lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Coral Island Resort

48/13 Moo 9, Chaofa Road, Chalong, Coral Island, Phuket, Tajlandia 83130 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Coral Island Resort Phuket - Okolica Coral Island Resort Phuket - Plaża Coral Island Resort Phuket - Okolica Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny
Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Pokój gościnny Coral Island Resort Phuket - Plaża Coral Island Resort Phuket - Hotel z zewnątrz Coral Island Resort Phuket - Plaża Coral Island Resort Phuket - Restauracja
Okolica: Coral Island Liczba pokoi: 64

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

z 357 recenzji

Warty swojej ceny
7,3
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,0
Warunki w hotelu/Czystość
6,9
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (357)
Sortuj według:
Marcin L. Podróż z partnerem Poland, 7 lutego 2013
Sympatyczny hotel,

Restauracja z owocami morza, dostepny bufet za niewielkie pieniadze
8,3
MIly hotel z ladna plaza. Obsluga ok. Doskonale miejsce na romantyczna kolacje. NIestety w cdiagu dnia bardzo glosno z powodu nieustannie krecacych sie motrowek ze spadochronem. Warto przyplynac po poludniu i zostac na kolacje, szczegolnie jesli jest bufet z owocami morza. Pokoje z ladna dekoracja. Widac ze pomimo tego ze nie jest to nowy hotel obsluga sie stara.
Michal K. Podróż z partnerem Poland, 11 stycznia 2013
Bezludna wyspa!!!

Fajnie na wyspie
8
Pobyt na bezludnej wyspie - całkiem OK. Problem z dostaniem się i wydostaniem z wyspy.
Artur U. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 26 lutego 2010
Wyjątkowe miejsce

Położenie -jedyny hotel na wyspie, brak tłumu i hałasu, świetna restauracja, wspaniała przyroda (rafa, ptaki)
8,3
Coral Island Resort jest wyjątkowo położony na małej wysepce leżącej na południe od Phuket. Plaża jest bardzo ładna, choć w godzinach 10-15 jest wielu gości przybywających na snorkeling. Rafa nie jest bajkowa ale życie podwodne jest bujne - ogromna ilość ryb! Dla tych którym znudzi się plaża możliwa jest 10 minutowa wycieczka na Banana beach. Świetna restauracja i przyzwoity basen. Bardzo dobre miejsce na urlop z rodziną.
Supreeya J. Rodziny z małymi dziećmi Thailand, 6 kwietnia 2015
So many Chinese

beautiful beach
4,3
Beach beautiful but food there it's terrible salty breakfast also very bad.
Chris C. Wycieczka w pojedynkę Australia, 3 kwietnia 2015
enjoyable and relaxing

food,location,views
7
Very relaxing
Roongthiwa S. Podróż z partnerem Thailand, 14 marca 2015
Coral Island

Location, Food, Service
9,3
Peaceful, safe, relex
Billy S. Wycieczka w pojedynkę Canada, 20 lutego 2015
Away from the crowds

Location, beach, price
5,3
The lcation and beach were great. The staff was unhelpful and food service was poor
Karan B. Podróż z partnerem Thailand, 18 lutego 2015
Awesome!

Good atmosphere , soft sand, and seems like the another world of relaxing!
7,7
Cool.
Chomchanok H. Podróż w większej grupie Thailand, 17 listopada 2014
The poorest service hotel in the world !

Good location, coconut drink not over price, nice beach
3,3
Bad. The receptionist was very bad attitude. I need to change a room in the middle of the night because the toilet so smelly. And the receptionist gave me cheaper room from what I booked. Then I return to reception to complain about room type. She not even say sorry just give me a new room which is the same price from what I pay for. It such a nightmare that night. Next day morning I complain to the manager however the hotel wouldn't try to compromise anything just say sorry. That's it!!!! I will not return to his hotel again anymore.
Alexander S. Podróż z partnerem Russia, 13 listopada 2014
a night on an island

location of the island, solitude, cleanness of the water and beach
8,7

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Coral Island Resort PhuketCoral Island Resort Phuket - OkolicaCoral Island Resort Phuket - PlażaCoral Island Resort Phuket - OkolicaCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - PlażaCoral Island Resort Phuket - Hotel z zewnątrzCoral Island Resort Phuket - PlażaCoral Island Resort Phuket - RestauracjaCoral Island Resort Phuket - PlażaCoral Island Resort Phuket - WidokCoral Island Resort Phuket - Sport i aktywny wypoczynekCoral Island Resort Phuket - PlażaCoral Island Resort Phuket - SpaCoral Island Resort Phuket - Sport i aktywny wypoczynekCoral Island Resort Phuket - Sport i aktywny wypoczynekCoral Island Resort Phuket - Sport i aktywny wypoczynekCoral Island Resort Phuket - PlażaCoral Island Resort Phuket - Hotel z zewnątrzCoral Island Resort Phuket - Hotel z zewnątrzCoral Island Resort Phuket - VillaCoral Island Resort Phuket - WidokCoral Island Resort Phuket - BasenCoral Island Resort Phuket - PlażaCoral Island Resort Phuket - PlażaCoral Island Resort Phuket - Pokój gościnnyCoral Island Resort Phuket - ŁazienkaCoral Island Resort Phuket - Hotel z zewnątrz


AS-AGWEB-3A03