lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Chanalai Flora Resort

175 Koktanod Road, Kata, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Tropical Serene Resort
Chanalai Flora Resort Phuket - Pokój gościnny Chanalai Flora Resort Phuket - Pokój gościnny Chanalai Flora Resort Phuket - Pokój gościnny Chanalai Flora Resort Phuket - Pokój gościnny Chanalai Flora Resort Phuket - Pokój gościnny Chanalai Flora Resort Phuket - Basen Chanalai Flora Resort Phuket - Basen Chanalai Flora Resort Phuket - Basen Chanalai Flora Resort Phuket - Basen Chanalai Flora Resort Phuket - Restauracja Chanalai Flora Resort Phuket - Restauracja Chanalai Flora Resort Phuket - Restauracja Chanalai Flora Resort Phuket - Restauracja Chanalai Flora Resort Phuket - Foyer Chanalai Flora Resort Phuket - Foyer Chanalai Flora Resort Phuket - Basen
Chanalai Flora Resort Phuket - Basen Chanalai Flora Resort Phuket - Basen Chanalai Flora Resort Phuket - Pokój gościnny Chanalai Flora Resort Phuket - Basen
Okolica: Kata Liczba pokoi: 144
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,6

z 816 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,1
Ocena pracowników
7,3
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (816)
Sortuj według:
Bialas A. Rodziny z dużymi dziećmi Sweden, 16 lutego 2015
Ladny hotel

Pokuj, basen i obsuga.
7,3
Ok
Alicja S. Podróż służbowa Poland, 9 września 2014
ładny hotel w dobrej cenie

niedaleko plaży,niewysoka cena,dobre śniadania
8,3
Miałam 2 razy problem z sejfem,ciekł kran w łazience,wszystko zostało naprawione,ale zabierało to czas,brak wi-fi w pokoju
Wojciech G. Podróż w większej grupie Poland, 6 kwietnia 2014
tani hotel

koszt, i nic więcej
5,7
Niezbyt ładny, trudno trafić, winda która jest źle zaprogramowana, personel ma problem w porozumiewaniu się w innych językach
Marcin W. Podróż w większej grupie Poland, 27 marca 2010
Polecam ale...

obsługa, fajny basen, niedaleko do plaży, spokój, czysto, tani...
8
wart swojej cenny, polecam go wszystkich którzy szukają spokoju i ciszy. Najlepiej rezerwować od razu pokój o wyższym standardzie, ponieważ najtańszy wygląda jak "nora" i można się rozczarować. Położony w odległości 300m od jednej z najpiękniejszych plaż na Phuket. Ogólnie jestem zadowolony.
Jacek W. Podróż z partnerem Poland, 4 lutego 2010
Serene Resort

Położenie przyjazna obsługa
9,3
Hotel wart polecenia niedaleko plaży oraz centrum ze sklepami i restauracjami. Serene Resort to dobry wybór w dobrej cenie.Polecam
Nityam T. Rodziny z małymi dziećmi India, 1 lutego 2015
Nice hotel

room size, sea view, locality
9
Very pleasant
Alexandra M. Podróż z partnerem Russia, 25 stycznia 2015
отдых

расположение номера сервис
9
Хорошо
Tomas K. Podróż z partnerem Sweden, 12 stycznia 2015
OK hotel

Swimingpool
7,7
IT was god
Sherrie B. Podróż z partnerem Australia, 7 stycznia 2015
Great location, friendly staff

Location, value for money, pool area
8
Stay was good, friendly staff however language barrier meant any problems took time to get attended to if at all. We asked numerous times on a daily basis to get our safe fixed but it was never done. Overall food was great, location awesome, room need a bit of attention but was tidy. Definitely would stay again if it was a same price
Sooyoung L. Podróż z partnerem South Korea, 4 stycznia 2015
old hotel old condition

location, price,staffs
5,7
so so

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Chanalai Flora Resort PhuketChanalai Flora Resort Phuket - Pokój gościnnyChanalai Flora Resort Phuket - Pokój gościnnyChanalai Flora Resort Phuket - Pokój gościnnyChanalai Flora Resort Phuket - Pokój gościnnyChanalai Flora Resort Phuket - Pokój gościnnyChanalai Flora Resort Phuket - BasenChanalai Flora Resort Phuket - BasenChanalai Flora Resort Phuket - BasenChanalai Flora Resort Phuket - BasenChanalai Flora Resort Phuket - RestauracjaChanalai Flora Resort Phuket - RestauracjaChanalai Flora Resort Phuket - RestauracjaChanalai Flora Resort Phuket - RestauracjaChanalai Flora Resort Phuket - FoyerChanalai Flora Resort Phuket - FoyerChanalai Flora Resort Phuket - BasenChanalai Flora Resort Phuket - BasenChanalai Flora Resort Phuket - BasenChanalai Flora Resort Phuket - Pokój gościnnyChanalai Flora Resort Phuket - Basen

Recenzje klientów - Chanalai Flora Resort, Phuket

AS-AGWEB-3C03