Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Canada Hotel

15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Canada Hotel Hongkong - Foyer Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu
Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Łazienka Canada Hotel Hongkong - Foyer Canada Hotel Hongkong - Wejście Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 14
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

na podstawie
1303 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,3
Warunki w hotelu/Czystość
7,2
Komfort pokoju
6,6
Jedzenie/Posiłki
5,3
Wszystkie recenzje (1303)
Sortuj według:
Artur H. Wycieczka w pojedynkę Poland, 17 września 2014
Cheep and good location

cheep, clean, good location
6,3
Obsługa mówi dobrze po angielsku i jest pomocna. Pokoje są bardzo małe, ale jeśli planujemy krótki pobyt są wystarczające. Pokoje tanie jak na ceny w Hong Kongu. Nie podoba mi się wejście, które możliwe jest tylko przez zatłoczone miejsce targowe. Dużo ludzi zaczepiających turystów i próbujących im coś sprzedać.
Patrik P. Wycieczka w pojedynkę Slovakia, 8 sierpnia 2014
Brudno i niebiezpiecznie - niepolecam

blisko metra
4
Hotel jest w duzym budynku, w ktorym na dole jest duze targowisko, same araby, indowie, afrikancy, wciskaja ciagle zegarki, narkotyky,... nie polecam. pokoj bardzo, bardzo maly, nawet dla 1 osoby
Bartosz K. Podróż z partnerem Poland, 11 kwietnia 2014
Kilka dni w Hong Kongu

Czysty cichy pokój w centrum miasta, przy stacji metra i przystani promowej
9
Pokój wielki nie jest, ale cichy, czysty i zapewniający prywatność. Jest szybki internet, TV, ciepła woda, cicha i skuteczna klimatyzacja. Świetne położenie hotelu w centrum miasta przy stacjach metra. Dojazd z lotniska 1 autobusem A21. Małe zamieszanie jest przy wejściu do budynku w którym znajduje się wiele hosteli. Jest tam bazar i goście są zaczepiani przez handlarzy - nie są oni jednak nadmiernie natrętni. Szczerze polecam, jako miejsce odpoczynku w Hong Kongu. Sympatyczna i sprawna obsługa.
Nellie N. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 29 czerwca 2015
Good

Location, cleanliness, staffs
5,3
It is okay, despite the ground floor of the mansion is not recomended for single ladies travellers. It cost too much for keeping the luggage at the hotel when we are going to macau. It cost 5 times more expensive compare with other's guest house we stayed.
Elvira M. Podróż z partnerem Philippines, 27 czerwca 2015
Best choice for a budget stay

Budget, cleanliness, location
10
I didn't have any regrets in choosing this hotel. They have filipino staff and are very accommodating. They also sell discounted park tickets. The location is close to mtr station to help you go to anywhere in HK and to ferry terminal going to Macau. The room is small yet is just enough to sleep, bath, leave things. I will definitely stay here again when i go back to HK.
Angelina S. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 26 czerwca 2015
Great place BUT...

It's clean, near MTR, near Malls
7,3
Not a five star hotel, 3 star maybe. More of an inn. Hotel accommodation was good. The building is old, even the elevators, but the hotel itself is a good place for tight budget travellers. The whole building is not owned by the hotel and there are a lot of hotels at the same building but I think Canada hotel is the best one.
Elizabeth T. Podróż z partnerem Singapore, 25 czerwca 2015
Good stay in HK

Cleanliness, friendliness of the staff, location of the hotel
8,3
The staff are all very friendly and approachable. They are very willing to help and strive to provide the best for the customers. The hotel room was very clean and tidy as well. It was very pleasant stay at Canada Hotel.
Kumaragurubaran S. Rodziny z małymi dziećmi India, 22 czerwca 2015
Value for money

Wifi access, neatness,
7,3
Budget hotel but need to maintain the toilets . We took 3 rooms but 1 room had problem on toilet choke. But the room boy is helped lot and his name is selva. When u call him.he will come and help.
Narann T. Podróż w większej grupie Cambodia, 22 czerwca 2015
The room is clean and the hotel is closed to the M

staff is friendly.
6
The hotel is cheap and the room is clean, however We don't like the hotel location.
Nikita B. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 19 czerwca 2015
canada hotel review

safe, clean and accessible
8
i had a great time staying in this hotel

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Canada Hotel HongkongCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Transport w pobliżuCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - ŁazienkaCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - WejścieCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Transport w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - OkolicaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Plany pięter


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C06