Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Delta Hotel

Flat A5, 16th Floor, Block A, Chung King Mansion, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,8

z 1445 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
7,1
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
6,9
Warunki w hotelu/Czystość
6,7
Komfort pokoju
6,5
Jedzenie/Posiłki
5,3
Wszystkie recenzje (1445)
Sortuj według:
Artur Z. Podróże z partnerem Poland, 25 października 2014
dwie osoby

Lokalizacja, cena w stosunku do innych hoteli w momencie poszukiwania, czystość
6,7
Położenie super względem atrakcji, komunikacji, sklepów, straganów, restauracji, ... Pokoiki malutkie. Bez łazienki jakieś 5 metrów kwadratowych. Łazienka ze 2 metry i prysznic zalewający wszystko (kibel, umywalkę), gdyż jest to łazienka typu wszystko w jednym, na jak najmniejszej powierzchni. Doświadczenie ciekawe i w Hongkongu normalne, co wiem od już tam wcześniej będących. Hotel prowadzony przez Hindusów. Czysto w pokojach, oni uprzejmi. Na wczasy ten hotel się nie nadaje, bo w pokoju poza spaniem nic zrobić się nie da, ale na pobyt w Hongkongu, kiedy tylko śpimy, a całymi dniami nie ma nas w pokoju = super! Polecam.
Zgłoś tą recenzję
Wojciech D. Podróże służbowe Poland, 16 kwietnia 2014
Pobyt w celach biznesowych

lokalizacja, 16 piętro, cisza i spokój
6,7
Miła i szybka obsługa, można zostawić bagaże do późnej godziny. Pokoje małe nawet bardzo małe w Hong Kongu to chyba standard w tej cenie ale czyste, codziennie zmieniana pościel i ręczniki.
Zgłoś tą recenzję
Somphone B. Podróże z partnerem Laos, 14 kwietnia 2016
Laos
3,3
We were almost chocked when we saw the room that it should not be called as a hotel. In our opinion it should not be listed under hotel category.
Zgłoś tą recenzję
Lee T. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 19 marca 2016
Best Location for Budget Hotel
5,3
Delta Hotel is not new to me. But these trip I had bought my whole family of 6 and stay for 6 night in 2 room. Staff was wonderful in helping us on daily needs and recommend location of interest. Very clean room with good basic needs for budget travelers.
Zgłoś tą recenzję
Flora S. Podróże grupowe Philippines, 27 lutego 2016
good hotel
6,3
very affordable room rates. great location. friendly staff. good facilities.
Zgłoś tą recenzję
Radoslav K. Wycieczki w pojedynkę Slovakia, 23 lutego 2016
Good for short stay

Location, nice staff, cleanliness
8
I had booked family room for more space, good enought for two people. Only 5 minutes from promenade. Good wifi connection.
Zgłoś tą recenzję
Stanislav M. Wycieczki w pojedynkę Russia, 20 lutego 2016
Budget but nice place

center of the city, clean, attentive staff
8
Pretty nice place in the heart of the city. Clean and cheap.
Zgłoś tą recenzję
Elline Y. Podróże grupowe Indonesia, 15 lutego 2016
The room is very small

The cleanliness
5,7
Quite okay
Zgłoś tą recenzję
Lee F. Wycieczki w pojedynkę Australia, 25 stycznia 2016
Very small room
4,7
Hotel Is in a great location but that's where it ends.the room is a dog box so small and the lift up is always full and u have to line up to get up to your room or walk down the stairs to get down.there are up to 16 floors depending where u staying
Zgłoś tą recenzję
Evalina L. Podróże grupowe Indonesia, 19 stycznia 2016
the room was too small

small room, clean, close to city center
6,7
the room was too small for 3 peoples. the hotel is the same building with Singapore hostel and Ashoka (1 groups). there is only 1 elevator to the odd floor dan 1 elevator for the even floor. if you live in 6th floor and you want to go to 16th floor (receptionist), you can't go directly to 16th floor, you must go to ground floor first. wasting time waiting the elevator. the good points : the place is clean, comfortable and close to city center.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Delta Hotel Hong kongDelta Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzDelta Hotel Hong kong - WidokDelta Hotel Hong kong - WidokDelta Hotel Hong kong - FoyerDelta Hotel Hong kong - WejścieDelta Hotel Hong kong - RecepcjaDelta Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuDelta Hotel Hong kong - Transport w pobliżuDelta Hotel Hong kong - Transport w pobliżuDelta Hotel Hong kong - FoyerDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - WidokDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - WyposażenieDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - FoyerDelta Hotel Hong kong - ŁazienkaDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - RecepcjaDelta Hotel Hong kong - RecepcjaDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hong kong - RecepcjaDelta Hotel Hong kong - Plany pięter


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C08