lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Canada Hotel

15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Łazienka Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Okolica Canada Hotel Hongkong - Okolica Canada Hotel Hongkong - Łazienka Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Foyer
Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 14
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

z 1038 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,3
Warunki w hotelu/Czystość
7,2
Komfort pokoju
6,7
Jedzenie/Posiłki
5,4
Wszystkie recenzje (1038)
Sortuj według:
Artur H. Wycieczka w pojedynkę Poland, 17 września 2014
Cheep and good location

cheep, clean, good location
6,3
Obsługa mówi dobrze po angielsku i jest pomocna. Pokoje są bardzo małe, ale jeśli planujemy krótki pobyt są wystarczające. Pokoje tanie jak na ceny w Hong Kongu. Nie podoba mi się wejście, które możliwe jest tylko przez zatłoczone miejsce targowe. Dużo ludzi zaczepiających turystów i próbujących im coś sprzedać.
Patrik P. Wycieczka w pojedynkę Slovakia, 8 sierpnia 2014
Brudno i niebiezpiecznie - niepolecam

blisko metra
4
Hotel jest w duzym budynku, w ktorym na dole jest duze targowisko, same araby, indowie, afrikancy, wciskaja ciagle zegarki, narkotyky,... nie polecam. pokoj bardzo, bardzo maly, nawet dla 1 osoby
Bartosz K. Podróż z partnerem Poland, 11 kwietnia 2014
Kilka dni w Hong Kongu

Czysty cichy pokój w centrum miasta, przy stacji metra i przystani promowej
9
Pokój wielki nie jest, ale cichy, czysty i zapewniający prywatność. Jest szybki internet, TV, ciepła woda, cicha i skuteczna klimatyzacja. Świetne położenie hotelu w centrum miasta przy stacjach metra. Dojazd z lotniska 1 autobusem A21. Małe zamieszanie jest przy wejściu do budynku w którym znajduje się wiele hosteli. Jest tam bazar i goście są zaczepiani przez handlarzy - nie są oni jednak nadmiernie natrętni. Szczerze polecam, jako miejsce odpoczynku w Hong Kongu. Sympatyczna i sprawna obsługa.
Ma C. Podróż z partnerem Philippines, 16 grudnia 2014
Courteous Staff

1. The staff are very polite 2. The room is cozy 3. The location is accessible
9
I am impressed on how the (I supposed He's the Manager/owner) manage to ressolved the booking mistake and very courteous enough to let us stay in the Family Room. The Hotel is safety ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ 10 stars for that ^_^
Daniel R. Wycieczka w pojedynkę Italy, 16 grudnia 2014
Good location and good price.

Location, bed and price.
8,3
I had a good time at this hotel. Location is great and the bed is very comfortable. The room is extreme all but still, it was all good.
Swee H. Podróż z partnerem Singapore, 14 grudnia 2014
horrible/ uncomfort hostel
2,7
it shouldn't called themselves as Hotel it should named it as hostel. Scary building with crowded lift . Need to wait for 15min to 20 min to take the lift. uncomfortable room with no house keeping . no changing of bedsheet and pillow cases. smelly blanket, no cleaning of toilet and no vacuum of room floor. Room size different from the picture cannot even stand 2 people , can't even open the door if place our luggage on the floor. Will not go back again even if it is free to me.
Christine T. Podróż w większej grupie Philippines, 10 grudnia 2014
Budget hotel, strategic location and friendly staf

Budget friendly, staff is very nice and the location is very good
8,7
Our stay at canada hotel is very memorable...at first i had second thoughts since the room is so small but eventually i saw the bright side of it...most of the places you would like to see is near the hotel and the myr station is just across the street...the bus stop going to airport and from the airport which is quite less expensive than the airport express, mtr and taxi is just two minutes away from the hotel...i met a good looking guy who was the one who assist us when we got to the hotel...he's very nice...i would love to come back to hongkong and book my stay at the same hotel because the room is always clean even if it is quite small...
Kristian D. Podróż z partnerem Philippines, 8 grudnia 2014
friendly staff but too small room

location, friendly staff, internet
7
The hotel room is so small, 2 people cant move freely. But if your looking for a hotel just to sleep on to, this just ok. The location is good, close to MTR and Avenue of the Stars.
Marianne A. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 7 grudnia 2014
Very good location and clean

Location is in business area. Clean rooms and rest room. Front desk are friendly
9
Very good
Deborah P. Podróż służbowa New Zealand, 5 grudnia 2014
Small but adequate

Great Staff, great location, clean
7,7
Hotel was great, just the lift was a hassle and the hawkers on the street.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Canada Hotel HongkongCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - ŁazienkaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - OkolicaCanada Hotel Hongkong - OkolicaCanada Hotel Hongkong - ŁazienkaCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Transport w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Recepcja


AS-AGWEB-3B07