lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Cebu City, Cebu, Filipiny (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Castle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnny Castle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnny Castle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnny Castle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnny Castle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnny Castle Peak Hotel Cebu - Hotel z zewnątrz Castle Peak Hotel Cebu - Hotel z zewnątrz Castle Peak Hotel Cebu - Sala konferencyjna Castle Peak Hotel Cebu - Sala konferencyjna Castle Peak Hotel Cebu - Sala konferencyjna Castle Peak Hotel Cebu - Sala konferencyjna Castle Peak Hotel Cebu - Sala konferencyjna Castle Peak Hotel Cebu - Sala konferencyjna Castle Peak Hotel Cebu - Sala konferencyjna Castle Peak Hotel Cebu - Foyer Castle Peak Hotel Cebu - Restauracja
Castle Peak Hotel Cebu - Restauracja Castle Peak Hotel Cebu - Recepcja Castle Peak Hotel Cebu - Sala konferencyjna Castle Peak Hotel Cebu - Wnętrze hotelu Castle Peak Hotel Cebu - Wnętrze hotelu Castle Peak Hotel Cebu - Wnętrze hotelu Castle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnny Castle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnny Castle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnny Castle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnny Castle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnny Castle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnny
Okolica: Cebu City Liczba pokoi: 106
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,6

z 1207 recenzji

Warty swojej ceny
8,0
Lokalizacja
7,9
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,9
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (1207)
Sortuj według:
Marcin B. Wycieczka w pojedynkę Poland, 16 stycznia 2013
Był internet o dziwo chodził bez problemu.

Duże akwarium w recepcji
6,7
Miałem pokój Delux więc standard lekko wyższy. Niczego mi nie brakowało. Personel jak wszędzie pomocny. nie mam na co narzekać. Szału nie było, jakieś niedociągnęcia owszem, ale nie by się czepiać. Polecam ten hotel. Na tle innych w których bywałem na filipinach ( a byłem w dużo droższych) ten jest optymalny.
Informacje na temat życia nocnego: W Cebu nie możesz się nudzić jeśli chodzi o życie nocne. Jeśli szukasz rozrywki to tu ją znajdziesz.
Maya G. Podróż z partnerem Israel, 26 września 2014
We had an amazing time!!

Food, stuff and rooms
9,3
Maribel P. Podróż z partnerem Philippines, 20 września 2014
Its good

Cleanliness location and rates
7
It was good
Stein I. Podróż z partnerem Norway, 15 września 2014
excelent

staff, service, food
9,7
Excelent
Erik J. Podróż w większej grupie Philippines, 14 września 2014
Pleasurable stay

Clean, Convenient, Friendly
8
Pleasurable, staff were friendly and helpful.
Michael B. Podróż z partnerem United States of America, 8 września 2014
GOOD FOOD, NICE ROOM

CLEAN, NICE STAFF
9
It just okay..I enjoy the food and the room..
Avic L. Podróż w większej grupie Philippines, 8 września 2014
Very good hotel

accessible, clean and affordable
7,7
satisfied, nice room.
Greg S. Wycieczka w pojedynkę Australia, 8 września 2014
My Review of Castle Peak Hotel

The room was excellent, the hotel was clean, the price was competitive.
8,3
Overall my stay there was really good. I thought the hotel was all round good value. The room service staff performed well, and reliably, always a top job done. They were all keen to assist when possible.
David H. Wycieczka w pojedynkę Australia, 4 września 2014
Nice hotel some great staff some very so so

Food location and amenities
7,7
Overall enjoyable
Ertell S. Podróż z partnerem United States of America, 4 września 2014
Awesome for couples

I love how the bathroom and the bedroom is separated by glass (so romantic). Very accessible to SM and Ayala, right in between. Helpful staff.
8,7
Was good. Though I had a hot gf, all the guards kept staring.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Castle Peak Hotel CebuCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Hotel z zewnątrzCastle Peak Hotel Cebu - Hotel z zewnątrzCastle Peak Hotel Cebu - Sala konferencyjnaCastle Peak Hotel Cebu - Sala konferencyjnaCastle Peak Hotel Cebu - Sala konferencyjnaCastle Peak Hotel Cebu - Sala konferencyjnaCastle Peak Hotel Cebu - Sala konferencyjnaCastle Peak Hotel Cebu - Sala konferencyjnaCastle Peak Hotel Cebu - Sala konferencyjnaCastle Peak Hotel Cebu - FoyerCastle Peak Hotel Cebu - RestauracjaCastle Peak Hotel Cebu - RestauracjaCastle Peak Hotel Cebu - RecepcjaCastle Peak Hotel Cebu - Sala konferencyjnaCastle Peak Hotel Cebu - Wnętrze hoteluCastle Peak Hotel Cebu - Wnętrze hoteluCastle Peak Hotel Cebu - Wnętrze hoteluCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - RestauracjaCastle Peak Hotel Cebu - Salon pięknościCastle Peak Hotel Cebu - Salon pięknościCastle Peak Hotel Cebu - SpaCastle Peak Hotel Cebu - SpaCastle Peak Hotel Cebu - SpaCastle Peak Hotel Cebu - BasenCastle Peak Hotel Cebu - WyposażenieCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Pokój gościnnyCastle Peak Hotel Cebu - Spa


AS-AGWEB-3B07