Powrót do informacji o hotelu

Bardzo dobry 7,8
na podstawie 1015 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1015 recenzji
  • Warunki w hotelu/Czystość 8,3
  • Udogodnienia 7,9
  • Lokalizacja 8,1
  • Komfort pokoju 8,4
  • Ocena personelu 8,0
  • Wart swojej ceny 7,9
  • Jedzenie/Posiłki 5,7
Sortuj wg

nick G. – Malezja
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
value for money
clean and nice room, excellent staff, shopping mall just opposite, few cafe just below the hotel, breakfast normal but overall value for money.
Data recenzji: 23 sierpnia 2016

SAN T. – Malezja
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Overall satisfactory
Overall is okay,good view, check in time is too late, need wait till 3pm toilet is clean but too small, breakfast is moderate
Data recenzji: 23 sierpnia 2016

Chin L. – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Goodand relax stay
This hotel is Recommended for family
Data recenzji: 22 sierpnia 2016

CHIN T. – Malezja
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Satisfied
With the price you can get an studio room with kitchen facilities. Room condition is good. Toilet shower part is kinda small space but overall is satisfied. Air condition is cold enough. I stayed for two times and both times the room i got is also at the end of the walkway. Strategic location. nearby food stall and mall.
Data recenzji: 22 sierpnia 2016

Mohd H. – Malezja
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
VALUE FOR MONEY
VALUE FOR MONEY
Data recenzji: 22 sierpnia 2016

Mohd H. – Malezja
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
VALUE FOR MONEY
VALUE FOR MONEY
Data recenzji: 22 sierpnia 2016

Mun C. – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Comfort stay
New and good..Overall satisfactory
Data recenzji: 21 sierpnia 2016

Tony W. – Malezja
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Clean & Comfort Room
Walking distance to The Spring, clean and comfort room, friendly staff.
Data recenzji: 18 sierpnia 2016

Pui C. – Singapur
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
I love the facilities & equipment prepared for the clients but i dislike the hotel breakfast
Overall I kinda enjoyed my 3days stay at citidines but I am very disappointed with the breakfast provided. Is was awful to taste & not appetizing. As a prestigious hotel, the breakfast provided must be kept clean, fresh & delicious. I discovered some insects were flying inside one of the buns/bread cover thus I felt totally turn off to dine o had my breakfast there again. You should revise seriously on this matter...
Data recenzji: 18 sierpnia 2016

Choon N. – Malezja
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Nice Hotel
Everything is all right except found ants in our room. Overall is a good stay.
Data recenzji: 17 sierpnia 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: