Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road, Causeway Bay, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Butterfly on Morrison
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wejście Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wejście Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wejście Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Foyer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Wyposażenie Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Causeway Bay Liczba pokoi: 98
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

z 3384 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
8,0
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,1
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (3384)
Sortuj według:
Trabka A. Podróż służbowa Poland, 23 października 2014
Czysty przyjemny hotel

Bardzo miła obsługa , czysty hotel, dobra lokalizacja
7,3
Hotel w bliskim położeniu kompleksu targowego. W zasadzie można tam dotrzeć pieszo. Dobry dla krótkiej podróży służbowej. Nie posiada własnej restauracji przez co nie ma możliwości wykupienia np. śniadań. Ogólnie hotel jest czysty , dysponujący miłą obsługą
Manuela C. Podróż z partnerem Poland, 18 maja 2014
Super szybki internet. Dobra lokalizacja.

Internet.Piękny i czysty pokój. Widok.
8,3
Czysto, szybki internet, dobra lokalizacja!!! Zatrzymalabym sie jeszcze raz.
Kamil A. Podróż z partnerem Poland, 26 lutego 2011
Doskonałe miejsce na krótki pobyt w Hong Kongu

dobry punkt komunikacyjny, czysto, przystępne ceny
10
Podczas kolejnego pobytu w Hong Kongu ponownie zatrzymaliśmy się w hotelu Butterfly on Morrison. Miła obsługa, czyste, nowoczesne wnętrza i ciekawe widoki z górnych pięter hotelu zachęciły nas do ponownego zatrzymania się w tym miejscu. Nie polecam najtańszych pokoi położonych na niższych piętrach - hałas ulicy jest w nich uciążliwy, lepiej dopłacić i zatrzymać się w pokojach na wyższych kondygnacjach. Generalnie stosunek jakości do ceny wypada korzystnie. Jedyną wadą jaką dostrzegliśmy są wysokie koszty przedłużenia doby hotelowej do max. g.18.00 co może kosztować nawet równowartość pełnego noclegu, jednak przy wieczornych lub nocnych lotach powrotnych takie przedłużenie może okazać się niezbędne.
Marek C. Podróż z partnerem Poland, 8 grudnia 2009
good at reasonable price

blisko centrum,czyste pokoje ,super posciel
9
hotel połozony blisko centrum hong kong island ,wygodny,miła obsługa ,pomocna recepcja. Nie było problemu z przechowaniem bagażu. Jednak hotel jest kiepsko rozreklamowany i taksówkarze nie wiedzą gdzie sie on znajduje. Nalezy powiedziec o hotelu Bonaparte ,który znajduje się w pobliżu i samemu przejść ok.50 m dalej.
Remigiusz S. Podróż służbowa Poland, 24 października 2009
Batterfly on Morrisosn

położenie wystrój obsługa
7,3
Wspaniały hotel w centrum Hong Kongu. Bardzo blisko Centrum.Wspaniały design dopracowany w każdym szczególe.Dogodny dojazd.Bardzo miła obsługa która spełni wszelkie zachcianki.Przepiękny widok na Kowloon.Klimatyczny hotel w którym bedziemy sie czuć bardzo dobrze.Polecam wszystkim bez względu na wiek i pochodzenie.Jedyną niedogodnością może się wydawać otwarta łazienka, zamykana na czas użycia szklanymi drzwiami, lecz ze względu na fakt iż większość hoteli w HK ma małą powierzchnię uważam że nie stanowi to dyskomfortu.Polecam
Informacje na temat zakupów: Proponuję zakupy na Times Squere,tysiące sklepików i restauracji.
Francesco G. Podróż służbowa Italy, 15 maja 2015
Small precious Hotel

Cleanliness,stuff super kind,location
9,3
The hotel was a bit small but had all You need,stuff is really super kind a few steps from the market and Times Square
Pei J. Podróż z partnerem Singapore, 13 maja 2015
Great Hotel

Value for money, Friendly Staff, Clean
7
Far from MTR but infront there's a bus stop. Staff was extremely helpful and friendly. He handed us a map and guided our journey. Room given was indeed big even thou it states superior junior. Love the room quite a lot. There's decoration on the bed - rose cushion and butterflies on pillows. Room is clean and spacious. Mobile to bring out. Not much eateries at late night. Overall is good, quite enjoyed our stay.
Hauw W. Podróż służbowa Hong Kong, 12 maja 2015
good value for money

location, staff,price
7,3
it's good value for money, 5 mins from times square and main MTR stations in causeway bay
Nongying M. Podróż z partnerem Seychelles, 9 maja 2015
Nice hotel!

Good location, value for money (size & price) and friendly staffs
10
We chose to stay at Butterfly on Morrison because it is located very close to the Islamic Centre (about 3 mins walk) which serves Halal Dim Sum (worth a try!), there's also a shop that sells halal authentic Italian pasta & pizza, and less than 10 mins walk from Causeway Bay. Our check-in and out process was hassle-free, we even got a complimentary upgrade and late check-out due to our flight timing. The hotel also provided complimentary handy phone which you can use as wifi hotspot. The friendly staffs also assisted us with booking a cab to the airport and helped us with our luggage.
Melchor P. Podróż z partnerem United States of America, 8 maja 2015
Satisfied customer

location, price and friendly staff
6,3
met our expectations.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Recenzje klientów - Butterfly on Morrison Boutique Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3C03