Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

z 7785 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 5

Wart swojej ceny
7,1
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
7,0
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
6,3
Wszystkie recenzje (7785)
Sortuj według:
Diana P. Podróże z partnerem Poland, 1 marca 2015
Dobry hotel w rozsądnej cenie

lokalizacja, stosunek jakości do ceny, czystość
7,7
Zgłoś tą recenzję
Marzena D. Podróże służbowe Poland, 4 stycznia 2015
Mało miejsca

lokalizacja
4,7
Pokój jest tak mały, że po rozłożeniu walizki nie można przejść obok łóżka. Łazienka również bardzo mała i brak kabiny prysznicowej - po skończonym prysznicu łazienka tonie w wodzie i w zasadzie nie można się po niej poruszać. Lokalizacja super. Cena za wysoka jak na to co zastaliśmy.
Zgłoś tą recenzję
Emilia S. Podróże służbowe Poland, 31 października 2012
dobra lokalizacja

lokalizacja super!
8,3
pokoje malutkie ale wystarczające dla jednej osoby, która większość czasu spędza poza hotelem. czystko. wszystko ok
Zgłoś tą recenzję
Pawel S. Podróże służbowe Poland, 28 października 2010
świetna lokalizacja,ale małe pokoje

lokalizacja
6,7
drugi raz nocuje w tym hotelu ze względu na łatwy dojazd do lotniska i położenie w centrum.cena trochę za wysoka biorąc pod uwagę standard pokoi
Zgłoś tą recenzję
Marcin T. Wycieczki w pojedynkę Poland, 12 kwietnia 2010
W miarę dobry hotel

Cena Lokalizacja
8
Hotel w idealne lokalizacji - na głównej ulicy tuż przy stacji metra. Niedaleko do wszystkich atrakcji Kowloon - można spokojnie na piechotkę. Pokoje małe ale czyste
Zgłoś tą recenzję
Bee M. Podróże grupowe Singapore, 24 maja 2016
Excellent
6,3
Excellent location. 2 mins away from Yau Ma Tai tmr. Will be back again.
Zgłoś tą recenzję
Walker S. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 20 maja 2016
the good and bad
4,3
The hotel is a great location; 50 m from the YMT metro stop C. On Nathan. But the room is only fair. No mirror in the sink area, so hard to shave! Room small of course; elevators terribly slow and busy. But not a bad price so you take the good with the bad.
Zgłoś tą recenzję
Lo L. Podróże z partnerem Malaysia, 19 maja 2016
😂😂😂😂
3,7
Wash room just 4 square feet.very very small space, if body over 100kg cant get to wash room even .
Zgłoś tą recenzję
Chew S. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 18 maja 2016
Will consider staying here again
5,7
Location wise was very convenient.. its located few steps away from Yau ma tei mtr.. We didnt want to spend lots of money for hotel so it was just as we expected. There was no lock on the toilet doors n it doesnt really close tightly. Hot water was ok, bed was clean, towels were changed everyday. U can find lots of eateries n restaurants just downstairs. Noise level was bearable though facing main road.
Zgłoś tą recenzję
Watchareeya Y. Wycieczki w pojedynkę Thailand, 16 maja 2016
Nice place to stay with the best location
6,3
Within 2 mins from exit C of Yau Ma Tei station along with many restaurants, I'd reccomend my friends to stay here during their travel. Anyway, the wall is kinda thin so that you can hear the sound from your neighbor. However, this hotel is worth to stay for budget travellers.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 5 z 5
Casa Hotel Hong kongCasa Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hong kong - Pokój gościnnyCasa Hotel Hong kong - RecepcjaCasa Hotel Hong kong - RecepcjaCasa Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluCasa Hotel Hong kong - RecepcjaCasa Hotel Hong kong - WejścieCasa Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluCasa Hotel Hong kong - Centrum BiznesoweCasa Hotel Hong kong - WejścieCasa Hotel Hong kong - RestauracjaCasa Hotel Hong kong - RestauracjaCasa Hotel Hong kong - RestauracjaCasa Hotel Hong kong - RestauracjaCasa Hotel Hong kong - RestauracjaCasa Hotel Hong kong - FoyerCasa Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluCasa Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluCasa Hotel Hong kong - ŁazienkaCasa Hotel Hong kong - ŁazienkaCasa Hotel Hong kong - ŁazienkaCasa Hotel Hong kong - Łazienka


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A03