronic key control, I would agree. Hotel is GREAT otherwise. Rooms a little small, but clean and nicely provisioned. Staff is wonderful. Highly recommend!!!
Stephen M. Podróż służbowa United States of America, 26 maja 2015
very nice stay

convenient and clean
9
Very good!

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Bishop Lei International Hotel HongkongBishop Lei International Hotel Hongkong - FoyerBishop Lei International Hotel Hongkong - SiłowniaBishop Lei International Hotel Hongkong - BasenBishop Lei International Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaBishop Lei International Hotel Hongkong - ApartamentBishop Lei International Hotel Hongkong - ApartamentBishop Lei International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyBishop Lei International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyBishop Lei International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyBishop Lei International Hotel Hongkong - ApartamentBishop Lei International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyBishop Lei International Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeBishop Lei International Hotel Hongkong - SiłowniaBishop Lei International Hotel Hongkong - SiłowniaBishop Lei International Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeBishop Lei International Hotel Hongkong - BasenBishop Lei International Hotel Hongkong - WyposażenieBishop Lei International Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweBishop Lei International Hotel Hongkong - WyposażenieBishop Lei International Hotel Hongkong - BasenBishop Lei International Hotel Hongkong - RestauracjaBishop Lei International Hotel Hongkong - Pokój gościnnyBishop Lei International Hotel Hongkong - RestauracjaBishop Lei International Hotel Hongkong - ŁazienkaBishop Lei International Hotel Hongkong - RestauracjaBishop Lei International Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeBishop Lei International Hotel Hongkong - WyposażenieBishop Lei International Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaBishop Lei International Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzBishop Lei International Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaBishop Lei International Hotel Hongkong - Transport w pobliżuBishop Lei International Hotel Hongkong - FoyerBishop Lei International Hotel Hongkong - WyposażenieBishop Lei International Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzBishop Lei International Hotel Hongkong - Foyer


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A06