lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Canada Hotel

15/F,Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Łazienka Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Okolica Canada Hotel Hongkong - Okolica Canada Hotel Hongkong - Łazienka Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Foyer Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu
Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 14
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

z 825 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,2
Komfort pokoju
6,7
Jedzenie/Posiłki
5,4
Wszystkie recenzje (825)
Sortuj według:
Bartosz K. Podróż z partnerem Poland, 11 kwietnia 2014
Kilka dni w Hong Kongu

Czysty cichy pokój w centrum miasta, przy stacji metra i przystani promowej
9
Pokój wielki nie jest, ale cichy, czysty i zapewniający prywatność. Jest szybki internet, TV, ciepła woda, cicha i skuteczna klimatyzacja. Świetne położenie hotelu w centrum miasta przy stacjach metra. Dojazd z lotniska 1 autobusem A21. Małe zamieszanie jest przy wejściu do budynku w którym znajduje się wiele hosteli. Jest tam bazar i goście są zaczepiani przez handlarzy - nie są oni jednak nadmiernie natrętni. Szczerze polecam, jako miejsce odpoczynku w Hong Kongu. Sympatyczna i sprawna obsługa.
Janice A. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 28 sierpnia 2014
Restful Sleep

Happy, the bellman was extremely hospitable. He gave us such a warm welcome. The desk clerk who checked us in was very efficient, we didn't wait long and he made available what we requested ü
8
Stay was comfortable except for the very maximized space, but considering the cost, it's perfect :D
Ramadhani D. Wycieczka w pojedynkę Indonesia, 26 sierpnia 2014
Canada Hotel

location , location and location
4,3
Dissapointed with room , too small for 2 people and only location is good.
Kah H. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 13 sierpnia 2014
Good overall

Cheap, clean, close to mtr.
6
No issue. But room is too small. However value for money
Kah H. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 13 sierpnia 2014
Cheap and clean. Close to mtr.

Taking the Lift is a bad experience. Messy place.
5,7
Kah H. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 13 sierpnia 2014
Small tiny room with only 1m standing room

Nothing
5,7
No complain .
Eli A. Podróż służbowa France, 13 sierpnia 2014
Not nice room shocking

Nothing sorry abut that
4,7
I don't know if u You want kind of hotel it is bad
Shervia R. Podróż z partnerem Indonesia, 2 sierpnia 2014
Very neAr to MTR

Shopping
6
Very easy to access,,
Brian E. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 31 lipca 2014
Good and bad

The hostel was in a very good location, surrounded by different types of malls, shops, and food. The rooms were very small, but very neat and clean.
7,7
I'm not sure if all the single rooms are like this or if it was only mine, but the a/c unit was right next to the bed and was extremely loud to the point where it was nearly impossible to fall asleep. This of course probably won't be a problem if you are traveling during the fall or winter. Also sometimes the waiting time for the elevators was somewhere in the range of 5-10 minutes depending on how many people were waiting.
Aleksander S. Podróż z partnerem Poland, 31 lipca 2014
Clean, tiny room

cleanliness, location, free shuttle bus
8,3
We were ot accomodated in the Canada Hostel itself, but in another guesthouse on this floor. The room was very small, but super clean. Although we booked a double bed, we got a twin room. The lines to the elevator were not that bad as they say. Free shuttle buses from and to Kowloon Train Station.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Canada Hotel HongkongCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - ŁazienkaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - OkolicaCanada Hotel Hongkong - OkolicaCanada Hotel Hongkong - ŁazienkaCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Transport w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Recepcja


AS-AGWEB-3C05