Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Canada Hotel

Flat A9,15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,0

z 1570 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,3
Warunki w hotelu/Czystość
7,2
Komfort pokoju
6,5
Jedzenie/Posiłki
5,2
Wszystkie recenzje (1570)
Sortuj według:
Jaroslaw D. Podróże z partnerem Poland, 28 marca 2016
Średnio
4,7
Bardzo male pokoje , slabe wygluszenie pokoi
Artur H. Wycieczki w pojedynkę Poland, 17 września 2014
Cheep and good location

cheep, clean, good location
6,3
Obsługa mówi dobrze po angielsku i jest pomocna. Pokoje są bardzo małe, ale jeśli planujemy krótki pobyt są wystarczające. Pokoje tanie jak na ceny w Hong Kongu. Nie podoba mi się wejście, które możliwe jest tylko przez zatłoczone miejsce targowe. Dużo ludzi zaczepiających turystów i próbujących im coś sprzedać.
Patrik P. Wycieczki w pojedynkę Slovakia, 8 sierpnia 2014
Brudno i niebiezpiecznie - niepolecam

blisko metra
4
Hotel jest w duzym budynku, w ktorym na dole jest duze targowisko, same araby, indowie, afrikancy, wciskaja ciagle zegarki, narkotyky,... nie polecam. pokoj bardzo, bardzo maly, nawet dla 1 osoby
Bartosz K. Podróże z partnerem Poland, 11 kwietnia 2014
Kilka dni w Hong Kongu

Czysty cichy pokój w centrum miasta, przy stacji metra i przystani promowej
9
Pokój wielki nie jest, ale cichy, czysty i zapewniający prywatność. Jest szybki internet, TV, ciepła woda, cicha i skuteczna klimatyzacja. Świetne położenie hotelu w centrum miasta przy stacjach metra. Dojazd z lotniska 1 autobusem A21. Małe zamieszanie jest przy wejściu do budynku w którym znajduje się wiele hosteli. Jest tam bazar i goście są zaczepiani przez handlarzy - nie są oni jednak nadmiernie natrętni. Szczerze polecam, jako miejsce odpoczynku w Hong Kongu. Sympatyczna i sprawna obsługa.
Suttitas T. Podróże z partnerem Taiwan, 23 maja 2016
good locate
5
quite small room for couple
Low K. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 14 maja 2016
Awfully
3,7
The price is not same when I'm checking in. For an examples: I paid for a family room 400 for a night its two double beds. But when I'm check in they told me I just only paid for one person in a family room. So I still need to add on extra money for the rest of three persons. It's really unreasonable!! PS: Family room is normally for a family 2-4 persons. We won't paid for a family room and stay alone.
Christine A. Podróże grupowe Philippines, 14 maja 2016
Affordable and Clean
6
Great staffs! The room are clean and well maintained.
Roongsupattra K. Podróże grupowe Thailand, 10 maja 2016
too bad
3
I reserve Canada hotel ib block A but they sent us to Icon hostel Block E that smaller than Canada hotel and didn't provide quilt, drinking water, towel in room.
Ramil F. Podróże grupowe Philippines, 4 maja 2016
Be Watchful
2,3
Make sure that you have made the right booking for the number of person per room or they will find ways to charge you more. There was no towel. The female staff were rude.
Xifan L. Wycieczki w pojedynkę China, 30 kwietnia 2016
bad service
1,3
i will never book this hotel.
Recenzje 1 - 4 z 4
Canada Hotel Hong kongCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - FoyerCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - FoyerCanada Hotel Hong kong - ŁazienkaCanada Hotel Hong kong - FoyerCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - RecepcjaCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - FoyerCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hong kong - WejścieCanada Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - ŁazienkaCanada Hotel Hong kong - WyposażenieCanada Hotel Hong kong - WyposażenieCanada Hotel Hong kong - WyposażenieCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hong kong - RecepcjaCanada Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrz


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C03