Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road Wanchai, Causeway Bay, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

poprzednio : Butterfly on Morrison

Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wejście Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Łazienka Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Łazienka Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Łazienka Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Widok
Lokalizacja: Causeway Bay Liczba pokoi: 98
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

z 2904 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,1
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (2904)
Kamil A. Podróż z partnerem Poland, 26 lutego 2011
Doskonałe miejsce na krótki pobyt w Hong Kongu

dobry punkt komunikacyjny, czysto, przystępne ceny
10
Podczas kolejnego pobytu w Hong Kongu ponownie zatrzymaliśmy się w hotelu Butterfly on Morrison. Miła obsługa, czyste, nowoczesne wnętrza i ciekawe widoki z górnych pięter hotelu zachęciły nas do ponownego zatrzymania się w tym miejscu. Nie polecam najtańszych pokoi położonych na niższych piętrach - hałas ulicy jest w nich uciążliwy, lepiej dopłacić i zatrzymać się w pokojach na wyższych kondygnacjach. Generalnie stosunek jakości do ceny wypada korzystnie. Jedyną wadą jaką dostrzegliśmy są wysokie koszty przedłużenia doby hotelowej do max. g.18.00 co może kosztować nawet równowartość pełnego noclegu, jednak przy wieczornych lub nocnych lotach powrotnych takie przedłużenie może okazać się niezbędne.
Marek C. Podróż z partnerem Poland, 8 grudnia 2009
good at reasonable price

blisko centrum,czyste pokoje ,super posciel
9
hotel połozony blisko centrum hong kong island ,wygodny,miła obsługa ,pomocna recepcja. Nie było problemu z przechowaniem bagażu. Jednak hotel jest kiepsko rozreklamowany i taksówkarze nie wiedzą gdzie sie on znajduje. Nalezy powiedziec o hotelu Bonaparte ,który znajduje się w pobliżu i samemu przejść ok.50 m dalej.
Remigiusz S. Podróż służbowa Poland, 24 października 2009
Batterfly on Morrisosn

położenie wystrój obsługa
7,3
Wspaniały hotel w centrum Hong Kongu. Bardzo blisko Centrum.Wspaniały design dopracowany w każdym szczególe.Dogodny dojazd.Bardzo miła obsługa która spełni wszelkie zachcianki.Przepiękny widok na Kowloon.Klimatyczny hotel w którym bedziemy sie czuć bardzo dobrze.Polecam wszystkim bez względu na wiek i pochodzenie.Jedyną niedogodnością może się wydawać otwarta łazienka, zamykana na czas użycia szklanymi drzwiami, lecz ze względu na fakt iż większość hoteli w HK ma małą powierzchnię uważam że nie stanowi to dyskomfortu.Polecam
Informacje na temat zakupów: Proponuję zakupy na Times Squere,tysiące sklepików i restauracji.
Nan C. Podróż służbowa China, 17 kwietnia 2014
sosoososososo

sososososososoosososo
6,7
soosososososoosososososossososososo
Christy S. Wycieczka w pojedynkę China, 14 kwietnia 2014
Not good service

Just location
3
The hotel in the good location , near Stella plaza . But bad service . The room not clean , bad food . I don't think I will choose the hotel agin .
Connie W. Podróż z partnerem Hong Kong, 13 kwietnia 2014
its good for stay few days in city

When we check in to the hotel most of our request almost done .... and staffs is so friendly ... the location is perfect easy to access to anywhere in Hong Kong
8
Hauw Y. Podróż służbowa Hong Kong, 11 kwietnia 2014
Amazing food, nice environment

Price, location, staff
7,7
Good experience, prime location in cwb
Hari Y. Podróż z partnerem Indonesia, 10 kwietnia 2014
Not Bad

Clean, big room and good design
6,7
I was stay here for 1 night only. What I dont like for this hotel is the location that the Taxi couldnt stop in front of this hotel so we need to talk walk. I make reservation for deluxe room with the higher floor at this hotel, but what i got is not that type. Room is clean and have a good design.
Harry P. Podróż z partnerem Indonesia, 8 kwietnia 2014
nice hotel in nice location

central located, easy access, near to shopping mall
8
good and memorable as it walking distance to many place in HK. plus it quite spacious room in central HK with affordable price as well
Edward T. Podróż z partnerem United States of America, 3 kwietnia 2014
Friendly staff, clean rooms

cleaniness, friendly staff, modern look
8
we had a good stay at the hotel. the staff were friendly. the room was clean and easy access to public transport.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Butterfly on Morrison Boutique Hotel HongkongButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - WejścieButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - FoyerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - FoyerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - FoyerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - FoyerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - ŁazienkaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - ŁazienkaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - ŁazienkaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Widok


AS-AGWEB-3B04