Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Canada Hotel

15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Foyer Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Foyer Canada Hotel Hongkong - Łazienka Canada Hotel Hongkong - Foyer Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Foyer Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Foyer Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 14

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

na podstawie
1378 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,3
Warunki w hotelu/Czystość
7,2
Komfort pokoju
6,6
Jedzenie/Posiłki
5,3
Wszystkie recenzje (1378)
Sortuj według:
Artur H. Wycieczka w pojedynkę Poland, 17 września 2014
Cheep and good location

cheep, clean, good location
6,3
Obsługa mówi dobrze po angielsku i jest pomocna. Pokoje są bardzo małe, ale jeśli planujemy krótki pobyt są wystarczające. Pokoje tanie jak na ceny w Hong Kongu. Nie podoba mi się wejście, które możliwe jest tylko przez zatłoczone miejsce targowe. Dużo ludzi zaczepiających turystów i próbujących im coś sprzedać.
Zgłoś tą recenzję
Patrik P. Wycieczka w pojedynkę Slovakia, 8 sierpnia 2014
Brudno i niebiezpiecznie - niepolecam

blisko metra
4
Hotel jest w duzym budynku, w ktorym na dole jest duze targowisko, same araby, indowie, afrikancy, wciskaja ciagle zegarki, narkotyky,... nie polecam. pokoj bardzo, bardzo maly, nawet dla 1 osoby
Zgłoś tą recenzję
Bartosz K. Podróż z partnerem Poland, 11 kwietnia 2014
Kilka dni w Hong Kongu

Czysty cichy pokój w centrum miasta, przy stacji metra i przystani promowej
9
Pokój wielki nie jest, ale cichy, czysty i zapewniający prywatność. Jest szybki internet, TV, ciepła woda, cicha i skuteczna klimatyzacja. Świetne położenie hotelu w centrum miasta przy stacjach metra. Dojazd z lotniska 1 autobusem A21. Małe zamieszanie jest przy wejściu do budynku w którym znajduje się wiele hosteli. Jest tam bazar i goście są zaczepiani przez handlarzy - nie są oni jednak nadmiernie natrętni. Szczerze polecam, jako miejsce odpoczynku w Hong Kongu. Sympatyczna i sprawna obsługa.
Zgłoś tą recenzję
Marlon F. Podróż służbowa Philippines, 25 sierpnia 2015
My Canada Hotel Experience

Location, Value for Money, People
8
It was fantastic.
Zgłoś tą recenzję
Andreas J. Podróż w większej grupie Indonesia, 21 sierpnia 2015
Nice to stay

Price, Location, Toilettries inc. MIneral Water
7,3
It was good staying there, although the room service was not cleaning the room everyday, also sometimes forgot to leave mineral water so we have to remain the cleaning service. So small, we had to put our bags below the bed. but there are several things that i like: 2 bottles of mineral water everyday, blanket and towel (towel is changed everyday), soap in the bathroom, water heater, wifi, TV in the room. what a nice thing consider the price. notice: be aware of some Indians outside the building offer you room. book from internet and print the voucher. find Chun King Mansion Building, go to lift servicing Block A floor 15 for reception. MTR is nearby you can walk for 5 minutes to Exit D of Tsin Sha Tsui MTR Station
Zgłoś tą recenzję
Marlon C. Podróż z partnerem Philippines, 21 sierpnia 2015
Great! Filipino staff who knows English well!

Location. Pinoy Staff. Cleanliness.
8,3
Nice!
Zgłoś tą recenzję
Clarisse V. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 21 sierpnia 2015
clean and very helpful staff

Location, staff and cleanliness of their rooms
9,7
Best stay
Zgłoś tą recenzję
Pui H. Podróż z partnerem Singapore, 21 sierpnia 2015
Small room but good location

Location, friendly & helpful filipino staff, strong wifi in the room
7,3
I like the hotel because of the location. Its on the 15th floor so have to take a lift which can often get busy and have to wait. On the ground floor of the building there's alot of money changers and many touts standing near the entrance. When we reach the hotel the filipino staff were friendly and welcoming. The twin bed room I stayed with my wife was really tiny and by the 2nd night we felt claustrophobic. The brown bed sheets had some stains and the pillows were very soft. Luckily the shower is strong so can have a decent shower. Only recommend this place for solo and couples.
Zgłoś tą recenzję
Dahrat A. Podróż w większej grupie Thailand, 18 sierpnia 2015
Non

Location
10
walk fron nathan road and see opposite isqure
Zgłoś tą recenzję
Dahrat A. Podróż w większej grupie Thailand, 18 sierpnia 2015
Non

Location only
10
Walk nathan road and ask someone, Is the bad service they want to move our room to only 1 room they try to present is the best room but not yet
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Canada Hotel HongkongCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - ŁazienkaCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A06