lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Casa Hotel Hongkong - Pokój gościnny Casa Hotel Hongkong - Pokój gościnny Casa Hotel Hongkong - Pokój gościnny Casa Hotel Hongkong - Pokój gościnny Casa Hotel Hongkong - Pokój gościnny Casa Hotel Hongkong - Pokój gościnny Casa Hotel Hongkong - Pokój gościnny Casa Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Casa Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Casa Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Casa Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Casa Hotel Hongkong - Wejście Casa Hotel Hongkong - Recepcja Casa Hotel Hongkong - Recepcja Casa Hotel Hongkong - Recepcja Casa Hotel Hongkong - Foyer
Casa Hotel Hongkong - Foyer Casa Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Casa Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Casa Hotel Hongkong - Restauracja Casa Hotel Hongkong - Restauracja Casa Hotel Hongkong - Restauracja Casa Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Casa Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Casa Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Casa Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Casa Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Casa Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu
Okolica: Yau Ma Tei Liczba pokoi: 162
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,2

z 6524 recenzji

Warty swojej ceny
7,0
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
6,8
Warunki w hotelu/Czystość
7,2
Komfort pokoju
7,0
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (6524)
Sortuj według:
Marzena D. Podróż służbowa Poland, 4 stycznia 2015
Mało miejsca

lokalizacja
4,7
Pokój jest tak mały, że po rozłożeniu walizki nie można przejść obok łóżka. Łazienka również bardzo mała i brak kabiny prysznicowej - po skończonym prysznicu łazienka tonie w wodzie i w zasadzie nie można się po niej poruszać. Lokalizacja super. Cena za wysoka jak na to co zastaliśmy.
Emilia S. Podróż służbowa Poland, 31 października 2012
dobra lokalizacja

lokalizacja super!
8,3
pokoje malutkie ale wystarczające dla jednej osoby, która większość czasu spędza poza hotelem. czystko. wszystko ok
Pawel S. Podróż służbowa Poland, 28 października 2010
świetna lokalizacja,ale małe pokoje

lokalizacja
6,7
drugi raz nocuje w tym hotelu ze względu na łatwy dojazd do lotniska i położenie w centrum.cena trochę za wysoka biorąc pod uwagę standard pokoi
Marcin T. Wycieczka w pojedynkę Poland, 12 kwietnia 2010
W miarę dobry hotel

Cena Lokalizacja
8
Hotel w idealne lokalizacji - na głównej ulicy tuż przy stacji metra. Niedaleko do wszystkich atrakcji Kowloon - można spokojnie na piechotkę. Pokoje małe ale czyste
Chau G. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 26 stycznia 2015
a good stay

location, room and staff
9
the hotel staff was courteous and provided speedy service. the single room was spacious enough and clean. value for money.
Adrian T. Podróż z partnerem Singapore, 25 stycznia 2015
Fantastic Location

Good Location, Hot Water, Strong Aircon
6,7
Rooms were small and bathroom even smaller than expected. Cupboards were small too. Given all that, the location was fantastic, near to MTR and all amenities. There was hot water for shower, strong pressure and strong aircon. Was fine with me, but wife didn't enjoy the room much.
Chau G. Podróż w większej grupie Singapore, 25 stycznia 2015
will come to this hotel again

great location, pleasant staff, clean room
8,7
Had a pleasant stay at the hotel with my friend. The hotel is just 2mins away from Exit C of the Yau Ma Tei MTR station. many eateries in the area, and also walking distance to Mongkok.
Guai L. Podróż służbowa Singapore, 23 stycznia 2015
Great Location!

Location, Clean, Value for money
8,3
Very good location, will come back again.
Chi H. Podróż służbowa Hong Kong, 23 stycznia 2015
cheap

cheap
7
cheao
Kokseng O. Podróż służbowa Malaysia, 22 stycznia 2015
Best location in Jordan Road

Location, Value, Fast Internet
7,3
I was travelling to Hong Kong to discuss my fingerprint training for HR development (for companies). I was like to stay around Jordan Road (Wongkok or Yau Ma Tei) because it is easier to find food and best is the Airport bus can send us there directly (1 hour ride) or fetch us right in front of the hotel. The MRT station (exit D) is just next to Casa Hotel. I can walk to Temple Street (right at the back of the hotel and in fact my window view is Temple Street) or even to Wongkok for its famous pedestrian walk (for shopping). However, the hotel is so small especially the toilet. It is not meant for big size travellers. If I am travelling to Hong Kong for business again and for a short 1-2 days, I will stay at Casa Hotel again. If I am travelling with my wife & kids, I will choose a better hotel like Metropark Wongkok.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Casa Hotel HongkongCasa Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hongkong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCasa Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCasa Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCasa Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzCasa Hotel Hongkong - WejścieCasa Hotel Hongkong - RecepcjaCasa Hotel Hongkong - RecepcjaCasa Hotel Hongkong - RecepcjaCasa Hotel Hongkong - FoyerCasa Hotel Hongkong - FoyerCasa Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaCasa Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaCasa Hotel Hongkong - RestauracjaCasa Hotel Hongkong - RestauracjaCasa Hotel Hongkong - RestauracjaCasa Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaCasa Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweCasa Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweCasa Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweCasa Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweCasa Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluCasa Hotel Hongkong - ŁazienkaCasa Hotel Hongkong - ŁazienkaCasa Hotel Hongkong - ŁazienkaCasa Hotel Hongkong - ŁazienkaCasa Hotel Hongkong - ŁazienkaCasa Hotel Hongkong - ŁazienkaCasa Hotel Hongkong - RecepcjaCasa Hotel Hongkong - RecepcjaCasa Hotel Hongkong - WejścieCasa Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu


AS-AGWEB-3B06