lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Coconut Village Resort

20 Prachanukroh Rd.,, Patong, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Coconut Village Resort Phuket - Apartament Coconut Village Resort Phuket - Apartament Coconut Village Resort Phuket - Apartament Coconut Village Resort Phuket - Apartament Coconut Village Resort Phuket - Apartament Coconut Village Resort Phuket - Apartament Coconut Village Resort Phuket - Apartament Coconut Village Resort Phuket - Apartament Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Basen Coconut Village Resort Phuket - Basen Coconut Village Resort Phuket - Obiekty rekreacyjne Coconut Village Resort Phuket - Obiekty rekreacyjne Coconut Village Resort Phuket - Obiekty rekreacyjne
Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Basen Coconut Village Resort Phuket - Basen Coconut Village Resort Phuket - Restauracja Coconut Village Resort Phuket - Hotel z zewnątrz Coconut Village Resort Phuket - Apartament Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny
Okolica: Patong Liczba pokoi: 85
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 640 recenzji

Warty swojej ceny
7,6
Lokalizacja
8,0
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (640)
Sortuj według:
Cezary C. Podróż w większej grupie Poland, 20 września 2012
Super obsługa i lokalizacja

Obsługa,basen
10
Bardzo dobre położenie 5 min pieszo do plazy,10 min do centrum,sklepy ,restauracje 2 min od hotelu.Śniadani bardzo dobre ,duzy wybór dań
Marcin G. Podróż z partnerem Poland, 27 lutego 2010
Coconut Village Resort

fachowa obsluga, czysty hotel
7,7
Bardzo fajny hotel wale art swojej ceny, troszke na skraju patong ale za to dobry dla rodzin jakies 10 minut drogi do centrum , naprawde wart swojej ceny goraco polecam
Informacje na temat zwiedzania: w hotelu miesci sie biuro podrozy
Marcin G. Podróż w większej grupie Poland, 26 lutego 2010
dobry hotel za dobra cene

super basen, w miare spokojna okolica, czyctosc, ladne pokoje, internet, mily personel
9
Hotel nawiazuje do tematyki kokosow, palmy rozrastaja sie wokolo glownego basenu, dosc glebokiego 2,3 metra i dlugiego na 15 , obok jest jacuzzi i basenik dla malych dzieci, Jest tam spokojnie tkze dzieci beda mialy duza frajde, idealne miejsce dla mlodych par , jak i zanjomych, pokoje sa o duzym standardzie, i swietnie wyposazone jak i obsluga hotelowa ktora preznie pozwala nam codziennie na nowo scieszyc sie czystoscia naszego pokoju, wycieczki mozna kupywac w biurze podruzy na terenie hotelu jak i wypozyczyc skuterki, jedzenie jest dobre a internet dosc szybki to tyle ,, dziekuje i dowidzenia
Informacje na temat życia nocnego: w dol od hotelu mamy tanie bary z piwkiem , do glownej ulicy banglaroad trzeba sie troche przejsc , jednak po dluzszym czasie w sumie cieszymy sie ze jest ona tak daleko:)do hotelu mozemu sprowadzic sobie osobe towarzyszaca kosztuje to 600 bahtow za noc
Glenn F. Wycieczka w pojedynkę Australia, 19 lipca 2014
nice clean hotel with a good pool

price, clean,and good staff
7,3
this is the second time i have stayed at this hotel and both times i have enjoyed my time there
Ripin I. Podróż z partnerem India, 14 lipca 2014
Perfect Place to stay in Phuket ! Worth each Penny

Break fast, Staff at restaurant, Value for money
10
Evrything perfectly fine such as location, breakfast, rooms, etc only one issue is many mosquitos.
Edwin C. Podróż z partnerem Singapore, 7 lipca 2014
Fantastic

Just love it
8,3
Excellent
Greg S. Podróż w większej grupie Australia, 27 czerwca 2014
Very good

Pool rooms location
6,7
Great pool good location cheap good food very friendly staff
Zia O. Rodziny z małymi dziećmi Bangladesh, 21 czerwca 2014
Very nice hotel in cheap price

Delicious breakfast,friendly stuffs and nice swimming pool
8,3
The resort is very good.near to the beach.rooms are big and clean.stuffs are friendly and helpful.The location of the resort is very nice.breakfast is good and have verities.good swimming pool. the wi fi is weak in the room but good in the lobby.the resort area should be more clean.All over it is a very nice resort.
Lydyaty S. Podróż w większej grupie Malaysia, 18 czerwca 2014
Very pleasant stay...quiet surrounding...big room

Big room, swimming pool, near to local attraction
9,3
Very pleasant stay...quiet surrounding...big room..
Edwin C. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 10 czerwca 2014
Fun and fantastic

Just loved it
8
Brilliant

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Coconut Village Resort PhuketCoconut Village Resort Phuket - ApartamentCoconut Village Resort Phuket - ApartamentCoconut Village Resort Phuket - ApartamentCoconut Village Resort Phuket - ApartamentCoconut Village Resort Phuket - ApartamentCoconut Village Resort Phuket - ApartamentCoconut Village Resort Phuket - ApartamentCoconut Village Resort Phuket - ApartamentCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - Obiekty rekreacyjneCoconut Village Resort Phuket - Obiekty rekreacyjneCoconut Village Resort Phuket - Obiekty rekreacyjneCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - RestauracjaCoconut Village Resort Phuket - Hotel z zewnątrzCoconut Village Resort Phuket - ApartamentCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3B08