Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Canada Hotel

Flat A9,15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,0

z 1496 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,3
Warunki w hotelu/Czystość
7,2
Komfort pokoju
6,5
Jedzenie/Posiłki
5,2
Wszystkie recenzje (1496)
Sortuj według:
Artur H. Wycieczki w pojedynkę Poland, 17 września 2014
Cheep and good location

cheep, clean, good location
6,3
Obsługa mówi dobrze po angielsku i jest pomocna. Pokoje są bardzo małe, ale jeśli planujemy krótki pobyt są wystarczające. Pokoje tanie jak na ceny w Hong Kongu. Nie podoba mi się wejście, które możliwe jest tylko przez zatłoczone miejsce targowe. Dużo ludzi zaczepiających turystów i próbujących im coś sprzedać.
Zgłoś tą recenzję
Patrik P. Wycieczki w pojedynkę Slovakia, 8 sierpnia 2014
Brudno i niebiezpiecznie - niepolecam

blisko metra
4
Hotel jest w duzym budynku, w ktorym na dole jest duze targowisko, same araby, indowie, afrikancy, wciskaja ciagle zegarki, narkotyky,... nie polecam. pokoj bardzo, bardzo maly, nawet dla 1 osoby
Zgłoś tą recenzję
Bartosz K. Podróże z partnerem Poland, 11 kwietnia 2014
Kilka dni w Hong Kongu

Czysty cichy pokój w centrum miasta, przy stacji metra i przystani promowej
9
Pokój wielki nie jest, ale cichy, czysty i zapewniający prywatność. Jest szybki internet, TV, ciepła woda, cicha i skuteczna klimatyzacja. Świetne położenie hotelu w centrum miasta przy stacjach metra. Dojazd z lotniska 1 autobusem A21. Małe zamieszanie jest przy wejściu do budynku w którym znajduje się wiele hosteli. Jest tam bazar i goście są zaczepiani przez handlarzy - nie są oni jednak nadmiernie natrętni. Szczerze polecam, jako miejsce odpoczynku w Hong Kongu. Sympatyczna i sprawna obsługa.
Zgłoś tą recenzję
Lovely R. Podróże z partnerem Philippines, 28 stycznia 2016
Fantastic!

cleanliness is well-maintained, nice location-near to every attractions Hong kong can offer, complete facilities (heater, hair dryer, wifi, a/c, tv)
9,3
SUPERB CUSTOMER SERVICE except that staff did not advise us that they will be cleaning the room daily.. although there was no item lost, customer should be informed about this upfront.. in general, i would still recommend this to all my loved ones staying in Hongkong! i want to give this hotel a rating of 8/10!
Zgłoś tą recenzję
Rene W. Podróże służbowe Germany, 28 stycznia 2016
Great Place

Good location, great staff, clean.
10
Highly recommended for staying in TST.
Zgłoś tą recenzję
V M. Podróże z partnerem United States of America, 25 stycznia 2016
strategic location. clean tiny room.

location. clean tiny room. helpful staff
7
We stayed in room during record breaking cold temperature in city so a heater was sorely missed
Zgłoś tą recenzję
Viorel P. Podróże z partnerem Romania, 17 stycznia 2016
Creepy hotel

Location
4,3
First of all this is not a hotel !!! You stay in a ridiculos small room of an apartament. The room has about 7 sqm including The bathroom.you dont have any space to move or where to put your luggage or your clothes. Even if The room is small, our towels and The bed sheets were dirty and very used.The mirror is 100 years old and The sink pipe was leeaking. The " hotel" is an apartment On 15 floor, and u have only 2 elevator, so you ll have to stay everytime On a big line. While Waiting a lot of strange persons approch you to Sell you different things or ask about accomodation. To be clear, we travel a lot and usually select hotels on agoda between 50-100 eur per Night, but never experienced something like this. We stayed there for 5 Nights, but a better choice for us would have been less Nights in a real hotel and spend The same amount of money for accomodation. Big big dissapointment.
Zgłoś tą recenzję
Peck W. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 17 stycznia 2016
The room too small, not comfortable to stay

Clean
4,7
The Hotel is located inside Chung King Building. There are many foreigner loitering inside and outside the building, I don't feel safe to stay here. You have to queue more than 10 minutes to wait for the lift during peak hour.
Zgłoś tą recenzję
Phoonsombat S. Podróże grupowe Thailand, 15 stycznia 2016
guite good

near shopping center
6,3
it's ok clean and staff are helpful price is find if you compair with city
Zgłoś tą recenzję
Kathalyn R. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 9 stycznia 2016
Nice Reception Ever!!

Receptionist Clean Convenience
10
The Receptionist and The Hotel owner they are very very kind and nice to my family so much. Our room are clean and convenience. Worth every penny!!!!
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
Canada Hotel HongkongCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - ŁazienkaCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - RecepcjaCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - FoyerCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCanada Hotel Hongkong - WejścieCanada Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - ŁazienkaCanada Hotel Hongkong - WyposażenieCanada Hotel Hongkong - WyposażenieCanada Hotel Hongkong - WyposażenieCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuCanada Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B05