lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Cebu White Sands Resort and Spa

Maribago Beach, Wyspa Mactan, Cebu, Filipiny 6015 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Wyposażenie Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Wnętrze hotelu Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Pokój gościnny Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Wnętrze hotelu Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Basen Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Pokój gościnny Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Basen
Okolica: Wyspa Mactan Liczba pokoi: 50

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

z 2755 recenzji

Warty swojej ceny
7,7
Lokalizacja
7,4
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
7,9
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (2755)
Sortuj według:
Marcin P. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 4 października 2014
nie rozumiem pytania

Spa, basen, apartament
5,7
Generalnie bardzo fajnie, przede wszystkim bardzo miła obsługa. Po stronie minusów: hałas spowodowany "sezonem remontowym", dzikie krzyki karaoke, dobiegające z sąsiedniego ośrodka, brak możliwości kąpania się w morzu: dno muliste i ostro kamieniste z wodą do kolan do końca wyznaczonego kąpieliska. Polityka cenowa w restauracji też powinna być zmieniona; na całej wyspie w dobrych restauracjach 2 razy taniej (przykład San Miguel we wszystkich restauracjach 60 Peso a naszym resorcie 110! (a w pobliskim sklepie 32). Ale: fantastyczne SPA i uśmiechnięty, pomocny personel :-)
Dariusz K. Podróż z partnerem Poland, 1 marca 2014
Hotel sredni z ładnym ogrodem i rybami

ładny ogród, 2 baseny, oczka wodne z rybami w środku budynku,
7,3
średni hotel z powodu remontu drogi dojazdowej do hotelu podróż trwa około 40 min z lotniska dobre jedzenie w restauracji . Pomocna pani w rezerwacji wycieczek z hotelu. otoczenie bardzo różnorodne od ładnej restauracji a zaraz rozwalająca się buda.
Tadeusz P. Podróż służbowa Poland, 15 listopada 2012
Elegancki hotel z dobrą lokalizacją

Lokalizacja
7
Dosyc dobry hotel w ktorym mozna wspaniale wypoczac po trudach dlugiej podrozy z Polski. Zaletami hotelu sa: dwa wspaniale baseny z zawsze ciepla woda, cudowna roslinnosc w bliskim otoczeniu, cisza i spokoj, duze i ladnie urzadzone pokoje. Minusem sa sniadania, ktore mi nie odpowiadaly. Ogolnie hotel godny polecenia pomimo dosyc wysokiej ceny jak na filipinskie warunki.
Marcin K. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 24 marca 2012
Bardzo dobry hotel w bardzo dobrej lokalizacji

basen, polozenie, wygląd hotelu
9,3
bardzo dobry hotel, w niezłej cenie. bardzo dobre położenie, super basen. nie smakowało mi jedzenie w restauracji hotelowej ale tuż obok hotelu jest kilka niezłych restauracji. natomiast śniadanie było bardzo dobre. drobnym minusem było ze doliczono mi dopłatę za drugie dziecka, choć w żadnym innym hotelu na filipinach nie musiałem dopłacać za dzieci (2 i 3 lata).
Tadeusz P. Podróż służbowa Poland, 24 października 2010
Bardzo udany Hotel

Lokalizacja
8,3
Hotel bardzo ładnie usytuowany , blisko plaży. Do dyspozycji gosci dwa baseny, posiłki dosc przyzwoite ( polecam tutejsza zupe pomidorowa w resteuracji, poprostu niebo w gebie ). Jedynym minusem jest odleglosc od centrum Cebu City, ktora wynosi okolo jedna godzine jazdy taksowka. w hotelu organizowane sa wypady na pobliska wyspe Bohol, ktora słynie z malowniczych plaz i Czekoladowych Wzgorz. Hotel naprawde wart polecenia, pewnie jeszcze tam wroce.
Informacje: wszystko ok
Artur N. Podróż z partnerem Poland, 11 października 2010
Filipiny

Bufet,Basen,Obsługa
8,7
Sympatyczny kameralny hotel z przesympatyczną obsługą(Kelner MAX THE BEST),dobrym bufetem i okropnie małą plażą pełna okolicznych mieszkańców proponujących swoje dodatkowe usługi w konkurencujnych cenach do cen hotelowych:)))
Tadeusz Z. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 7 lutego 2010
White Sands Cebu

ośrodek sympatyczny, czysty,obsługa miła
6
Ośrodek sympatyczny dobrze zadbany, cichy może nawet za cichy! Wieczorami nic się nie dzieje a szkoda. Jedyną rozrywką jest restauracja a przecież nie o to chodzi podczas spędzania urlopu.Zdecydowanie niekorzystne wrażenie sprawia morze, częsc do plywania zbyt płytka , widokowo fatalnie-ogromna ilośc łodzi różnych , które zasłaniają widok na morze.Zle odbiera się proponowaną cenę transferu na lotnisko która jest trzykrotnie wyższa niż taxi dostępne w każdej chwili.Zwracam uwagę na zbyt wysoką cenę za korzystanie z internetu, w opisie o hotelu nic nie mówi się o odpłatnym internecie. W skali 1do 5 oceniam pobyt w tym ośrodku na minus 3.
Informacje na temat restauracji: troche więcej rozrywki
Rafal M. Podróż z partnerem Poland, 27 marca 2009
3 gwiazdki. Wszystko trzyma się na słowo honoru.

Całkiem przyzwoita lokalizacja. Bardzo miła obsługa.
6,7
Byliśmy w tym hotelu w terminie 25.03 - 27.03.2009. Hotel jest całkiem przyzwoicie umiejscowiony. Ma własną zamkniętą plażę, przyzwoity basen i bardzo miłą obsługę. Niestety to by było na tyle jeśli chodzi o plusy. 4 gwiazdki to zdecydowanie za dużo. Hotel ma już parę lat i wygląda z bliska tak jakby przez te kilka lat dokonywano w nim jedynie tymczasowe naprawy i zapominano je ukończyć. Byliśmy 3 dni i na dzień dobry zastaliśmy w łazience zapchany sedes. Po telefonie przyszedł ktoś i teoretycznie go naprawił, ale już tego samego dnia wieczorem ponownie był zapchany a póżniej pomimo napraw zapchał się następnego dnia i dzień później. Klamka od drzwi na dzień dobry została mi w ręku podobnie jak i parę innych rzeczy. Jest to hotel w cenie 3 gwiazdek i moim zdaniem dokładnie tyle ma. Dodatkowym minusem jest klub Karaoke dla mieszkańców okolicy znajdujący się dokładnie za płotem hotelu, gdzie do późnego wieczora słychać wyjątkowo głośno kiepskie zdolności muzyczne osób śpiewających.
Informacje: W bezpośredniej okolicy nie ma nic po co warto by opuszczać teren hotelu. Trzeba jechać do miasta Cebu.
Francis P. Podróż służbowa Philippines, 10 października 2014
Good value for Money

friendly staff, good location, good accomodation
8
I only spent one night but I got an upgrade - must be because it's low season but I ain't complaining because I got u huge room with a large bathroom area. Breakfast is good too. Pool is large although the beach is not too big. Over-all I had a good stay.
Kati H. Wycieczka w pojedynkę Finland, 9 października 2014
Nice resort and beautiful spa

Pool area (separate pool for adults), nicely decorated rooms and very reasonable service prices at spa and restaurant
8,7
Really enjoyed my stay, the resort isn't too big so it didn't feel crowded. The spa area is beautiful and staff was so friendly. Very good choice for a mid-priced resort.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Cebu White Sands Resort and Spa CebuCebu White Sands Resort and Spa Cebu - WyposażenieCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Wnętrze hoteluCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Pokój gościnnyCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Wnętrze hoteluCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BasenCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Pokój gościnnyCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Basen

Recenzje klientów - Cebu White Sands Resort and Spa, Cebu

AS-AGWEB-3A03