lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Canada Hotel

15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Łazienka Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Okolica Canada Hotel Hongkong - Okolica Canada Hotel Hongkong - Łazienka Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Foyer
Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 14
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

z 1164 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,3
Warunki w hotelu/Czystość
7,2
Komfort pokoju
6,6
Jedzenie/Posiłki
5,3
Wszystkie recenzje (1164)
Sortuj według:
Artur H. Wycieczka w pojedynkę Poland, 17 września 2014
Cheep and good location

cheep, clean, good location
6,3
Obsługa mówi dobrze po angielsku i jest pomocna. Pokoje są bardzo małe, ale jeśli planujemy krótki pobyt są wystarczające. Pokoje tanie jak na ceny w Hong Kongu. Nie podoba mi się wejście, które możliwe jest tylko przez zatłoczone miejsce targowe. Dużo ludzi zaczepiających turystów i próbujących im coś sprzedać.
Patrik P. Wycieczka w pojedynkę Slovakia, 8 sierpnia 2014
Brudno i niebiezpiecznie - niepolecam

blisko metra
4
Hotel jest w duzym budynku, w ktorym na dole jest duze targowisko, same araby, indowie, afrikancy, wciskaja ciagle zegarki, narkotyky,... nie polecam. pokoj bardzo, bardzo maly, nawet dla 1 osoby
Bartosz K. Podróż z partnerem Poland, 11 kwietnia 2014
Kilka dni w Hong Kongu

Czysty cichy pokój w centrum miasta, przy stacji metra i przystani promowej
9
Pokój wielki nie jest, ale cichy, czysty i zapewniający prywatność. Jest szybki internet, TV, ciepła woda, cicha i skuteczna klimatyzacja. Świetne położenie hotelu w centrum miasta przy stacjach metra. Dojazd z lotniska 1 autobusem A21. Małe zamieszanie jest przy wejściu do budynku w którym znajduje się wiele hosteli. Jest tam bazar i goście są zaczepiani przez handlarzy - nie są oni jednak nadmiernie natrętni. Szczerze polecam, jako miejsce odpoczynku w Hong Kongu. Sympatyczna i sprawna obsługa.
Leonila G. Podróż z partnerem Philippines, 2 marca 2015
Thumbs up for Canada Hotel

clean room, friendly staff, accessible to MTR and shopping areas.
7,3
My husband Romeo and myself had a pleasant stay at the Canada Hotel. Our room although small is just worth for the rate we paid. They clean it everyday and we feel safe. Our thanks to Marjs (a kababayan), Kamel, Happy and Dave. They are so accommodating and friendly. I will consider Canada as a place to stay in our next visit to Hongkong.
Huu H. Wycieczka w pojedynkę Vietnam, 26 lutego 2015
Very small room (4-6m2)

Good location + Price
5,3
_ Very small room (4-6m2 for a double bed room) _ The stay is ok for a single. Good location but not in Hong Kong Island. Next to the underground. _ The area is crowded, even inside the building, nothing interesting to visit, except shops.
Michael W. Podróż z partnerem United States of America, 25 lutego 2015
Location

Clean, honest, and nice!
8
Our stay was very pleasant! The rooms are small, but clean, and your safe inside. The location is a plus but also it's struggle. Crowded travel times can mean standing in long elevators lines. So be early!
Yun A. Rodziny z małymi dziećmi South Korea, 22 lutego 2015
Good value hotel

location, price, staff
7,3
Albert B. Wycieczka w pojedynkę Italy, 19 lutego 2015
Excellent service for less money!

Dave, clean, comfortable
8,7
I really enjoyed staying at the Canada Hotel. Nice friendly and really helpful Staff, especially Dave, he helped whenever he could help. I agree, the Canada Hotel is a 1 Star Hotel, but with a Staff of a 5 Star Hotel. Thank you Dave!!!!
Tina L. Podróż z partnerem Singapore, 14 lutego 2015
Lim

this is the second time we are stayed at Canada hotel. the location are Good near mrt, clean room and helpful staff.
9
Alan G. Wycieczka w pojedynkę Ireland, 12 lutego 2015
Clean,functional small hotel

Well kept. Well situated.
7,3
Hotel is well run for a hotel of its type, i.e. a cramped HK hotel in Chunking Mansions.But you definitely get what you pay for. The bigger rooms (twin and twin double) are quite nice, although HK sized. Staff run it efficiently and cleaning is daily. Good value for money. Also it feels secure and they have cameras monitoring all the floors so it feels secure. Be warned, the small double is really small ! My only complaint is that people noise carries all too well inside each room set. My sleep was badly disturbed when I was there by loud shouting mainland Chinese and their children and then by a group of Spanish or filipina who talked loudly to after 2AM until they woke me again at 7:30 AM. so don't forget your ear plugs.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Canada Hotel HongkongCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - ŁazienkaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - OkolicaCanada Hotel Hongkong - OkolicaCanada Hotel Hongkong - ŁazienkaCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Transport w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Recepcja


AS-AGWEB-3B03