Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Coconut Village Resort

20 Prachanukroh Road, Patong, Phuket, Tajlandia 83150

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 747 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
7,6
Lokalizacja
8,0
Ocena pracowników
7,6
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (747)
Sortuj według:
Dorota K. Podróże z partnerem Poland, 26 kwietnia 2016
Kompaktowy hotel z ładnym ogrodem blisko centrum P
6
Hotel niedaleko centrum, ale nie odczuwa się tego, jest cicho. Dużo roślinności sprawia, że czujesz się jak w lesie. Mieliśmy pokój z widokiem na basen, ale w większości przesłaniały nam go palmy. Coconut Village jest blisko plaży, taksówek, knajpek i co kto lubi. Basen dość mały, ale ładny i czysty. Wśród gości wyróżniały się grupy młodzieży, które oblegały basen - szczególnie wieczorem, co odstraszało resztę gości (rodziny z dziećmi i starszych). Hałaśliwe dziewczyny z Francji. Jak wszędzie w Patongu kilku mocno zaawansowanych wiekiem panów z Europy z towarzyszkami Tajkami. Śniadania dobre, różnorodne, personel bardzo się starał. Chcieliśmy skorzystać z late-checkingu, ponieważ mieliśmy wieczorny lot, nie było takiej możliwości, jednak mogliśmy korzystać ze strefy z basenem i wziąć prysznic w osobnym pomieszczeniu - duży plus w tym klimacie. Generalnie polecam ten hotel!
Zgłoś tą recenzję
Cezary C. Podróże grupowe Poland, 20 września 2012
Super obsługa i lokalizacja

Obsługa,basen
10
Bardzo dobre położenie 5 min pieszo do plazy,10 min do centrum,sklepy ,restauracje 2 min od hotelu.Śniadani bardzo dobre ,duzy wybór dań
Zgłoś tą recenzję
Marcin G. Podróże z partnerem Poland, 27 lutego 2010
Coconut Village Resort

fachowa obsluga, czysty hotel
7,7
Bardzo fajny hotel wale art swojej ceny, troszke na skraju patong ale za to dobry dla rodzin jakies 10 minut drogi do centrum , naprawde wart swojej ceny goraco polecam
Informacje na temat zwiedzania: w hotelu miesci sie biuro podrozy
Zgłoś tą recenzję
Marcin G. Podróże grupowe Poland, 26 lutego 2010
dobry hotel za dobra cene

super basen, w miare spokojna okolica, czyctosc, ladne pokoje, internet, mily personel
9
Hotel nawiazuje do tematyki kokosow, palmy rozrastaja sie wokolo glownego basenu, dosc glebokiego 2,3 metra i dlugiego na 15 , obok jest jacuzzi i basenik dla malych dzieci, Jest tam spokojnie tkze dzieci beda mialy duza frajde, idealne miejsce dla mlodych par , jak i zanjomych, pokoje sa o duzym standardzie, i swietnie wyposazone jak i obsluga hotelowa ktora preznie pozwala nam codziennie na nowo scieszyc sie czystoscia naszego pokoju, wycieczki mozna kupywac w biurze podruzy na terenie hotelu jak i wypozyczyc skuterki, jedzenie jest dobre a internet dosc szybki to tyle ,, dziekuje i dowidzenia
Informacje na temat życia nocnego: w dol od hotelu mamy tanie bary z piwkiem , do glownej ulicy banglaroad trzeba sie troche przejsc , jednak po dluzszym czasie w sumie cieszymy sie ze jest ona tak daleko:)do hotelu mozemu sprowadzic sobie osobe towarzyszaca kosztuje to 600 bahtow za noc
Zgłoś tą recenzję
Wilson C. Wycieczki w pojedynkę United Kingdom, 30 kwietnia 2016
Nice hotel for the budget traveler
5,7
Nice location but yet close enough to the nightlife. Lots of explore if you walk towards the seaside, plenty of restuarants, beer bars and massage place.
Zgłoś tą recenzję
Feng N. Podróże z partnerem Malaysia, 16 kwietnia 2016
birthday trip celebration
4,7
a bit disappointed with staff service upon arrival. we arrived hotel around 1200noon and requested if can arrange for early check in but been rejected by front counter staffs immediately without offer help like checking if there any room available on that day. Air-cond not cold and checked by house keeping staff, nothing getting better. We also found laundry service for this hotel but when we sending our dirty/ wet clothes to front office, they said they do not provide laundry service and get us send to others shop to wash. It's songkran festival and almost all of our clothes are wet yet we have to purchase new clothes just because hotel not able to provide laundry service as "service /facilities" show in hotel room.
Zgłoś tą recenzję
Gerli M. Podróże z partnerem Estonia, 4 kwietnia 2016
Loved it!
6,7
Great pool, clean rooms and very friendly staff.
Zgłoś tą recenzję
Hemanth R. Podróże grupowe United Kingdom, 28 marca 2016
Good
6,7
Very good staff, quiet and pleasant area..
Zgłoś tą recenzję
Matthew P. Wycieczki w pojedynkę United Kingdom, 24 marca 2016
Decent hotel
5,3
Nice place to stay in Patong beach area . About 15-20 min walk from bangla road area , so a bit quieter which was nice , decent breakfast included , lovely pool area , would stay here again if in Phuket
Zgłoś tą recenzję
Glenn W. Podróże z partnerem Canada, 20 marca 2016
Leisure
6
Relaxing
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
Coconut Village Resort PhuketCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/KafejkaCoconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/KafejkaCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Jedzenie i napojeCoconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/KafejkaCoconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/KafejkaCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - PlażaCoconut Village Resort Phuket - PlażaCoconut Village Resort Phuket - PlażaCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - ŁazienkaCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Hotel z zewnątrzCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B07