Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Cebu Residencia Lourdes

Block 4 Lot 12, Ilang-Ilang St., Camella Homes Phase 1, Brgy Pajac, Lapu-Lapu City, Wyspa Mactan, Mactan Island, Filipiny 6015 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Wnętrze hotelu Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Wnętrze hotelu Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Ogród Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Wnętrze hotelu Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Wnętrze hotelu Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Hotel z zewnątrz Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Restauracja Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Wnętrze hotelu Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Hotel z zewnątrz Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Hotel z zewnątrz Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Hotel z zewnątrz Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Hotel z zewnątrz Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Recepcja Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Ogród Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Hotel z zewnątrz Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Ogród
Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Hotel z zewnątrz Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Balkon/Taras Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Wyposażenie Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Wnętrze hotelu Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Wyposażenie Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Pokój gościnny Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Pokój gościnny Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Pokój gościnny Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Ogród Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Wyposażenie Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Hotel z zewnątrz Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Ogród
Okolica: Wyspa Mactan Liczba pokoi: 9
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

na podstawie
91 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
5,6
Ocena pracowników
7,6
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
6,1
Wszystkie recenzje (91)
Sortuj według:
Mohamad N. Podróż z partnerem Philippines, 18 czerwca 2015
Excellent

Location, Cleanliness, Price
10
Excellent
Zgłoś tą recenzję
Michael G. Podróż z partnerem United States of America, 4 czerwca 2015
Well Done!

Super nice people, very helpful, a few of the staff spoke great English
8,3
Great!
Zgłoś tą recenzję
Melissa O. Podróż z partnerem Philippines, 9 maja 2015
Close to the beaches...far from the city

Clean, friendly staff, and value for money
7,7
Everything was good except for the transportation. It is too hard to find a cab since it's far from Cebu city.
Zgłoś tą recenzję
Randall P. Wycieczka w pojedynkę Australia, 20 stycznia 2015
Very Far from everywhere

Good airconditioning, clean room, friendyt staff
4,3
This residence is very far from everything. There is not much English here and the staff could not even ring for a taxi. I only choose it as the festival was on.
Zgłoś tą recenzję
Sangmi Y. Wycieczka w pojedynkę South Korea, 1 stycznia 2015
not good

kind worker
4,7
Uncomfortable..
Zgłoś tą recenzję
Felix J. Wycieczka w pojedynkę Germany, 27 grudnia 2014
Relaxing Night before a Flight

Proximity to Airport, Quietness, Value
8,3
I just spent a quick night before having a flight the morning after. I chose the hotel, because of its cheap prices and close proximity to the airport. In both regards I have not been disappointed. The room was surprisingly large and comfortable (although the size of the shower could be improved upon) and the taxi-ride to the airport was only around 15-20 minutes.
Zgłoś tą recenzję
Maximin B. Podróż służbowa France, 20 października 2014
Good stay

Location
6
i stayed few nights there and i appreciated my stay there ..The staff is really friendly ..The room is comfortable enough .
Zgłoś tą recenzję
Maximin B. Podróż służbowa France, 18 października 2014
Good stay

Location
6
I stayed there for some night and i appreciated it because it's quiet place .. the staff is really friendly . the room is comfortable enough .
Zgłoś tą recenzję
Maximin B. Podróż służbowa France, 16 października 2014
Good stay

Location
6
I stayed few nights there and i appreciated my stay there ..The staff is really friendly ..The room is comfortable enough .Quiet place to stay .
Zgłoś tą recenzję
Jun A. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 28 września 2014
Nice big room

Clean & big room, quiet community
7,3
Had a nice stay. Only problem is the transport. Hard to get a taci going to cebu city or to the airport
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Cebu Residencia Lourdes Mactan IslandCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Wnętrze hoteluCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Wnętrze hoteluCebu Residencia Lourdes Mactan Island - OgródCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Wnętrze hoteluCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Wnętrze hoteluCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Hotel z zewnątrzCebu Residencia Lourdes Mactan Island - RestauracjaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Wnętrze hoteluCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Hotel z zewnątrzCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Hotel z zewnątrzCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Hotel z zewnątrzCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Hotel z zewnątrzCebu Residencia Lourdes Mactan Island - RecepcjaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - OgródCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Hotel z zewnątrzCebu Residencia Lourdes Mactan Island - OgródCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Hotel z zewnątrzCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Balkon/TarasCebu Residencia Lourdes Mactan Island - WyposażenieCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Wnętrze hoteluCebu Residencia Lourdes Mactan Island - WyposażenieCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Pokój gościnnyCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Pokój gościnnyCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Pokój gościnnyCebu Residencia Lourdes Mactan Island - OgródCebu Residencia Lourdes Mactan Island - WyposażenieCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Hotel z zewnątrzCebu Residencia Lourdes Mactan Island - OgródCebu Residencia Lourdes Mactan Island - ŁazienkaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Pokój gościnnyCebu Residencia Lourdes Mactan Island - OgródCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Pokój gościnnyCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Wnętrze hoteluCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Pokój gościnnyCebu Residencia Lourdes Mactan Island - ŁazienkaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - WyposażenieCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Pokój gościnnyCebu Residencia Lourdes Mactan Island - MapaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Pokój gościnnyCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Balkon/Taras


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B05