Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Cityzen Renon Hotel

Jl. Ciung Wanara 2 No. 5, Renon, Denpasar, Bali, Indonezja 80226

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,6

z 124 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
8,8
Lokalizacja
6,8
Ocena pracowników
8,1
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,0
Jedzenie/Posiłki
5,6
Wszystkie recenzje (124)
Sortuj według:
Karolina L. Podróże z partnerem Poland, 21 lutego 2013
wspaniała obsługa

obsługa, czystość,
8,7
Hotel znajduje sie w spokojnej czesci Denpasar, ok 20 min pieszo od Muzeum i Taman Puputan Badung.( taksówką szybciej) Obsługa hotelu jest wspaniała, życzliwa i bardzo pomocna,czuliśmy się jak w domu. Pokoj lśnił czystością i był ogromny. wifi szybkie, okolica spokojna ,w pobliżu kilka fajnych i tanich knajpek z pysznym jedzeniem oraz SPA w bardzo okazyjnej cenie. zdecydowanie zatrzymalibyśmy się tutaj ponownie.
Zgłoś tą recenzję
Erisya A. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 23 maja 2016
air conditioning
4,7
so far the room is good,clean and tidy.. but the problem is with the air conditioning.supposed more cooler..the room n the staff also helping a lot whrn you need anything,so to be honest generally good review..you need to fill in more freon AC..
Zgłoś tą recenzję
Melissa L. Wycieczki w pojedynkę Indonesia, 6 kwietnia 2016
need some improvement and standarize
4,7
the double bed room was good, but the single room really bad. the water didn't come out in the middle of the night,the air con little bit hot, the lamp is really dark.
Zgłoś tą recenzję
Rudy S. Podróże grupowe Indonesia, 1 kwietnia 2016
Good price. Spacious room
3,7
This place is good for the one who need place just for take shower, good sleep and travelling around.
Zgłoś tą recenzję
Chelsea H. Wycieczki w pojedynkę Australia, 10 marca 2016
Great place to stay!
5,7
Nice staff!
Zgłoś tą recenzję
Chelsea H. Wycieczki w pojedynkę Australia, 7 marca 2016
Great place to stay :)
6,3
Pretty good for Bali, it's clean and the staff are so nice. I'm a solo traveler, and I enjoyed my time here!
Zgłoś tą recenzję
Philip B. Wycieczki w pojedynkę United Kingdom, 13 stycznia 2016
Only Useful for One Activity

Proximity to Thai, Japanese, US and Indian consulates. Cleanliness. Friendliness and willingness of staff
6,3
Comfortable, basic rooms and a budget price. No food provided but some outlets locally.
Zgłoś tą recenzję
Pierre S. Podróże służbowe Indonesia, 2 listopada 2015
very good value for money. the room was very large

easy to reach, staff is good, room is large, vry cheap
8
Zgłoś tą recenzję
Ivana E. Podróże grupowe Indonesia, 25 października 2015
Enak, nyaman, valuable

Comfortable, cheap, good services
8,3
I'm satisfied
Zgłoś tą recenzję
Ivana E. Podróże grupowe Indonesia, 25 października 2015
Hotelnya murah, nyaman, ramah pelayannya

Comfortable, cheap, worthy enough
8
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
Cityzen Renon Hotel BaliCityzen Renon Hotel Bali - WyposażenieCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - ŁazienkaCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - ŁazienkaCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - ŁazienkaCityzen Renon Hotel Bali - WyposażenieCityzen Renon Hotel Bali - FoyerCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - ŁazienkaCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - WidokCityzen Renon Hotel Bali - ŁazienkaCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - RecepcjaCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - WyposażenieCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnnyCityzen Renon Hotel Bali - RecepcjaCityzen Renon Hotel Bali - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C01