lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Cebu White Sands Resort and Spa

Maribago Beach, Wyspa Mactan, Cebu, Filipiny 6015 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restauracja Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restauracja Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Basen Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Basen Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Plaża Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotel z zewnątrz Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotel z zewnątrz Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotel z zewnątrz Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Pokój gościnny Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Basen Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Pokój gościnny Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Jedzenie i napoje Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Basen Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Basen Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Pokój gościnny Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa
Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restauracja Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Pokój gościnny Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotel z zewnątrz Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Pokój gościnny Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Basen Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Widok Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Wnętrze hotelu Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Wyposażenie Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Wnętrze hotelu Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa
Okolica: Wyspa Mactan Liczba pokoi: 50

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

z 2651 recenzji

Warty swojej ceny
7,6
Lokalizacja
7,4
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
7,9
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (2651)
Sortuj według:
Dariusz K. Podróż z partnerem Poland, 1 marca 2014
Hotel sredni z ładnym ogrodem i rybami

ładny ogród, 2 baseny, oczka wodne z rybami w środku budynku,
7,3
średni hotel z powodu remontu drogi dojazdowej do hotelu podróż trwa około 40 min z lotniska dobre jedzenie w restauracji . Pomocna pani w rezerwacji wycieczek z hotelu. otoczenie bardzo różnorodne od ładnej restauracji a zaraz rozwalająca się buda.
Tadeusz P. Podróż służbowa Poland, 15 listopada 2012
Elegancki hotel z dobrą lokalizacją

Lokalizacja
7
Dosyc dobry hotel w ktorym mozna wspaniale wypoczac po trudach dlugiej podrozy z Polski. Zaletami hotelu sa: dwa wspaniale baseny z zawsze ciepla woda, cudowna roslinnosc w bliskim otoczeniu, cisza i spokoj, duze i ladnie urzadzone pokoje. Minusem sa sniadania, ktore mi nie odpowiadaly. Ogolnie hotel godny polecenia pomimo dosyc wysokiej ceny jak na filipinskie warunki.
Marcin K. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 24 marca 2012
Bardzo dobry hotel w bardzo dobrej lokalizacji

basen, polozenie, wygląd hotelu
9,3
bardzo dobry hotel, w niezłej cenie. bardzo dobre położenie, super basen. nie smakowało mi jedzenie w restauracji hotelowej ale tuż obok hotelu jest kilka niezłych restauracji. natomiast śniadanie było bardzo dobre. drobnym minusem było ze doliczono mi dopłatę za drugie dziecka, choć w żadnym innym hotelu na filipinach nie musiałem dopłacać za dzieci (2 i 3 lata).
Tadeusz P. Podróż służbowa Poland, 24 października 2010
Bardzo udany Hotel

Lokalizacja
8,3
Hotel bardzo ładnie usytuowany , blisko plaży. Do dyspozycji gosci dwa baseny, posiłki dosc przyzwoite ( polecam tutejsza zupe pomidorowa w resteuracji, poprostu niebo w gebie ). Jedynym minusem jest odleglosc od centrum Cebu City, ktora wynosi okolo jedna godzine jazdy taksowka. w hotelu organizowane sa wypady na pobliska wyspe Bohol, ktora słynie z malowniczych plaz i Czekoladowych Wzgorz. Hotel naprawde wart polecenia, pewnie jeszcze tam wroce.
Informacje: wszystko ok
Artur N. Podróż z partnerem Poland, 11 października 2010
Filipiny

Bufet,Basen,Obsługa
8,7
Sympatyczny kameralny hotel z przesympatyczną obsługą(Kelner MAX THE BEST),dobrym bufetem i okropnie małą plażą pełna okolicznych mieszkańców proponujących swoje dodatkowe usługi w konkurencujnych cenach do cen hotelowych:)))
Tadeusz Z. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 7 lutego 2010
White Sands Cebu

ośrodek sympatyczny, czysty,obsługa miła
6
Ośrodek sympatyczny dobrze zadbany, cichy może nawet za cichy! Wieczorami nic się nie dzieje a szkoda. Jedyną rozrywką jest restauracja a przecież nie o to chodzi podczas spędzania urlopu.Zdecydowanie niekorzystne wrażenie sprawia morze, częsc do plywania zbyt płytka , widokowo fatalnie-ogromna ilośc łodzi różnych , które zasłaniają widok na morze.Zle odbiera się proponowaną cenę transferu na lotnisko która jest trzykrotnie wyższa niż taxi dostępne w każdej chwili.Zwracam uwagę na zbyt wysoką cenę za korzystanie z internetu, w opisie o hotelu nic nie mówi się o odpłatnym internecie. W skali 1do 5 oceniam pobyt w tym ośrodku na minus 3.
Informacje na temat restauracji: troche więcej rozrywki
Rafal M. Podróż z partnerem Poland, 27 marca 2009
3 gwiazdki. Wszystko trzyma się na słowo honoru.

Całkiem przyzwoita lokalizacja. Bardzo miła obsługa.
6,7
Byliśmy w tym hotelu w terminie 25.03 - 27.03.2009. Hotel jest całkiem przyzwoicie umiejscowiony. Ma własną zamkniętą plażę, przyzwoity basen i bardzo miłą obsługę. Niestety to by było na tyle jeśli chodzi o plusy. 4 gwiazdki to zdecydowanie za dużo. Hotel ma już parę lat i wygląda z bliska tak jakby przez te kilka lat dokonywano w nim jedynie tymczasowe naprawy i zapominano je ukończyć. Byliśmy 3 dni i na dzień dobry zastaliśmy w łazience zapchany sedes. Po telefonie przyszedł ktoś i teoretycznie go naprawił, ale już tego samego dnia wieczorem ponownie był zapchany a póżniej pomimo napraw zapchał się następnego dnia i dzień później. Klamka od drzwi na dzień dobry została mi w ręku podobnie jak i parę innych rzeczy. Jest to hotel w cenie 3 gwiazdek i moim zdaniem dokładnie tyle ma. Dodatkowym minusem jest klub Karaoke dla mieszkańców okolicy znajdujący się dokładnie za płotem hotelu, gdzie do późnego wieczora słychać wyjątkowo głośno kiepskie zdolności muzyczne osób śpiewających.
Informacje: W bezpośredniej okolicy nie ma nic po co warto by opuszczać teren hotelu. Trzeba jechać do miasta Cebu.
William F. Rodziny z małymi dziećmi United States of America, 15 lipca 2014
Friendly staff and beautiful grounds

Friendly staff, beautiful grounds, quiet relaxing atmosphere
9,7
We have stayed at White Sands many times and they never disappoint. They have a very friendly staff and some of the prettiest, well maintained grounds and gardens of any hotel we have ever been to. It is a very good value for the money.
Lea D. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 13 lipca 2014
It was great and relaxing.

Food, pool and staff
9
We had a great time. The staff are friendly and courteous.
Kyonghui Y. Rodziny z małymi dziećmi South Korea, 12 lipca 2014
Nice place to stay for family

Kind staff, Room condition, Garden & Swimming Pool
8
I spent 5 nights in this resort with my parents in law, husband and 16 months baby boy. Room and other facilities conditions were good, for those who want a relaxing not expensive holiday in Cebu, I would recommend this one. Just one thing what you should know before choosing this one, there's a construction still going on right next to the main swimming pool. It could creat noise, but not in the evening. The breakfast is so so, but I could just bear it and I didn't really like the Friday buffet either. Close to the resort, you can find Savemore supermarket, the famous Maribago grill, and some local massage shops. "Not expensive" "Good room condition" "Small but nice garden" "Kind staffs" "Resort Spa(expensive compared to other local ones)"

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Cebu White Sands Resort and Spa CebuCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestauracjaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestauracjaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BasenCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BasenCebu White Sands Resort and Spa Cebu - PlażaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotel z zewnątrzCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotel z zewnątrzCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotel z zewnątrzCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Pokój gościnnyCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BasenCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Pokój gościnnyCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Jedzenie i napojeCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BasenCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BasenCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Pokój gościnnyCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestauracjaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Pokój gościnnyCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotel z zewnątrzCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Pokój gościnnyCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BasenCebu White Sands Resort and Spa Cebu - WidokCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Wnętrze hoteluCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - WyposażenieCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Wnętrze hoteluCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Pokój gościnnyCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Wnętrze hoteluCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BasenCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa


AS-AGWEB-3A01