lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Centre Point Pratunam Hotel

6 Soi 15 Petchburi Road, Rajthevee, Pratunam, Bangkok, Tajlandia (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Centre Point Petchburi Hotel
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Klub dla dzieci Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Klub dla dzieci Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Foyer Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restauracja Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Łazienka Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Basen Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Centrum Biznesowe Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Siłownia Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Foyer Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Centrum Biznesowe Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Ogród Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Ogród Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Foyer Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restauracja Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Foyer Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restauracja Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Salon Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Atrakcje w pobliżu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Transport w pobliżu
Okolica: Pratunam Liczba pokoi: 266
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

z 4634 recenzji

Warty swojej ceny
8,3
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (4634)
Sortuj według:
Marek P. Wycieczka w pojedynkę Poland, 21 listopada 2014
Super hotel z super lokalizacja

Dobra cena ,lokalizacja ,komfort
10
W dalszym ciagu uważam ze Centre Point Pratunam Hotel jest najlepszym hotelem w swojej kategorii dla lubiących komfort ,czystość , i zakupy w zasięgu ręki Polecam
Marek P. Wycieczka w pojedynkę Poland, 3 listopada 2014
Wspaniały hotel

Czystość, pyszne jedzenie, ładny basen
10
Hotel ten odwiedzałem wielokrotnie i jak zwykle sprostał moim oczekiwaniom. Obsługa miła i pomocna. Jedzenie pyszne. Ładny, czysty basen. Cały obiekt czysty. Pokoje przestronne i dobrze wyposażone. Hotel położony w dzielnicy Pratunam, która oferuje odwiedzającym możliwość zakupów, masaży oraz rozrywki.
Marek P. Wycieczka w pojedynkę Poland, 24 października 2014
zawsze przyjemny pobyt

wszędzie blisko
9,7
nie jestem w tym hotelu po raz pierwszy i zawsze jestem zadowolony.Bardzo dobry hotel,miła obsługa,czysto, blisko sklepy,bary i restauracje
Marek P. Podróż w większej grupie Poland, 26 lutego 2013
Bardzo dobry hotel

Profesjonalna obsługa
10
hotel bardzo ładnie położony. obiekt czysty i zadbany. obsługa hotelowa profesjonalna. hotel posiada czysty basen oraz dobrze wyposażoną siłownie. hotel bezpieczny (zamknięty dla osób z zewnątrz). pokoje czyste i przestronne. śmiało mogę polecac obiekt wszystkim osobom, które chcą w miły sposób spędzic czas.
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 25 lutego 2013
Polecam wszystkim

Basen, miła obsługa, wspaniała lokalizacja
10
byłem w kilkunastu hotelach w bangkoku, lecz uważam,że centre point petchburi hotel jest najlepszym dostępnym w tej cenie hotelem. świetna lokalizacja pozwala korzystac z uroków bangkoku takich jak zakupy, lokalna kuchnia. hotel bardzo zadbany. restauracja hotelowa oferuje świetne i urozmaicone śniadania. apartament hotelowy dobrze wyposażony ( pralka, mikrofalówka, kuchnia elektryczna, duża lodówka, naczynia kuchenne ). miejsca rekreacyjne zadbane, czyste i dobrze wyposażone. profesjonalny personel. polecam.
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 10 lutego 2013
Wspaniały hotel

Wspaniała obsługa i świetna lokalizacja
10
Pokoje duże, przestronne i elegancko urządzone. Obsługa profesjonalna. W pokoju czyste ręczniki. Codzienna wymiana pościeli. Śniadania smaczne i obfite. Wszystkie procedury związane z zameldowaniem i wymeldowaniem przebiegają sprawnie i szybko. Hotel położony w dobrej dzielnicy. Polecam każdemu.
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 6 listopada 2011
Dobry hotel

Super lokalizacja,
9,7
Hotel położony w dobrym miejscu. Blisko centra handlowe. Hotel oferuje bardzo dobre I urozmaicone sniadania. Bylem po raz czwarty w tym hotel I w dalszym ciagu podtrzymuje swoja opine ze nalezy on do jednych z najlepszych hoteli w swojej klasie. Polecam go wszystkim.
Marek P. Podróż w większej grupie Poland, 8 października 2009
wypoczynek

Położenie hotelu bardzo dobre,pokoje czyste,dobre jedzenie i miła obsługa
10
hotel przyjazny,bardzo miła obsługa,czysty,pościel i ręczniki wymieniane codziennie,pokoje przestronne i gustownie urządzone,śniadania urozmaicone i smaczne,recepcja czynna 24 godz.na dobę,łatwa komunikacja w języku angielskim.Basen czysty,leżaki przy basenie i ręczniki bezpłatne.Hotel położony w centrum dzilnicy handlowej,jednak nie słychać zgielku ulicznego.kilka kroków od Center Woard.
Informacje na temat zwiedzania: Wszedzie łatwo dostać się taksówką lub tzw.tuk tukiem.
Dionne N. Podróż w większej grupie Singapore, 25 grudnia 2014
Value for money!

The service was one of the best ever! Especially the friendly staff at the lobby who even brought us out to show us where Pantip plaza is! He even gave us recommendations! Very kind and very friendly!
9
Very convenient, just opposite Pantip plaza and a few more steps to platinum mall! Nearest BTS to us was Chit Lom at Central World which is about a 15-20minutes walk. The rooms are a little old but it's alright for the amount we're paying. The only thing was the shower water was really varying between the extremes. If that could change everything else is awesome! Highly recommended!
Jenner W. Podróż z partnerem Singapore, 24 grudnia 2014
no good

nothing is best.
3,7
Average. Location is bad.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Centre Point Pratunam Hotel BangkokCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Klub dla dzieciCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Klub dla dzieciCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - FoyerCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Wnętrze hoteluCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestauracjaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - ŁazienkaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - BasenCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Centrum BiznesoweCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - SiłowniaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - FoyerCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Centrum BiznesoweCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - OgródCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - OgródCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - FoyerCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestauracjaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - FoyerCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestauracjaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - SalonCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Atrakcje w pobliżuCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Transport w pobliżu


AS-AGWEB-3C04