lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Coconut Village Resort

20 Prachanukroh Road, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Coconut Village Resort Phuket - Basen Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/Kafejka Coconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/Kafejka Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Jedzenie i napoje Coconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/Kafejka Coconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/Kafejka Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny
Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny Coconut Village Resort Phuket - Pokój gościnny
Okolica: Patong Liczba pokoi: 85
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 684 recenzji

Warty swojej ceny
7,6
Lokalizacja
8,0
Ocena pracowników
7,6
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (684)
Sortuj według:
Cezary C. Podróż w większej grupie Poland, 20 września 2012
Super obsługa i lokalizacja

Obsługa,basen
10
Bardzo dobre położenie 5 min pieszo do plazy,10 min do centrum,sklepy ,restauracje 2 min od hotelu.Śniadani bardzo dobre ,duzy wybór dań
Marcin G. Podróż z partnerem Poland, 27 lutego 2010
Coconut Village Resort

fachowa obsluga, czysty hotel
7,7
Bardzo fajny hotel wale art swojej ceny, troszke na skraju patong ale za to dobry dla rodzin jakies 10 minut drogi do centrum , naprawde wart swojej ceny goraco polecam
Informacje na temat zwiedzania: w hotelu miesci sie biuro podrozy
Marcin G. Podróż w większej grupie Poland, 26 lutego 2010
dobry hotel za dobra cene

super basen, w miare spokojna okolica, czyctosc, ladne pokoje, internet, mily personel
9
Hotel nawiazuje do tematyki kokosow, palmy rozrastaja sie wokolo glownego basenu, dosc glebokiego 2,3 metra i dlugiego na 15 , obok jest jacuzzi i basenik dla malych dzieci, Jest tam spokojnie tkze dzieci beda mialy duza frajde, idealne miejsce dla mlodych par , jak i zanjomych, pokoje sa o duzym standardzie, i swietnie wyposazone jak i obsluga hotelowa ktora preznie pozwala nam codziennie na nowo scieszyc sie czystoscia naszego pokoju, wycieczki mozna kupywac w biurze podruzy na terenie hotelu jak i wypozyczyc skuterki, jedzenie jest dobre a internet dosc szybki to tyle ,, dziekuje i dowidzenia
Informacje na temat życia nocnego: w dol od hotelu mamy tanie bary z piwkiem , do glownej ulicy banglaroad trzeba sie troche przejsc , jednak po dluzszym czasie w sumie cieszymy sie ze jest ona tak daleko:)do hotelu mozemu sprowadzic sobie osobe towarzyszaca kosztuje to 600 bahtow za noc
Aldrin C. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 18 marca 2015
Bad Experience

Location
5,7
Bad experience. We have strictly reserved a non smoking room several months back but we were given a connecting room that has a very strong smoking smell. The staff were not so accommodating. We complain to them at first but the best thing that they can do is to spray air freshener and said that they are fully booked at the moment...until we strongly insist!!!
Maros K. Podróż w większej grupie Slovakia, 15 marca 2015
Nice place to stay

Location Friendly staff Good performance
10
Stayed as group Enjoyed the time Walking distance from beach and main streets Very helpful staff C u next time again :-)
Yashasvi T. Podróż z partnerem India, 19 lutego 2015
Very Good!

Spacious rooms, responsive staff and good ambience.
9,3
Peter B. Wycieczka w pojedynkę Switzerland, 7 lutego 2015
goog

ocation , staff, room
8,3
o internet in room
Marco G. Podróż w większej grupie Italy, 1 lutego 2015
Basic Hotel

location, price, swimming pool
6
nothing special, it was just a base to visit some friends in Phuket. I saw way better hotels
Chih H. Rodziny z dużymi dziećmi Taiwan, 5 stycznia 2015
Nice location but too old

shopping, food, beach
7,3
The location is very close to the beach, shops & restauarnt but it locates slightly behind the hustle and bustle. Food & drinks sold at the lobby are reasonable priced and tasty. But the room itself is clean but run down. And the fridge can be very noisy at night. There are too mnay mosquitos unfortunately.
Damein M. Podróż z partnerem Australia, 2 stycznia 2015
Food basic and beds like rocks small pool

The friendly cleaner bins empty at three in morning each day staff
4,7
Forgettable

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Coconut Village Resort PhuketCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/KafejkaCoconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/KafejkaCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Jedzenie i napojeCoconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/KafejkaCoconut Village Resort Phuket - Kawiarnia/KafejkaCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - BasenCoconut Village Resort Phuket - Pokój gościnnyCoconut Village Resort Phuket - Basen


AS-AGWEB-3A03