Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Delta Hotel

Flat A5, 16th Floor, Block A, Chung King Mansion, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Delta Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Delta Hotel Hongkong - Widok Delta Hotel Hongkong - Widok Delta Hotel Hongkong - Foyer Delta Hotel Hongkong - Wejście Delta Hotel Hongkong - Recepcja Delta Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Delta Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Delta Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 18

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,8

na podstawie
1382 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
6,9
Warunki w hotelu/Czystość
6,7
Komfort pokoju
6,5
Jedzenie/Posiłki
5,3
Wszystkie recenzje (1382)
Sortuj według:
Artur Z. Podróż z partnerem Poland, 25 października 2014
dwie osoby

Lokalizacja, cena w stosunku do innych hoteli w momencie poszukiwania, czystość
6,7
Położenie super względem atrakcji, komunikacji, sklepów, straganów, restauracji, ... Pokoiki malutkie. Bez łazienki jakieś 5 metrów kwadratowych. Łazienka ze 2 metry i prysznic zalewający wszystko (kibel, umywalkę), gdyż jest to łazienka typu wszystko w jednym, na jak najmniejszej powierzchni. Doświadczenie ciekawe i w Hongkongu normalne, co wiem od już tam wcześniej będących. Hotel prowadzony przez Hindusów. Czysto w pokojach, oni uprzejmi. Na wczasy ten hotel się nie nadaje, bo w pokoju poza spaniem nic zrobić się nie da, ale na pobyt w Hongkongu, kiedy tylko śpimy, a całymi dniami nie ma nas w pokoju = super! Polecam.
Zgłoś tą recenzję
Wojciech D. Podróż służbowa Poland, 16 kwietnia 2014
Pobyt w celach biznesowych

lokalizacja, 16 piętro, cisza i spokój
6,7
Miła i szybka obsługa, można zostawić bagaże do późnej godziny. Pokoje małe nawet bardzo małe w Hong Kongu to chyba standard w tej cenie ale czyste, codziennie zmieniana pościel i ręczniki.
Zgłoś tą recenzję
Ruangpol P. Wycieczka w pojedynkę Thailand, 26 sierpnia 2015
Good staff friendly

Good staff friendly , clean Rooms , good value
9
I was really happy with my stay here for 3 night , room is small but comfortable , staff good speak English and very friendly and support me every time .
Zgłoś tą recenzję
Thanabet C. Wycieczka w pojedynkę Thailand, 8 sierpnia 2015
Was okay but not what I expected.

Nice location
5,3
Not what I expected. The room is quite small but big enough for solo travelers. great for some one who just want a place to sleep. C
Zgłoś tą recenzję
Joseph B. Wycieczka w pojedynkę Canada, 5 sierpnia 2015
Delta hotel Hong Kong

The best three things about the Delta were its location, value for the cost of the room and the helpfulness of the staff.
9
My stay was wonderful at the Delta. It's a budget Hotel/hostel which offer a place to stay fr a reasonable price. I stayed in a single room with a private shower. The room and bed was clean, and the room also came equipped with a T.V., air conditioner and a fan. There wasn't much space in the room, literally enough for a bed and a bathroom, but that's all I needed. Where else can you stay in Hong Kong for a 1/4 of the price of anywhere else. Also, the location is phenomenal! You're across the street from the subway, minutes walk to the harbour and right smack dab in the craziness that is Mong Kok. I recommend this place for solo travellers, or any back packers.
Zgłoś tą recenzję
Jesus L. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 27 lipca 2015
So-so

Accomodating staff
4
So so
Zgłoś tą recenzję
Sim K. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 25 lipca 2015
Budget pirce for a comfortable stay

Clean room, reasonable price in HK, easy access to eateries and shopping malls
7,3
It was a nice stay with Delta Hotel, reception on the 16th floor and room at 13th floor. Rooms are clean and AC worked well. Would definitely recommend and looking forward to my upcoming stay.
Zgłoś tą recenzję
John C. Podróż służbowa Ireland, 21 lipca 2015
Delta

Location ,Price, staff
8,7
comfortable,relaxing and convenient
Zgłoś tą recenzję
Sharath S. Rodziny z dużymi dziećmi India, 19 lipca 2015
Value for money at heart of city

Location, Access to any part of the city, Friendly staff
7,7
Zgłoś tą recenzję
John C. Podróż służbowa Ireland, 13 lipca 2015
Delta

Staff Location Price
8,3
Cleans and comfortable.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Delta Hotel HongkongDelta Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzDelta Hotel Hongkong - WidokDelta Hotel Hongkong - WidokDelta Hotel Hongkong - FoyerDelta Hotel Hongkong - WejścieDelta Hotel Hongkong - RecepcjaDelta Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuDelta Hotel Hongkong - Transport w pobliżuDelta Hotel Hongkong - Transport w pobliżuDelta Hotel Hongkong - FoyerDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - WidokDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - WyposażenieDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - FoyerDelta Hotel Hongkong - ŁazienkaDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - RecepcjaDelta Hotel Hongkong - RecepcjaDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - RecepcjaDelta Hotel Hongkong - Plany pięter


AS-AGWEB-3C04