lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Delta Hotel

Flat A5, 16th Floor, Block A, Chung King Mansion, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Delta Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Delta Hotel Hongkong - Widok Delta Hotel Hongkong - Widok Delta Hotel Hongkong - Foyer Delta Hotel Hongkong - Sklepy Delta Hotel Hongkong - Wejście Delta Hotel Hongkong - Recepcja Delta Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Delta Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Delta Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 18
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,9

z 1249 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
6,9
Warunki w hotelu/Czystość
6,7
Komfort pokoju
6,6
Jedzenie/Posiłki
5,3
Wszystkie recenzje (1249)
Sortuj według:
Artur Z. Podróż z partnerem Poland, 25 października 2014
dwie osoby

Lokalizacja, cena w stosunku do innych hoteli w momencie poszukiwania, czystość
6,7
Położenie super względem atrakcji, komunikacji, sklepów, straganów, restauracji, ... Pokoiki malutkie. Bez łazienki jakieś 5 metrów kwadratowych. Łazienka ze 2 metry i prysznic zalewający wszystko (kibel, umywalkę), gdyż jest to łazienka typu wszystko w jednym, na jak najmniejszej powierzchni. Doświadczenie ciekawe i w Hongkongu normalne, co wiem od już tam wcześniej będących. Hotel prowadzony przez Hindusów. Czysto w pokojach, oni uprzejmi. Na wczasy ten hotel się nie nadaje, bo w pokoju poza spaniem nic zrobić się nie da, ale na pobyt w Hongkongu, kiedy tylko śpimy, a całymi dniami nie ma nas w pokoju = super! Polecam.
Wojciech D. Podróż służbowa Poland, 16 kwietnia 2014
Pobyt w celach biznesowych

lokalizacja, 16 piętro, cisza i spokój
6,7
Miła i szybka obsługa, można zostawić bagaże do późnej godziny. Pokoje małe nawet bardzo małe w Hong Kongu to chyba standard w tej cenie ale czyste, codziennie zmieniana pościel i ręczniki.
Raj B. Podróż służbowa Iceland, 9 grudnia 2014
Comfortable Stay

wifi,staff,cleanliness
10
The staff were all great and very friendly. The front desk was very friendly and helpful. The room was very clean and comfortable and it was easy to sleep. I felt very safe staying here because they had lots of CCTV cameras. There's high speed free wifi as well.Overall my stay was very good. I would recommend this hotel to anyone who would like to stay for a short term in low budget.
Joachim W. Wycieczka w pojedynkę Germany, 8 grudnia 2014
Not the kind of room that was on agoda phot

Very central location in kowloon with good transport connection
5,7
This was not the same room that was shown on photo when i booked the room via internet !!! Got a very small room just a bit more than the size of the bed. Room had sink, WC, and air condition but shower mend use the shower hose over the toilet bowl stand between sink and WC and shower. No seperate shower cabin !! The hotel rooms are on 14 floor of a building and the elevator is obviously undersized. In Nathan street in front of the hotels every evenning indian/pakistani (?) men trying to sell you watches or tailor service. Nagging !
Wenquin D. Wycieczka w pojedynkę India, 6 grudnia 2014
Pleasant stay

location and staff
9,7
I stayed in this hotel for the second time . I like this hotel due to the location. It is very clse to the Night markets and the Victoria harbour. The room was very Clean and tidy.
Chai H. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 5 grudnia 2014
Overall OK

Location very good.
8
Wenquin D. Wycieczka w pojedynkę India, 5 grudnia 2014
Budget hotel for a short term stay

Location,wifi and staff
10
My stay was really good as I was provided with a comfortable bed, the room & bathroom were clean. The hotel is situated at Tsim Sha Tsui which is in the heart of all shopping places.You can just walk to all the shopping places and restaurants.There are a lot of Indian restaurants in the ground floor. If you like Indian or pakistani food, you can have a good taste of that.
Yuen Y. Rodziny z dużymi dziećmi United States of America, 28 listopada 2014
This is not a hotel.
2
This was not a hotel. It was more like a hostel. I had to cut my stay short and book a room in a real hotel, because this place was not what I would call a hotel.
Katherine C. Podróż z partnerem Philippines, 26 listopada 2014
too expensive!
2,7
not so good. especially downstairs and the reception. its so clutter. room too small. too expensive for the kind of hotel and services. maganda pa ang mga hostels ng pinas.. showera are not working properly.
Weng H. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 23 listopada 2014
Value for money

clean, comfortable, walking distance to alot of attractions
8,7

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Delta Hotel HongkongDelta Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzDelta Hotel Hongkong - WidokDelta Hotel Hongkong - WidokDelta Hotel Hongkong - FoyerDelta Hotel Hongkong - SklepyDelta Hotel Hongkong - WejścieDelta Hotel Hongkong - RecepcjaDelta Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - ŁazienkaDelta Hotel Hongkong - ŁazienkaDelta Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuDelta Hotel Hongkong - Transport w pobliżuDelta Hotel Hongkong - Transport w pobliżuDelta Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - FoyerDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - WidokDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - WyposażenieDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - WejścieDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - ApartamentDelta Hotel Hongkong - FoyerDelta Hotel Hongkong - Apartament


AS-AGWEB-3B07