Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Chanalai Flora Resort, Kata Beach

175 Koktanod Road, Kata, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Tropical Serene Resort
Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Basen Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Apartament Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Hotel z zewnątrz Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Basen Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Basen Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Apartament Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Łazienka Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Apartament Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Apartament Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Apartament Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Apartament Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Apartament Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Apartament Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Łazienka Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Łazienka Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Basen
Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Pokój gościnny Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Widok Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Pokój gościnny Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Widok Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Basen Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Basen Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Basen Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Basen Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Widok Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Pokój gościnny Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Widok Chanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Pokój gościnny
Okolica: Kata Liczba pokoi: 144

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,6

z 864 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 5

Wart swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,1
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (864)
Sortuj według:
Bialas A. Rodziny z dużymi dziećmi Sweden, 16 lutego 2015
Ladny hotel

Pokuj, basen i obsuga.
7,3
Ok
Zgłoś tą recenzję
Alicja S. Podróże służbowe Poland, 9 września 2014
ładny hotel w dobrej cenie

niedaleko plaży,niewysoka cena,dobre śniadania
8,3
Miałam 2 razy problem z sejfem,ciekł kran w łazience,wszystko zostało naprawione,ale zabierało to czas,brak wi-fi w pokoju
Zgłoś tą recenzję
Wojciech G. Podróże grupowe Poland, 6 kwietnia 2014
tani hotel

koszt, i nic więcej
5,7
Niezbyt ładny, trudno trafić, winda która jest źle zaprogramowana, personel ma problem w porozumiewaniu się w innych językach
Zgłoś tą recenzję
Marcin W. Podróże grupowe Poland, 27 marca 2010
Polecam ale...

obsługa, fajny basen, niedaleko do plaży, spokój, czysto, tani...
8
wart swojej cenny, polecam go wszystkich którzy szukają spokoju i ciszy. Najlepiej rezerwować od razu pokój o wyższym standardzie, ponieważ najtańszy wygląda jak "nora" i można się rozczarować. Położony w odległości 300m od jednej z najpiękniejszych plaż na Phuket. Ogólnie jestem zadowolony.
Zgłoś tą recenzję
Jacek W. Podróże z partnerem Poland, 4 lutego 2010
Serene Resort

Położenie przyjazna obsługa
9,3
Hotel wart polecenia niedaleko plaży oraz centrum ze sklepami i restauracjami. Serene Resort to dobry wybór w dobrej cenie.Polecam
Zgłoś tą recenzję
Samantha P. Podróże z partnerem Australia, 16 stycznia 2016
Location and pools good; Give the food a miss

Location, pool, room size
7,3
We had a lovely stay at the Chanalai Flora. The staff had decorated the room for our honeymoon and the room was spacious and clean. We could just see the ocean but the two floors above would have a better view. The walk to the beach was short and easy, and the two pools were great at the hotel. The staff were friendly and helpful overall. The downside was the food - the breakfast was ordinary and gave me food poisoning (I think) and the vodka they used in the cocktails was very very rough! The other food we ordered was average and overpriced. Would stay again but not bother paying for breakfast - nice little Italian cafe 100m away would be a better choice.
Zgłoś tą recenzję
Reuben P. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 13 stycznia 2016
Room does not look like the pictures

Location, nice swimming pool & good breakfast spread
6
We traveled with our 2 year old and he loved the 2 large swimming pools and huge King Size bed. However, we were rather disappointed with the shabby condition of the room. We got room 5102 facing the pool. But the toilet had a musty odor, the taps were rusty and shower head was old & rickety. Also, the hotel did not provide basic things like bedroom slippers, toothbrush or a simple plastic comb. I also had to ring room service to tidy up our room, replace the pool towels and refill the bottle water (they did not do it automatically although I had put up the sign). I do not think this hotel is anywhere near 4 stars as basic necessities were not provided. The upside of the hotel is the good location, a mere 7 minutes walk to the beach and close to most eateries
Zgłoś tą recenzję
Hengjun W. Rodziny z małymi dziećmi China, 1 stycznia 2016
close the kata beach ,good environment

big superise that is free dinner during the new year evening party
8,3
Zgłoś tą recenzję
Jarurat S. Podróże z partnerem Thailand, 6 grudnia 2015
Discrepency of room information and real service

Location
6,7
When I made reservation, I reviewed service availability in the room. Wifi was one of them; however, there was no Wifi available in the room. The only place that provides Wifi is at the lobby. Wifi is one of the factors that made me book any hotel. I expect the hotel to be more honest about this.
Zgłoś tą recenzję
Jiab C. Rodziny z małymi dziećmi Thailand, 26 listopada 2015
Family Vacation

Great location very helpful and friendly staff, nice pools and atmosphere
9
Great value for the money!
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 5 z 5
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Chanalai Flora Resort, Kata Beach PhuketChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - BasenChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ApartamentChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Hotel z zewnątrzChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - BasenChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - BasenChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ApartamentChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ŁazienkaChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ApartamentChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ApartamentChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ApartamentChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ApartamentChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ApartamentChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ApartamentChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ŁazienkaChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ŁazienkaChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - BasenChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Pokój gościnnyChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - WidokChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Pokój gościnnyChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - WidokChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - BasenChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - BasenChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - BasenChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - BasenChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - WidokChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Pokój gościnnyChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - WidokChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Pokój gościnnyChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - RestauracjaChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Pokój gościnnyChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - RestauracjaChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Pokój gościnnyChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - WidokChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Pokój gościnnyChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Pokój gościnnyChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - RestauracjaChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Pokój gościnnyChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - RestauracjaChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - WidokChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Pokój gościnnyChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - WejścieChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - RestauracjaChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - BufetChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - WidokChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - RestauracjaChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Plany pięter


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C08