Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong Central, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 3450 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
7,7
Lokalizacja
7,8
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
8,1
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (3450)
Sortuj według:
Aleksandra M. Podróże z partnerem Poland, 18 maja 2013
hotel w porządku, choć bez rewelacji

czyste pokoje i łazienki, położony blisko schodów ruchomych na Mid Levels, spokojna okolica
6,7
Hotel był w porządku, chociaż nie miałam okazji korzystać z restauracji, obsługa pomocna, chociaż wydaje mi się, że hasło do wifi powinno być przekazywane gościom przy meldowaniu się, a nie na wyraźne życzenie i to dla każdego z gości z osobna. No i ku naszemu wielkiemu rozczarowaniu basen był zamknięty ze względu na "typhoon weather", czyli niewielkie opady deszczu z samego rana
Zgłoś tą recenzję
Jerzy L. Wycieczki w pojedynkę Poland, 2 grudnia 2009
Bishop Lei International Hotel

- miła i uczciwa obsługa, - dobra lokalizacja - czyste pokoje
8,3
Hotel polecam szczególnie dla ludzi ceniących sobie spokój, miła i sympatyczna obsługa, bardzo dobry hotel za nieduże pieniądze, polecam
Zgłoś tą recenzję
Thomas J. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 20 kwietnia 2016
Best Value Hotel
6,7
Bishop Lei is the best value hotel in Hong Kong, The price is right, the rooms are small and simple but nice, The staff is good, the breakfast is in expensive and the location near the Soho Escalators is perfect for lunch, dinner and nite life.
Zgłoś tą recenzję
Remington T. Wycieczki w pojedynkę Philippines, 19 kwietnia 2016
My April Stay
5,7
Room was small but ok. Sofabed could use a little softer material when used for sleeping. Elevator is slow in serving busy hours. All in all considering the very good room rate, it was a very good bargain.
Zgłoś tą recenzję
Kelsey D. Wycieczki w pojedynkę Canada, 17 kwietnia 2016
Always a great stay!
5,3
Enjoy staying at the Bishop Lei!
Zgłoś tą recenzję
Clive C. Podróże z partnerem United Kingdom, 17 kwietnia 2016
Another nice stay at the Bishop Lei
5
We always stay here when we go to Hong Kong to see our son and his family. It is a handy location and not far from the escalator which is handy because climbing the hill from central would finish me off. We have stayed here about six times in a Harbour view suite.
Zgłoś tą recenzję
Andrea K. Podróże służbowe Philippines, 16 kwietnia 2016
Great location and value for money
6
Been to HK more times than I can remember. My first Central located hotel. Surprisingly good find
Zgłoś tą recenzję
David C. Podróże z partnerem Canada, 7 kwietnia 2016
Small but comfy rooms in a good location.
6
From this hotel you can walk downhill to Lan Kwai Fong or the Peak Tram. The Zoological Gardens are also nearby. The hotel's a little bit 'other era'ish, but the entire staff pulls together to make it clean and comfortable for the guests.
Zgłoś tą recenzję
Bing Y. Podróże z partnerem Australia, 7 kwietnia 2016
Small but clean
5
It needs updated
Zgłoś tą recenzję
Soichiro K. Podróże grupowe Japan, 4 kwietnia 2016
Reasonable
6
I wanna say here again.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
Bishop Lei International Hotel Hong kongBishop Lei International Hotel Hong kong - FoyerBishop Lei International Hotel Hong kong - SiłowniaBishop Lei International Hotel Hong kong - BasenBishop Lei International Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaBishop Lei International Hotel Hong kong - ApartamentBishop Lei International Hotel Hong kong - ApartamentBishop Lei International Hotel Hong kong - Pokój gościnnyBishop Lei International Hotel Hong kong - Pokój gościnnyBishop Lei International Hotel Hong kong - Pokój gościnnyBishop Lei International Hotel Hong kong - ApartamentBishop Lei International Hotel Hong kong - Pokój gościnnyBishop Lei International Hotel Hong kong - Jedzenie i napojeBishop Lei International Hotel Hong kong - SiłowniaBishop Lei International Hotel Hong kong - SiłowniaBishop Lei International Hotel Hong kong - Jedzenie i napojeBishop Lei International Hotel Hong kong - BasenBishop Lei International Hotel Hong kong - WyposażenieBishop Lei International Hotel Hong kong - Centrum BiznesoweBishop Lei International Hotel Hong kong - WyposażenieBishop Lei International Hotel Hong kong - BasenBishop Lei International Hotel Hong kong - RestauracjaBishop Lei International Hotel Hong kong - Pokój gościnnyBishop Lei International Hotel Hong kong - RestauracjaBishop Lei International Hotel Hong kong - ŁazienkaBishop Lei International Hotel Hong kong - RestauracjaBishop Lei International Hotel Hong kong - Jedzenie i napojeBishop Lei International Hotel Hong kong - WyposażenieBishop Lei International Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaBishop Lei International Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzBishop Lei International Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaBishop Lei International Hotel Hong kong - Transport w pobliżuBishop Lei International Hotel Hong kong - FoyerBishop Lei International Hotel Hong kong - WyposażenieBishop Lei International Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzBishop Lei International Hotel Hong kong - WyposażenieBishop Lei International Hotel Hong kong - Wyposażenie


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B06