lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Canada Hotel

15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Łazienka Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Okolica Canada Hotel Hongkong - Okolica Canada Hotel Hongkong - Łazienka Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Foyer
Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 14
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

z 984 recenzji

Warty swojej ceny
7,6
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
7,3
Warunki w hotelu/Czystość
7,2
Komfort pokoju
6,7
Jedzenie/Posiłki
5,4
Wszystkie recenzje (984)
Sortuj według:
Artur H. Wycieczka w pojedynkę Poland, 17 września 2014
Cheep and good location

cheep, clean, good location
6,3
Obsługa mówi dobrze po angielsku i jest pomocna. Pokoje są bardzo małe, ale jeśli planujemy krótki pobyt są wystarczające. Pokoje tanie jak na ceny w Hong Kongu. Nie podoba mi się wejście, które możliwe jest tylko przez zatłoczone miejsce targowe. Dużo ludzi zaczepiających turystów i próbujących im coś sprzedać.
Patrik P. Wycieczka w pojedynkę Slovakia, 8 sierpnia 2014
Brudno i niebiezpiecznie - niepolecam

blisko metra
4
Hotel jest w duzym budynku, w ktorym na dole jest duze targowisko, same araby, indowie, afrikancy, wciskaja ciagle zegarki, narkotyky,... nie polecam. pokoj bardzo, bardzo maly, nawet dla 1 osoby
Bartosz K. Podróż z partnerem Poland, 11 kwietnia 2014
Kilka dni w Hong Kongu

Czysty cichy pokój w centrum miasta, przy stacji metra i przystani promowej
9
Pokój wielki nie jest, ale cichy, czysty i zapewniający prywatność. Jest szybki internet, TV, ciepła woda, cicha i skuteczna klimatyzacja. Świetne położenie hotelu w centrum miasta przy stacjach metra. Dojazd z lotniska 1 autobusem A21. Małe zamieszanie jest przy wejściu do budynku w którym znajduje się wiele hosteli. Jest tam bazar i goście są zaczepiani przez handlarzy - nie są oni jednak nadmiernie natrętni. Szczerze polecam, jako miejsce odpoczynku w Hong Kongu. Sympatyczna i sprawna obsługa.
Concepcion S. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 22 listopada 2014
Its good hotel.

Comfy, clean, and affordable...
7,3
Its good...
Delia O. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 18 listopada 2014
A night at Canada Hotel

The staff were really nice and warm
8,7
I felt at home
Sea L. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 16 listopada 2014
Value for money

Good location, friendly staff, slightly cleaner than others
8
First day was little bit of afraid as ground floor doesn't seems secure on first impression, full of foreigners and Middle East guys selling copy watch copy bag and probably drugs. Not recommend for ladies to live here alone. The room was clean believe just renovated not long ago however some cockroaches still visited my room.
An Y. Podróż z partnerem United States of America, 13 listopada 2014
I know how much I pay,but the room is too small.

good location.friendly recepition.good price.
4
room too too small.I know how much I pay,but the room is stay is too too small.very dirty.
Joohyuk L. Rodziny z dużymi dziećmi South Korea, 12 listopada 2014
Great value

Everything
10
Pleasant!
Pimwadee J. Podróż w większej grupie Thailand, 9 listopada 2014
NIce and Good locatio

Good location / Clean Room / Easy check in
6,3
it was good for travel in HK. The hotel is standard and clean , even it is too small as there was no space for walk in the room.
Pimwadee J. Podróż w większej grupie Thailand, 9 listopada 2014
Clean / Good location / Cheap

Clean / Good location / Cheap
6,3
Good location with clean room.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Canada Hotel HongkongCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - ŁazienkaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - OkolicaCanada Hotel Hongkong - OkolicaCanada Hotel Hongkong - ŁazienkaCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Transport w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Recepcja


AS-AGWEB-3B06