lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Casa Hotel Hongkong - Pokój gościnny Casa Hotel Hongkong - Pokój gościnny Casa Hotel Hongkong - Pokój gościnny Casa Hotel Hongkong - Pokój gościnny Casa Hotel Hongkong - Pokój gościnny Casa Hotel Hongkong - Pokój gościnny Casa Hotel Hongkong - Pokój gościnny Casa Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Casa Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Casa Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Casa Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Casa Hotel Hongkong - Wejście Casa Hotel Hongkong - Recepcja Casa Hotel Hongkong - Recepcja Casa Hotel Hongkong - Recepcja Casa Hotel Hongkong - Foyer
Casa Hotel Hongkong - Foyer Casa Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Casa Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Casa Hotel Hongkong - Restauracja Casa Hotel Hongkong - Restauracja Casa Hotel Hongkong - Restauracja Casa Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Casa Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Casa Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Casa Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Casa Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Casa Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu
Okolica: Yau Ma Tei Liczba pokoi: 162
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,2

z 6685 recenzji

Warty swojej ceny
7,0
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
6,8
Warunki w hotelu/Czystość
7,2
Komfort pokoju
7,0
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (6685)
Sortuj według:
Diana P. Podróż z partnerem Poland, 1 marca 2015
Dobry hotel w rozsądnej cenie

lokalizacja, stosunek jakości do ceny, czystość
7,7
Marzena D. Podróż służbowa Poland, 4 stycznia 2015
Mało miejsca

lokalizacja
4,7
Pokój jest tak mały, że po rozłożeniu walizki nie można przejść obok łóżka. Łazienka również bardzo mała i brak kabiny prysznicowej - po skończonym prysznicu łazienka tonie w wodzie i w zasadzie nie można się po niej poruszać. Lokalizacja super. Cena za wysoka jak na to co zastaliśmy.
Emilia S. Podróż służbowa Poland, 31 października 2012
dobra lokalizacja

lokalizacja super!
8,3
pokoje malutkie ale wystarczające dla jednej osoby, która większość czasu spędza poza hotelem. czystko. wszystko ok
Pawel S. Podróż służbowa Poland, 28 października 2010
świetna lokalizacja,ale małe pokoje

lokalizacja
6,7
drugi raz nocuje w tym hotelu ze względu na łatwy dojazd do lotniska i położenie w centrum.cena trochę za wysoka biorąc pod uwagę standard pokoi
Marcin T. Wycieczka w pojedynkę Poland, 12 kwietnia 2010
W miarę dobry hotel

Cena Lokalizacja
8
Hotel w idealne lokalizacji - na głównej ulicy tuż przy stacji metra. Niedaleko do wszystkich atrakcji Kowloon - można spokojnie na piechotkę. Pokoje małe ale czyste
Yen L. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 29 marca 2015
It is 3 stars hotel, but the price are not 3 stars

Service, Convinient & Safety
7
our stay was fine although we were surprised how small the room was with the price we payed but the location was great so its ok,theres food all around like mc donalds across the st for breakfast and some nice restaurants beside and across the hotel,many hawker foods along temple st and there is also 7-11 and mannings near the hotel,very convinient.we also understand that hong kong is expensive.
Joseph T. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 26 marca 2015
Good Location & Friendly Staff & Cleanliness

Good Location & Friendly Staff & Cleanliness
7,3
G T. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 25 marca 2015
My stay Mar 2015

Price, location, convience
8,3
Stayed for 3 nites with toddler and a young kid. Simple hotel with basis equipping. Near to temple and ladies street. Many eateries surrounding and a convenient store round the bldg. corner. Only improvement is to clean the rom carpet cos it looks dirty .
Foong H. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 24 marca 2015
Good but toilet too small

Location
9,3
Toilet too small
Nacional M. Podróż z partnerem Philippines, 24 marca 2015
nice stat in casa

cleanliness,near mrt station and many restaurants around
7,7
our stay was fine although we were surprised how small the room was with the price we payed but the location was great so its ok,theres food all around like mc donalds across the st for breakfast and some nice restaurants beside and across the hotel,many hawker foods along temple st and there is also 7-11 and mannings near the hotel,very convinient.we also understand that hong kong is expensive so its ok

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Casa Hotel HongkongCasa Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCasa Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCasa Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCasa Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCasa Hotel Hongkong - WejścieCasa Hotel Hongkong - RecepcjaCasa Hotel Hongkong - RecepcjaCasa Hotel Hongkong - RecepcjaCasa Hotel Hongkong - FoyerCasa Hotel Hongkong - FoyerCasa Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaCasa Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaCasa Hotel Hongkong - RestauracjaCasa Hotel Hongkong - RestauracjaCasa Hotel Hongkong - RestauracjaCasa Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaCasa Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweCasa Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweCasa Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweCasa Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweCasa Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCasa Hotel Hongkong - ŁazienkaCasa Hotel Hongkong - ŁazienkaCasa Hotel Hongkong - ŁazienkaCasa Hotel Hongkong - ŁazienkaCasa Hotel Hongkong - ŁazienkaCasa Hotel Hongkong - ŁazienkaCasa Hotel Hongkong - RecepcjaCasa Hotel Hongkong - RecepcjaCasa Hotel Hongkong - WejścieCasa Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu

Recenzje klientów - Casa Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3B02