lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road, Causeway Bay, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Butterfly on Morrison
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wejście Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wejście Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Łazienka Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Łazienka Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Łazienka Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Widok
Okolica: Causeway Bay Liczba pokoi: 98
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

z 3183 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,1
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (3183)
Sortuj według:
Manuela C. Podróż z partnerem Poland, 18 maja 2014
Super szybki internet. Dobra lokalizacja.

Internet.Piękny i czysty pokój. Widok.
8,3
Czysto, szybki internet, dobra lokalizacja!!! Zatrzymalabym sie jeszcze raz.
Kamil A. Podróż z partnerem Poland, 26 lutego 2011
Doskonałe miejsce na krótki pobyt w Hong Kongu

dobry punkt komunikacyjny, czysto, przystępne ceny
10
Podczas kolejnego pobytu w Hong Kongu ponownie zatrzymaliśmy się w hotelu Butterfly on Morrison. Miła obsługa, czyste, nowoczesne wnętrza i ciekawe widoki z górnych pięter hotelu zachęciły nas do ponownego zatrzymania się w tym miejscu. Nie polecam najtańszych pokoi położonych na niższych piętrach - hałas ulicy jest w nich uciążliwy, lepiej dopłacić i zatrzymać się w pokojach na wyższych kondygnacjach. Generalnie stosunek jakości do ceny wypada korzystnie. Jedyną wadą jaką dostrzegliśmy są wysokie koszty przedłużenia doby hotelowej do max. g.18.00 co może kosztować nawet równowartość pełnego noclegu, jednak przy wieczornych lub nocnych lotach powrotnych takie przedłużenie może okazać się niezbędne.
Marek C. Podróż z partnerem Poland, 8 grudnia 2009
good at reasonable price

blisko centrum,czyste pokoje ,super posciel
9
hotel połozony blisko centrum hong kong island ,wygodny,miła obsługa ,pomocna recepcja. Nie było problemu z przechowaniem bagażu. Jednak hotel jest kiepsko rozreklamowany i taksówkarze nie wiedzą gdzie sie on znajduje. Nalezy powiedziec o hotelu Bonaparte ,który znajduje się w pobliżu i samemu przejść ok.50 m dalej.
Remigiusz S. Podróż służbowa Poland, 24 października 2009
Batterfly on Morrisosn

położenie wystrój obsługa
7,3
Wspaniały hotel w centrum Hong Kongu. Bardzo blisko Centrum.Wspaniały design dopracowany w każdym szczególe.Dogodny dojazd.Bardzo miła obsługa która spełni wszelkie zachcianki.Przepiękny widok na Kowloon.Klimatyczny hotel w którym bedziemy sie czuć bardzo dobrze.Polecam wszystkim bez względu na wiek i pochodzenie.Jedyną niedogodnością może się wydawać otwarta łazienka, zamykana na czas użycia szklanymi drzwiami, lecz ze względu na fakt iż większość hoteli w HK ma małą powierzchnię uważam że nie stanowi to dyskomfortu.Polecam
Informacje na temat zakupów: Proponuję zakupy na Times Squere,tysiące sklepików i restauracji.
Maria S. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 24 listopada 2014
Nice stay

Location, staff and cleanliness
9
Cab driver couldn't locate the hotel and went around in circles until I rang the hotel who told the cab driver to drop me at a nearby hotel and they would "collect" me. The hotel staff was already waiting for me when I alighted! Front office staff were courteous and friendly. Room was clean albeit furniture was a little old but not a critical thing. Very convenient location (5 mins to Times Square) with a previously Michelin-starred roast meat eatery and snack shops nearby. Ronald was especially helpful in securing a cab to the Airport Express. I would stay there again!
Chok L. Wycieczka w pojedynkę Canada, 24 listopada 2014
Good value

Clean ,good location , comfortable
8,7
Excellent
Jingjin R. Podróż z partnerem China, 19 listopada 2014
valued stay

location service food
8,7
a not bad experience
Jingjin R. Podróż z partnerem China, 19 listopada 2014
good

service location view
8,7
not bad
Wing Y. Podróż służbowa Hong Kong, 18 listopada 2014
good location

good services
6
good location
Ang H. Podróż służbowa Singapore, 15 listopada 2014
The staffs presented good service !!!

Convenient, Service, Cleanliness
10

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Butterfly on Morrison Boutique Hotel HongkongButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - WejścieButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - WejścieButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - FoyerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - FoyerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - FoyerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - FoyerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnnyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - ŁazienkaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - ŁazienkaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - ŁazienkaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Widok


AS-AGWEB-3A08