Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Coconut Village Resort

20 Prachanukroh Road, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Coconut Village Resort Phuket - Basen Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/Kafejka Coconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/Kafejka Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Jedzenie i napoje Coconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/Kafejka Coconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/Kafejka Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny
Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Basen
Okolica: Patong Liczba pokoi: 85

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 716 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
7,6
Lokalizacja
8,0
Ocena pracowników
7,6
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (716)
Sortuj według:
Cezary C. Podróże grupowe Poland, 20 września 2012
Super obsługa i lokalizacja

Obsługa,basen
10
Bardzo dobre położenie 5 min pieszo do plazy,10 min do centrum,sklepy ,restauracje 2 min od hotelu.Śniadani bardzo dobre ,duzy wybór dań
Zgłoś tą recenzję
Marcin G. Podróże z partnerem Poland, 27 lutego 2010
Coconut Village Resort

fachowa obsluga, czysty hotel
7,7
Bardzo fajny hotel wale art swojej ceny, troszke na skraju patong ale za to dobry dla rodzin jakies 10 minut drogi do centrum , naprawde wart swojej ceny goraco polecam
Informacje na temat zwiedzania: w hotelu miesci sie biuro podrozy
Zgłoś tą recenzję
Marcin G. Podróże grupowe Poland, 26 lutego 2010
dobry hotel za dobra cene

super basen, w miare spokojna okolica, czyctosc, ladne pokoje, internet, mily personel
9
Hotel nawiazuje do tematyki kokosow, palmy rozrastaja sie wokolo glownego basenu, dosc glebokiego 2,3 metra i dlugiego na 15 , obok jest jacuzzi i basenik dla malych dzieci, Jest tam spokojnie tkze dzieci beda mialy duza frajde, idealne miejsce dla mlodych par , jak i zanjomych, pokoje sa o duzym standardzie, i swietnie wyposazone jak i obsluga hotelowa ktora preznie pozwala nam codziennie na nowo scieszyc sie czystoscia naszego pokoju, wycieczki mozna kupywac w biurze podruzy na terenie hotelu jak i wypozyczyc skuterki, jedzenie jest dobre a internet dosc szybki to tyle ,, dziekuje i dowidzenia
Informacje na temat życia nocnego: w dol od hotelu mamy tanie bary z piwkiem , do glownej ulicy banglaroad trzeba sie troche przejsc , jednak po dluzszym czasie w sumie cieszymy sie ze jest ona tak daleko:)do hotelu mozemu sprowadzic sobie osobe towarzyszaca kosztuje to 600 bahtow za noc
Zgłoś tą recenzję
Jeevanantham K. Podróże z partnerem India, 5 stycznia 2016
Nice stay

Close to beach, nice room, breakfast is good
7,7
Nice - Enjoyed stay in coconut village
Zgłoś tą recenzję
Barnabas V. Podróże z partnerem Singapore, 10 grudnia 2015
Worth the money. Not far from beach.

Room. Location. Price
8,7
It was good. Jus like what I wanted for my holiday. Really happy. Will recommend my Frens to book this hotel. And if I ever come to Phuket it will be this hotel only.
Zgłoś tą recenzję
Anthony W. Podróże z partnerem United Kingdom, 5 grudnia 2015
Coconut village

The pool ,the staff,and location
8,7
Aright stayed there numerous times never any problems.
Zgłoś tą recenzję
Yasar H. Wycieczki w pojedynkę United Kingdom, 24 listopada 2015
Very good hotel

Good location friendly staff, good swimming pool
8,3
Very good
Zgłoś tą recenzję
Stephen M. Wycieczki w pojedynkę Australia, 21 listopada 2015
Coconut Village

Proximity to beach, staff and nice breakfast.
8,3
Zgłoś tą recenzję
Craig B. Wycieczki w pojedynkę Canada, 14 listopada 2015
Ok resort on near beach

location, room size, nice pool area
7,3
This hotel is just ok. Rooms are not thoroughly clean. Bathrooms and fixtures are quite grimey. Tap and shower faucets have never been cleaned and are disgusting. Water smells like sulphur when showering. Maps and some other documents in room only in Chinese and Russian, English seems standard at most other places in Thailand. Room doors seem especially flimsy and easy to gain access especially on the ground level pool rooms. Room safes are not actually bolted down, so someone can just walk away with the safe. Pool area is nice but the pool is small and not open in the evening.
Zgłoś tą recenzję
Dongmin K. Wycieczki w pojedynkę South Korea, 7 listopada 2015
Pleasant stay at Patong area

Friendly staffs and perfect location to the beach.
7
I paid for wifi room service, but it doesn't work properly with the very low speed and the breakfast was simple as B&B do. On the other hand it stars at half past six so if you are a busy day traveller every morning I'd not recommand. Generally the standard room was gross and dodge, but staffs were active and friendly.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Coconut Village Resort PhuketCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/KafejkaCoconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/KafejkaCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Jedzenie i napojeCoconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/KafejkaCoconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/KafejkaCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - PlażaCoconut Village Resort Phuket - PlażaCoconut Village Resort Phuket - PlażaCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - ŁazienkaCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Hotel z zewnątrzCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A03