lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Centre Point Pratunam Hotel

6 Soi 15 Petchburi Road, Rajthevee, Pratunam, Bangkok, Tajlandia (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Centre Point Petchburi Hotel
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Klub dla dzieci Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Klub dla dzieci Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Foyer Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restauracja Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Łazienka Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Basen Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Centrum Biznesowe Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Siłownia Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Foyer Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnny
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Centrum Biznesowe Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Ogród Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Ogród Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Foyer Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restauracja Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Foyer Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restauracja Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Salon Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Atrakcje w pobliżu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Transport w pobliżu
Okolica: Pratunam Liczba pokoi: 266
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

z 4114 recenzji

Warty swojej ceny
8,3
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,6
Wszystkie recenzje (4114)
Sortuj według:
Marek P. Podróż w większej grupie Poland, 26 lutego 2013
Bardzo dobry hotel

Profesjonalna obsługa
10
hotel bardzo ładnie położony. obiekt czysty i zadbany. obsługa hotelowa profesjonalna. hotel posiada czysty basen oraz dobrze wyposażoną siłownie. hotel bezpieczny (zamknięty dla osób z zewnątrz). pokoje czyste i przestronne. śmiało mogę polecac obiekt wszystkim osobom, które chcą w miły sposób spędzic czas.
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 25 lutego 2013
Polecam wszystkim

Basen, miła obsługa, wspaniała lokalizacja
10
byłem w kilkunastu hotelach w bangkoku, lecz uważam,że centre point petchburi hotel jest najlepszym dostępnym w tej cenie hotelem. świetna lokalizacja pozwala korzystac z uroków bangkoku takich jak zakupy, lokalna kuchnia. hotel bardzo zadbany. restauracja hotelowa oferuje świetne i urozmaicone śniadania. apartament hotelowy dobrze wyposażony ( pralka, mikrofalówka, kuchnia elektryczna, duża lodówka, naczynia kuchenne ). miejsca rekreacyjne zadbane, czyste i dobrze wyposażone. profesjonalny personel. polecam.
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 10 lutego 2013
Wspaniały hotel

Wspaniała obsługa i świetna lokalizacja
10
Pokoje duże, przestronne i elegancko urządzone. Obsługa profesjonalna. W pokoju czyste ręczniki. Codzienna wymiana pościeli. Śniadania smaczne i obfite. Wszystkie procedury związane z zameldowaniem i wymeldowaniem przebiegają sprawnie i szybko. Hotel położony w dobrej dzielnicy. Polecam każdemu.
Marek P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 6 listopada 2011
Dobry hotel

Super lokalizacja,
9,7
Hotel położony w dobrym miejscu. Blisko centra handlowe. Hotel oferuje bardzo dobre I urozmaicone sniadania. Bylem po raz czwarty w tym hotel I w dalszym ciagu podtrzymuje swoja opine ze nalezy on do jednych z najlepszych hoteli w swojej klasie. Polecam go wszystkim.
Marek P. Podróż w większej grupie Poland, 8 października 2009
wypoczynek

Położenie hotelu bardzo dobre,pokoje czyste,dobre jedzenie i miła obsługa
10
hotel przyjazny,bardzo miła obsługa,czysty,pościel i ręczniki wymieniane codziennie,pokoje przestronne i gustownie urządzone,śniadania urozmaicone i smaczne,recepcja czynna 24 godz.na dobę,łatwa komunikacja w języku angielskim.Basen czysty,leżaki przy basenie i ręczniki bezpłatne.Hotel położony w centrum dzilnicy handlowej,jednak nie słychać zgielku ulicznego.kilka kroków od Center Woard.
Informacje na temat zwiedzania: Wszedzie łatwo dostać się taksówką lub tzw.tuk tukiem.
Chong H. Podróż z partnerem Singapore, 21 sierpnia 2014
Fantastic Value, Fantastic Location

location, location, location
9
A very short 1-day stay. I was very pleased for given a free upgrade to a bigger room. Nice view at high floor (27 floor). Wi-fi broadband was fast and reliable.
Kevin C. Podróż z partnerem Indonesia, 18 sierpnia 2014
Affordable hotel at a prime location!!

Location, food, shopping area
8,7
Very good, the hotel is very near Platinum Mall and Siam paragon. Lots of good food and furthermore, it is not very pricey!
Yugni T. Podróż w większej grupie Malaysia, 18 sierpnia 2014
Great Location

location, customer service, room
9,3
after the renovation the room was really great, comfort, big and value for money. The location was very good also. The only bad things is that not much taxi want to drive us back coz of the traffic jam on the main road.
Hun L. Podróż z partnerem Singapore, 17 sierpnia 2014
Will definitely choose this hotel again

Good location, comfortable and quiet rooms, pleasant and helpful staffs
8,7
This was my first trip to bkk and choosing CPP Hotel was the best choice! it was near to many popular shopping areas. Pretty satisfied with the hotel room i got, it was on higher level and really comfortable and spacious!
Li Y. Podróż w większej grupie Malaysia, 16 sierpnia 2014
Good Location

Good location, clean, comfortable
6,7
Is a good location hotel. However, the toilet will flood

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Centre Point Pratunam Hotel BangkokCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Klub dla dzieciCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Klub dla dzieciCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - FoyerCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Wnętrze hoteluCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestauracjaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - ŁazienkaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - BasenCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Centrum BiznesoweCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - SiłowniaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - FoyerCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokój gościnnyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Centrum BiznesoweCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - OgródCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - OgródCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - FoyerCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestauracjaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - FoyerCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestauracjaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - SalonCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Atrakcje w pobliżuCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Transport w pobliżu

Recenzje klientów - Centre Point Pratunam Hotel, Bangkok

AS-AGWEB-3C03