Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Cosmo Hotel Hong Kong

375 - 377 Queen's Road East Wan Chai, Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Cosmo Hotel
Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Apartament Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Apartament Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Apartament Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Apartament Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Łazienka Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Balkon/Taras Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Balkon/Taras
Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/Hol Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Jedzenie i napoje Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Jedzenie i napoje Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Hotel z zewnątrz Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Apartament Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Wyposażenie Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Cosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Łazienka
Okolica: Wanchai Liczba pokoi: 142
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,2

na podstawie
870 recenzji

Warty swojej ceny
7,1
Lokalizacja
7,1
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,2
Wszystkie recenzje (870)
Sortuj według:
Ka M. Wycieczka w pojedynkę Portugal, 23 sierpnia 2015
small but nice room, nice staff

clean room, soft bed, good staff
8,7
besides the location is a bit far away from the MTR station, everything else is not bad and meets the expectation of a 4 star hotel.
Zgłoś tą recenzję
Manoj M. Rodziny z dużymi dziećmi United Kingdom, 11 sierpnia 2015
Great Value for 2 x 2 rooms, good location, comfy

Price Value, Location and comfy rooms
8
Reached early morning and got our rooms. Great location for a first time visit to Hong Kong and downward walk to the Pier for Kowloon in 25 minutes.
Zgłoś tą recenzję
Loren M. Wycieczka w pojedynkę Australia, 2 sierpnia 2015
Served it's purpose

Close to Happy Valley Racecourse, Close to Rutenjee Hospital, hypoallergenic beds
6,7
The stay was fine and the hotel served its purpose for me. I had business at happy valley and Rutenjee hospital. Both 5 mins walk away. A nice 15 minute walk down to wan chai area. Rooms are small, so probably not suited for couple with a baby in cot. Beds are very firm which wasn't great for me personally. I didn't eat at restaurant so cannot offer feedback. I would definitely return if it was convenient to do so.
Zgłoś tą recenzję
Yunyun X. Podróż z partnerem China, 31 lipca 2015
Inconvenience

Price
4,3
It's not near the MTR, smells terrible in room, everything in the room was wet! Air condition was so noisy that we can't sleep at all! Room is small and I requested high floor but turn out it was 5/f
Zgłoś tą recenzję
Siripim A. Podróż służbowa Thailand, 9 lipca 2015
Shuttle bus service to Exhibiton Centre

Location , Shuttle bus , Service
9
comfortable and clean
Zgłoś tą recenzję
Ying H. Podróż służbowa Singapore, 26 czerwca 2015
Cosmo Hotel Hong Kong

Cosmo Hotel Hong Kong
5
Poor experience and below my expectation
Zgłoś tą recenzję
Kalith R. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 22 czerwca 2015
Cosmo Hong Kong

Value / Staff at Cjeck in - knowledgeble and helpfiul / Esy
7
un-eventful/
Zgłoś tą recenzję
Zjen F. Podróż w większej grupie Malaysia, 22 czerwca 2015
Not bad

Free wifi, friendly staff, good location
7,3
Pleasant
Zgłoś tą recenzję
Vanessa C. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 17 czerwca 2015
Nice

Libby staff room
7,7
Zgłoś tą recenzję
Oliver D. Podróż z partnerem United Kingdom, 15 czerwca 2015
Ok, convenient for Happy Valley race course.

Location.
5,7
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Cosmo Hotel Hong Kong HongkongCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - ApartamentCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - ApartamentCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - ApartamentCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - ApartamentCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - ŁazienkaCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Balkon/TarasCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Balkon/TarasCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/HolCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Jedzenie i napojeCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Jedzenie i napojeCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Hotel z zewnątrzCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - ApartamentCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - WyposażenieCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyCosmo Hotel Hong Kong Hongkong - Łazienka


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C06