lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Check Inn China Town

204-208 Soi Yaowarat 8, Charoen Krung Road Soi 14, Khet Samphantawongse, China Town, Bangkok, Tajlandia 10110 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Check Inn China Town Bangkok - Kawiarnia/Kafejka Check Inn China Town Bangkok - Balkon/Taras Check Inn China Town Bangkok - Pokój gościnny Check Inn China Town Bangkok - Wnętrze hotelu Check Inn China Town Bangkok - Pokój gościnny Check Inn China Town Bangkok - Pokój gościnny Check Inn China Town Bangkok - Wejście Check Inn China Town Bangkok - Wnętrze hotelu Check Inn China Town Bangkok - Pokój gościnny Check Inn China Town Bangkok - Balkon/Taras Check Inn China Town Bangkok - Pokój gościnny Check Inn China Town Bangkok - Wejście Check Inn China Town Bangkok - Łazienka Check Inn China Town Bangkok - Łazienka Check Inn China Town Bangkok - Pokój gościnny Check Inn China Town Bangkok - Wyposażenie
Check Inn China Town Bangkok - Recepcja Check Inn China Town Bangkok - Wejście Check Inn China Town Bangkok - Sala konferencyjna Check Inn China Town Bangkok - Pokój gościnny Check Inn China Town Bangkok - Pokój gościnny Check Inn China Town Bangkok - Pokój gościnny Check Inn China Town Bangkok - Pokój gościnny Check Inn China Town Bangkok - Restauracja Check Inn China Town Bangkok - Wnętrze hotelu Check Inn China Town Bangkok - Pokój gościnny Check Inn China Town Bangkok - Pokój gościnny Check Inn China Town Bangkok - Pokój gościnny
Okolica: China Town Liczba pokoi: 34
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 1492 recenzji

Warty swojej ceny
8,0
Lokalizacja
7,7
Ocena pracowników
7,6
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (1492)
Sortuj według:
Tomasz K. Podróż z partnerem Poland, 12 marca 2013
dobre miejsce na noclegi w celu zwiedzania

dobrze i ciekawie (chinatown) położony hotel, w miarę blisko do metra i nad rzekę na tramwaj wodny, ciężko trafić trzeba wejść w małą uliczkę, cicho w pokojach, w hotelu w zasadzie tylko spaliśmy
7
Adam K. Podróż z partnerem Poland, 11 listopada 2011
Dobra lokalizacja, ale pokoje bez okien

Lokalizacja
7
W hotelu spędziliśmy jedną noc po przylocie do BKK. Odważnie postanowiliśmy sami dotrzeć do hotelu z metra, ale było to bardzo trudne - hotel "schowany" jest między uliczkami. Sam hotel jest bardzo OK. Nie wszystkie pokoje mają okna. W pokojach jest klima, ręczniki, lodówka i aneks kuchenny - co przy tym co dzieje się na ulicach wydaje się mało potrzebne :) Na dłuższy pobyt? - nie wiem, jak miejsce wypadowe do Chinatown - super.
Informacje na temat hoteli: Do hotelu prowadzi wąskie bardzo podejrzane przejście między straganami, kotami, jakimiś pomyjami i masą wiaderek :)
Marcin L. Podróż z partnerem Poland, 22 lutego 2011
może być przecież to tylko nocleg...

tani, czysty, dobrze zaprojektowany, dobry design wnętrz, przyjemna obsługa
8
lokalizacja globalnie bardzo dobra, niestety przyległe uliczki straszliwie brudne ( widywano szczury i karaluchy wielkości ręki) na widok z okna można byłoby też ponarzekać) niemniej zrobiono wszytsko co było można żeby hotel sam w sobie był czysty funkcjonalny przyjemny i pomocny. Zatem jako miejsce do nocowania bardzo polecam jako miejsce do spędzenia wakacji tzn więcej niż 2-3 noce wykluczam
Informacje na temat zwiedzania: z perspektywy czasu lepiej wynająć hotel dalej od centrum i dostać się do wybranych miejsc tanim tuktukiem niż na siłę spacerować wszędzie pieszo.
Borys B. Podróż z partnerem Poland, 28 sierpnia 2010
W samym sercu China Town

Doskonała lokalizacja
7,7
Do metra 5 min. taxi za 50B, do Grand Palace 7 min. taxi za 60B
Dariusz S. Podróż z partnerem Poland, 13 lipca 2010
pobyt - lipiec 2010

bardzo mila i pomocna obsluga, nowy i czysty hotel, dobra cena
9
Bardzo udana kombinacja ceny do jakosci. Male, czyste pokoje, bardzo mila i pomocna obsluga, sniadania do pokoju :) Co prawda na sniadanie nie za duzy wybor ale jest. Natomiast to co nam sie podobalo to aneks kuchenny wyposazony w podstawowe sprzety, mikrofale, kuchnie elektryczna, lodowke, czajnik. Jest nawet zestaw kaw i herbat za free. Oczywiscie jest tez mini bar. Klimatyzacja bez zarzutu. Okolica super - samo centrum China Town, wszedzie blisko do metra, pociagu - pieszo ok. 10 minut, a za tuk tuka zaplacilismy 50 thb
Yapanee N. Podróż w większej grupie Thailand, 7 lipca 2014
Good place and easy to find a local food

Place food convenient
6
Find and easy going out.. Good place would be back
Ruttipol S. Podróż w większej grupie Thailand, 22 czerwca 2014
Hotel is located in the heart of China town

3 mins walk to China town(Yaowarat) the paradise of food lovers which you can enjoy the food, dessert and fruit The room provides a small kitchen Internet acess both ground floor and inside your room
8
Great location to try a local food in Yaowarat until late.
Richard W. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 19 czerwca 2014
A situated in the center of China Town

Location, Price, Friendly staff.
6,3
There is no night life in the China Town area and no pubs. But there is lots of shopping and cultural places to go.
Tiffany C. Podróż w większej grupie Malaysia, 14 czerwca 2014
Poor, rude staff

Location. Value for money. Quiet surrounding
5
It was bad. The staffs were really rude when we were asking them some questions. It might due to miscommunication? No idea
Joanna E. Wycieczka w pojedynkę Indonesia, 22 maja 2014
nice room

room, foods, chinatown area
8
fun

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Check Inn China Town BangkokCheck Inn China Town Bangkok - Kawiarnia/KafejkaCheck Inn China Town Bangkok - Balkon/TarasCheck Inn China Town Bangkok - Pokój gościnnyCheck Inn China Town Bangkok - Wnętrze hoteluCheck Inn China Town Bangkok - Pokój gościnnyCheck Inn China Town Bangkok - Pokój gościnnyCheck Inn China Town Bangkok - WejścieCheck Inn China Town Bangkok - Wnętrze hoteluCheck Inn China Town Bangkok - Pokój gościnnyCheck Inn China Town Bangkok - Balkon/TarasCheck Inn China Town Bangkok - Pokój gościnnyCheck Inn China Town Bangkok - WejścieCheck Inn China Town Bangkok - ŁazienkaCheck Inn China Town Bangkok - ŁazienkaCheck Inn China Town Bangkok - Pokój gościnnyCheck Inn China Town Bangkok - WyposażenieCheck Inn China Town Bangkok - RecepcjaCheck Inn China Town Bangkok - WejścieCheck Inn China Town Bangkok - Sala konferencyjnaCheck Inn China Town Bangkok - Pokój gościnnyCheck Inn China Town Bangkok - Pokój gościnnyCheck Inn China Town Bangkok - Pokój gościnnyCheck Inn China Town Bangkok - Pokój gościnnyCheck Inn China Town Bangkok - RestauracjaCheck Inn China Town Bangkok - Wnętrze hoteluCheck Inn China Town Bangkok - Pokój gościnnyCheck Inn China Town Bangkok - Pokój gościnnyCheck Inn China Town Bangkok - Pokój gościnnyCheck Inn China Town Bangkok - Pokój gościnny

Recenzje klientów - Check Inn China Town, Bangkok

AS-AGWEB-3B07