lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Centre Point Pratunam Hotel

6 Soi 15 Petchburi Road, Rajthevee, Pratunam, Bangkok, Tajlandia (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Centre Point Petchburi Hotel
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Klub dla dzieci Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Klub dla dzieci Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Foyer Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restauracja Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Łazienka Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Basen Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Centrum Biznesowe Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Siłownia Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Foyer Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Centrum Biznesowe Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Ogród Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Ogród Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Foyer Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restauracja Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Foyer Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restauracja Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Salon Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Atrakcje w pobliżu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Transport w pobliżu
Okolica: Pratunam Liczba pokoi: 266
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

z 4300 recenzji

Warty swojej ceny
8,3
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,6
Wszystkie recenzje (4300)
Sortuj według:
Marek P. Podróż w większej grupie Poland, 26 lutego 2013
Bardzo dobry hotel

Profesjonalna obsługa
10
hotel bardzo ładnie położony. obiekt czysty i zadbany. obsługa hotelowa profesjonalna. hotel posiada czysty basen oraz dobrze wyposażoną siłownie. hotel bezpieczny (zamknięty dla osób z zewnątrz). pokoje czyste i przestronne. śmiało mogę polecac obiekt wszystkim osobom, które chcą w miły sposób spędzic czas.
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 25 lutego 2013
Polecam wszystkim

Basen, miła obsługa, wspaniała lokalizacja
10
byłem w kilkunastu hotelach w bangkoku, lecz uważam,że centre point petchburi hotel jest najlepszym dostępnym w tej cenie hotelem. świetna lokalizacja pozwala korzystac z uroków bangkoku takich jak zakupy, lokalna kuchnia. hotel bardzo zadbany. restauracja hotelowa oferuje świetne i urozmaicone śniadania. apartament hotelowy dobrze wyposażony ( pralka, mikrofalówka, kuchnia elektryczna, duża lodówka, naczynia kuchenne ). miejsca rekreacyjne zadbane, czyste i dobrze wyposażone. profesjonalny personel. polecam.
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 10 lutego 2013
Wspaniały hotel

Wspaniała obsługa i świetna lokalizacja
10
Pokoje duże, przestronne i elegancko urządzone. Obsługa profesjonalna. W pokoju czyste ręczniki. Codzienna wymiana pościeli. Śniadania smaczne i obfite. Wszystkie procedury związane z zameldowaniem i wymeldowaniem przebiegają sprawnie i szybko. Hotel położony w dobrej dzielnicy. Polecam każdemu.
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 6 listopada 2011
Dobry hotel

Super lokalizacja,
9,7
Hotel położony w dobrym miejscu. Blisko centra handlowe. Hotel oferuje bardzo dobre I urozmaicone sniadania. Bylem po raz czwarty w tym hotel I w dalszym ciagu podtrzymuje swoja opine ze nalezy on do jednych z najlepszych hoteli w swojej klasie. Polecam go wszystkim.
Marek P. Podróż w większej grupie Poland, 8 października 2009
wypoczynek

Położenie hotelu bardzo dobre,pokoje czyste,dobre jedzenie i miła obsługa
10
hotel przyjazny,bardzo miła obsługa,czysty,pościel i ręczniki wymieniane codziennie,pokoje przestronne i gustownie urządzone,śniadania urozmaicone i smaczne,recepcja czynna 24 godz.na dobę,łatwa komunikacja w języku angielskim.Basen czysty,leżaki przy basenie i ręczniki bezpłatne.Hotel położony w centrum dzilnicy handlowej,jednak nie słychać zgielku ulicznego.kilka kroków od Center Woard.
Informacje na temat zwiedzania: Wszedzie łatwo dostać się taksówką lub tzw.tuk tukiem.
Kampon K. Podróż z partnerem Thailand, 30 września 2014
Near shopping places for IT and clothing.

Big room and comfortable, good staffs.
7,7
Comfortable stay ans walking distance for shopping.
Myo Z. Podróż z partnerem Myanmar, 29 września 2014
Definitely stay again in my next visit

Location, value for money
7,3
Excellent !
Chun L. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 29 września 2014
Good hotel environment

Clean rooms, good hotel service, convenient location
8,3
The stay in the hotel was pleasant. The rooms were clean and all administrative matters were handled quickly and efficiently. The location of the hotel is quite convenient as it is within walking distance to the shopping areas such as pratunam market, platinum mall and even the Siam. The environment of the hotel makes the money worth.
Henry A. Podróż służbowa United States of America, 28 września 2014
My thoughts about Centre Point Hotel

Staff Service
9
Tito I. Podróż w większej grupie Cambodia, 26 września 2014
A good place to stay

Good location. Good price. Clean room.
7,7
awesome.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Centre Point Pratunam Hotel BangkokCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Klub dla dzieciCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Klub dla dzieciCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - FoyerCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Wnętrze hoteluCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestauracjaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - ŁazienkaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - BasenCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Centrum BiznesoweCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - SiłowniaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - FoyerCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Centrum BiznesoweCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - OgródCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - OgródCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - FoyerCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestauracjaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - FoyerCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestauracjaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - SalonCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Atrakcje w pobliżuCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Transport w pobliżu

Recenzje klientów - Centre Point Pratunam Hotel, Bangkok

AS-AGWEB-3B07