lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road, Causeway Bay, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Butterfly on Morrison
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wejście Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wejście Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wejście Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wyposażenie Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Causeway Bay Liczba pokoi: 98
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

z 3326 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
8,0
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,1
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (3326)
Sortuj według:
Manuela C. Podróż z partnerem Poland, 18 maja 2014
Super szybki internet. Dobra lokalizacja.

Internet.Piękny i czysty pokój. Widok.
8,3
Czysto, szybki internet, dobra lokalizacja!!! Zatrzymalabym sie jeszcze raz.
Kamil A. Podróż z partnerem Poland, 26 lutego 2011
Doskonałe miejsce na krótki pobyt w Hong Kongu

dobry punkt komunikacyjny, czysto, przystępne ceny
10
Podczas kolejnego pobytu w Hong Kongu ponownie zatrzymaliśmy się w hotelu Butterfly on Morrison. Miła obsługa, czyste, nowoczesne wnętrza i ciekawe widoki z górnych pięter hotelu zachęciły nas do ponownego zatrzymania się w tym miejscu. Nie polecam najtańszych pokoi położonych na niższych piętrach - hałas ulicy jest w nich uciążliwy, lepiej dopłacić i zatrzymać się w pokojach na wyższych kondygnacjach. Generalnie stosunek jakości do ceny wypada korzystnie. Jedyną wadą jaką dostrzegliśmy są wysokie koszty przedłużenia doby hotelowej do max. g.18.00 co może kosztować nawet równowartość pełnego noclegu, jednak przy wieczornych lub nocnych lotach powrotnych takie przedłużenie może okazać się niezbędne.
Marek C. Podróż z partnerem Poland, 8 grudnia 2009
good at reasonable price

blisko centrum,czyste pokoje ,super posciel
9
hotel połozony blisko centrum hong kong island ,wygodny,miła obsługa ,pomocna recepcja. Nie było problemu z przechowaniem bagażu. Jednak hotel jest kiepsko rozreklamowany i taksówkarze nie wiedzą gdzie sie on znajduje. Nalezy powiedziec o hotelu Bonaparte ,który znajduje się w pobliżu i samemu przejść ok.50 m dalej.
Remigiusz S. Podróż służbowa Poland, 24 października 2009
Batterfly on Morrisosn

położenie wystrój obsługa
7,3
Wspaniały hotel w centrum Hong Kongu. Bardzo blisko Centrum.Wspaniały design dopracowany w każdym szczególe.Dogodny dojazd.Bardzo miła obsługa która spełni wszelkie zachcianki.Przepiękny widok na Kowloon.Klimatyczny hotel w którym bedziemy sie czuć bardzo dobrze.Polecam wszystkim bez względu na wiek i pochodzenie.Jedyną niedogodnością może się wydawać otwarta łazienka, zamykana na czas użycia szklanymi drzwiami, lecz ze względu na fakt iż większość hoteli w HK ma małą powierzchnię uważam że nie stanowi to dyskomfortu.Polecam
Informacje na temat zakupów: Proponuję zakupy na Times Squere,tysiące sklepików i restauracji.
Ridzuan A. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 19 marca 2015
worth it and really convenience

its strategic location with friendly and helpful staff really adding our holidays value. The modern concept of its room lay out with complete accessories in our room gave a value for our trip.
8,7
Feel like my sweet home with friendly and helpful staff. Well done!
Woo S. Podróż z partnerem Singapore, 16 marca 2015
Handyphone, i like!

handy phone, 5-min brisk walk from causeway bay station, good shopping nearby
7,7
This is my 10th trip and I am glad that I chose to stay in this hotel. Unlike TST, shops on HK island, esp Causeway Bay area, open till very late. There are shops like Forever 21 that open past midnight so it was good that I, a shopaholic, stayed at Butterfly. The room was clean and comfy enough though I thought the air con was too cold, no matter how I adjusted the temperature. The hotel provides a handy phone. I thought it is fantastic for someone like me who needs to be on my phone a lot. I could make local calls and use it as a hotspot for my personal handphone. It is now my current choice of hotel to stay in HK. 💟
Allan Y. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 16 marca 2015
Hong Kong

Location, near to time square, at Hong Kong island
6
Nil
Joseph T. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 15 marca 2015
Smoke pit

Bed shower and staff
5,7
Horrible first night. I was put in a smoking room! When i asked for a transfer, they said the hotel was fully booked. But i did not ask for a smoking room.
Yasmeen F. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 12 marca 2015
A good place to stay

The best three things were the friendly staff, the cleanliness of the place and the location of the hotel.
9
The hotel was really nice and clean although the room was abit small the bed was big enough to fit 3 people. The staffs were nice and polite and would answer all my questions in a nice manner and wasn't upset that I asked a lot of questions. The phone that they provided was really helpful in helping us find halal foods in Hong Kong and also to use as a hotspot for my phone. Also it was quite near to the Islamic centre masjid and canteen and there was a halal pizza place opposite the hotel which was a plus point as we are Muslims and it made finding food easier. All in all I would come back to stay in this hotel when I visit hongkong again.
Wai L. Podróż służbowa Hong Kong, 11 marca 2015
Butterfly on Morrison Boutique Hotel

good location
5,3
Butterfly on Morrison Boutique Hotel

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Butterfly on Morrison Boutique Hotel HongkongButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - WejścieButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - WejścieButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - FoyerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - FoyerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - WejścieButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - FoyerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - FoyerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - FoyerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - FoyerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - WyposażenieButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - ŁazienkaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - ŁazienkaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - ŁazienkaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Widok


AS-AGWEB-3C02