Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Canada Hotel

15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Canada Hotel Hongkong - Foyer Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Łazienka Canada Hotel Hongkong - Foyer
Canada Hotel Hongkong - Wejście Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 14
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

na podstawie
1337 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,3
Warunki w hotelu/Czystość
7,2
Komfort pokoju
6,6
Jedzenie/Posiłki
5,3
Wszystkie recenzje (1337)
Sortuj według:
Artur H. Wycieczka w pojedynkę Poland, 17 września 2014
Cheep and good location

cheep, clean, good location
6,3
Obsługa mówi dobrze po angielsku i jest pomocna. Pokoje są bardzo małe, ale jeśli planujemy krótki pobyt są wystarczające. Pokoje tanie jak na ceny w Hong Kongu. Nie podoba mi się wejście, które możliwe jest tylko przez zatłoczone miejsce targowe. Dużo ludzi zaczepiających turystów i próbujących im coś sprzedać.
Zgłoś tą recenzję
Patrik P. Wycieczka w pojedynkę Slovakia, 8 sierpnia 2014
Brudno i niebiezpiecznie - niepolecam

blisko metra
4
Hotel jest w duzym budynku, w ktorym na dole jest duze targowisko, same araby, indowie, afrikancy, wciskaja ciagle zegarki, narkotyky,... nie polecam. pokoj bardzo, bardzo maly, nawet dla 1 osoby
Zgłoś tą recenzję
Bartosz K. Podróż z partnerem Poland, 11 kwietnia 2014
Kilka dni w Hong Kongu

Czysty cichy pokój w centrum miasta, przy stacji metra i przystani promowej
9
Pokój wielki nie jest, ale cichy, czysty i zapewniający prywatność. Jest szybki internet, TV, ciepła woda, cicha i skuteczna klimatyzacja. Świetne położenie hotelu w centrum miasta przy stacjach metra. Dojazd z lotniska 1 autobusem A21. Małe zamieszanie jest przy wejściu do budynku w którym znajduje się wiele hosteli. Jest tam bazar i goście są zaczepiani przez handlarzy - nie są oni jednak nadmiernie natrętni. Szczerze polecam, jako miejsce odpoczynku w Hong Kongu. Sympatyczna i sprawna obsługa.
Zgłoś tą recenzję
Hanelene S. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 30 lipca 2015
HongKong trip

Staff, cleanliness and near the mtr station
6,7
It was pleasant but really small if you were looking for a big place. It's more likely just a place to sleep. But the staff is really accommodating and very attentive to the guest's request. Their hotel is also selling tickets for Disneyland, madame tussauds, the peak etc.. Another thing the hotel is situated just across the mtr station so it's really very accessible for tourists like us. Til our next visit.
Zgłoś tą recenzję
Lou R. Podróż służbowa Philippines, 30 lipca 2015
Value for Money

Very Good Central Location, Near the MTR Station, Many shops around, many food choices around, the Service was very good
9
I stayed for two nights in this Hotel. The location is very good and the service is exceptional. The rooms are quite small but if you are on a budget and plan to go out for most of the day, the place is enough. The rooms are clean and secure. If you're on a budget, this hotel is for you.
Zgłoś tą recenzję
Nathan F. Podróż z partnerem United Kingdom, 30 lipca 2015
Small, but nice.

Location, price.
8
The rooms are very small, like most of the rooms you'll find in Chungking Mansions, but they were tidy and clean. The shower was also powerful and hot water was constant. The bed covers and towels are replaced every day, which is good, but on the final evening my wife and I both fekt a bit itchy, which was weird. The couple we travelled with had no conplaints.
Zgłoś tą recenzję
Ifung W. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 28 lipca 2015
The room is small, but its very clean.

1. Clean, 2 Near to Aveneu Star, 3. Near MTR
7
I was stay in 1 week nice place.
Zgłoś tą recenzję
Christine J. Podróż w większej grupie Philippines, 21 lipca 2015
The Best Hostel!

Location, Clean Rooms, Fast WIFI
9,7
When we arrived, we were given 2 rooms, 1 twin and 1 single, because their triple room is not yet available and it was ok as long as the rooms are clean and bedbug-free - and it was! The rooms, tho small which is a norm in HK, are facing Nathan Street which was good for us. We liked the view of people crossing the streets. Comfy beds and the owner and staff are very friendly. Maybe because they are also from Philippines so we sort of clicked right away especially Margie and Neil. They have discounted admission tickets for famous tourist spots and we purchased so as to avoid the lines. Very fast wifi and the location is what makes this hotel the best. We will definitely stay here again when we're in Hong Kong. Highly recommended to all! Thank u Canada Hotel!
Zgłoś tą recenzję
Rochelle B. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 21 lipca 2015
no star

best location
5,7
to much disappointment. we are in the 16th flr and yet elevator is too slow. so hot waiting for your turn. building is old. can't rate even a 1 star hotel. too bad i booked in this hotel.
Zgłoś tą recenzję
David A. Podróż z partnerem Indonesia, 19 lipca 2015
good location but the room too small

location ?
7
We're transfer to another hotel that they claim is their hotel. But I saw the sign was not Canada hotel and the room so small. Please update your photos at Agoda. Because I saw the photos for Canada Hotel quite nice but What I see at your guest house at block C 4 / 16 was totally different with Canada Hotel I saw from AGODA ? Better you increase your price and give a better room for your agoda customer. The good things that the staff quite helpfull, you can buy the disneyland and ngongping ticket from them at Canada hotel (block A/15).
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Canada Hotel HongkongCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - ŁazienkaCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - WejścieCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Plany pięter


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A06