lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Canada Hotel

15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Pokój gościnny Canada Hotel Hongkong - Łazienka Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Okolica Canada Hotel Hongkong - Okolica Canada Hotel Hongkong - Łazienka Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Foyer
Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Canada Hotel Hongkong - Recepcja Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Canada Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 14
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

z 1207 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,3
Warunki w hotelu/Czystość
7,2
Komfort pokoju
6,6
Jedzenie/Posiłki
5,3
Wszystkie recenzje (1207)
Sortuj według:
Artur H. Wycieczka w pojedynkę Poland, 17 września 2014
Cheep and good location

cheep, clean, good location
6,3
Obsługa mówi dobrze po angielsku i jest pomocna. Pokoje są bardzo małe, ale jeśli planujemy krótki pobyt są wystarczające. Pokoje tanie jak na ceny w Hong Kongu. Nie podoba mi się wejście, które możliwe jest tylko przez zatłoczone miejsce targowe. Dużo ludzi zaczepiających turystów i próbujących im coś sprzedać.
Patrik P. Wycieczka w pojedynkę Slovakia, 8 sierpnia 2014
Brudno i niebiezpiecznie - niepolecam

blisko metra
4
Hotel jest w duzym budynku, w ktorym na dole jest duze targowisko, same araby, indowie, afrikancy, wciskaja ciagle zegarki, narkotyky,... nie polecam. pokoj bardzo, bardzo maly, nawet dla 1 osoby
Bartosz K. Podróż z partnerem Poland, 11 kwietnia 2014
Kilka dni w Hong Kongu

Czysty cichy pokój w centrum miasta, przy stacji metra i przystani promowej
9
Pokój wielki nie jest, ale cichy, czysty i zapewniający prywatność. Jest szybki internet, TV, ciepła woda, cicha i skuteczna klimatyzacja. Świetne położenie hotelu w centrum miasta przy stacjach metra. Dojazd z lotniska 1 autobusem A21. Małe zamieszanie jest przy wejściu do budynku w którym znajduje się wiele hosteli. Jest tam bazar i goście są zaczepiani przez handlarzy - nie są oni jednak nadmiernie natrętni. Szczerze polecam, jako miejsce odpoczynku w Hong Kongu. Sympatyczna i sprawna obsługa.
Ieva K. Wycieczka w pojedynkę Lithuania, 15 kwietnia 2015
Tiny but clean room and friendly staff

Good location, clean, friendly staff
8
I have stayed in the same building previously and the experience was awful so I was dreading to go there again, but with sky-high prices in Hong Kong seemed that there was no other choice. I was pleasantly surprised with Canada Hostel though! The lift was right next to the entrance, so it was easy to find it, staff very friendly and nice and room was clean and tidy. Will definitely stay there again next time!
Kristoffer J. Podróż z partnerem Philippines, 13 kwietnia 2015
The room was very clean

they have good employees
7
it was good. They facilities were clean and the location was good because the subway was just accross the street. The staff accommodate us very well and gave us directions how to find places we want to go.
Wella M. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 9 kwietnia 2015
A night at Canada Hotel

The staffs were entertaining and accommodating. The location of the hotel is good coz you can easily go to anywhere throught the near subway station. The room was clean and comfortable.
8,3
My stay in Canada hotel was great, it was like if ever i went to Hong kong again i will still consider staying at this hotel. The staffs were kind and helpful. They have always smile in their faces and they were considerate. Although the room was small but it was clean and you can rest comfortably after a tiring day. KUDOS.!
Luthfi F. Podróż w większej grupie Indonesia, 6 kwietnia 2015
near from city

clean, strategic, and comfort
6
Valdi G. Podróż z partnerem Indonesia, 28 marca 2015
double bed for 1 or 2 adult?

Location
5
ensure you input correct number of adult..!! Eventhough you booked double bed rooms, if you input 1 adult
Ratchanee L. Wycieczka w pojedynkę Thailand, 28 marca 2015
How's staying at Canada?

Best location,nearby MTR Tsim sha tsui,and save money.
6
It't easy to go everywhere,too small room that's normally in HK ,it's save for the one who just want to only sleeping don't want any comfortable things,if towel has changed everyday is better than this. I just want cleanness,safety,and near MTR.However I will be back for the next.
Maricel M. Podróż z partnerem Philippines, 27 marca 2015
Budget hotel

cheap, good location, friendly staff
5,7
very small room. U only get to put ur luggages beneath the bed. Good for those who only occupy the room to sleep after a day's roaming around HK. Shower is hard to control of its temperature. Location is good since it is in the center of the business district though quite hustle to go through all those pesky indians within the building who try to offer u a lot of stuff. Try to bring along with u an adaptor since they have a diff plug used in the bldg. staff is accomodating. And cleans room every day. Overall it's a so-so. If we have enough money, I'd book a better hotel though.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Canada Hotel HongkongCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - ŁazienkaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - OkolicaCanada Hotel Hongkong - OkolicaCanada Hotel Hongkong - ŁazienkaCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Transport w pobliżuCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - WejścieCanada Hotel Hongkong - Łazienka


AS-AGWEB-3C08