Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Delta Hotel

Flat A5, 16th Floor, Block A, Chung King Mansion, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Delta Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Delta Hotel Hongkong - Widok Delta Hotel Hongkong - Widok Delta Hotel Hongkong - Foyer Delta Hotel Hongkong - Wejście Delta Hotel Hongkong - Recepcja Delta Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Delta Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Delta Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny Delta Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 18
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,8

na podstawie
1365 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
6,9
Warunki w hotelu/Czystość
6,7
Komfort pokoju
6,5
Jedzenie/Posiłki
5,3
Wszystkie recenzje (1365)
Sortuj według:
Artur Z. Podróż z partnerem Poland, 25 października 2014
dwie osoby

Lokalizacja, cena w stosunku do innych hoteli w momencie poszukiwania, czystość
6,7
Położenie super względem atrakcji, komunikacji, sklepów, straganów, restauracji, ... Pokoiki malutkie. Bez łazienki jakieś 5 metrów kwadratowych. Łazienka ze 2 metry i prysznic zalewający wszystko (kibel, umywalkę), gdyż jest to łazienka typu wszystko w jednym, na jak najmniejszej powierzchni. Doświadczenie ciekawe i w Hongkongu normalne, co wiem od już tam wcześniej będących. Hotel prowadzony przez Hindusów. Czysto w pokojach, oni uprzejmi. Na wczasy ten hotel się nie nadaje, bo w pokoju poza spaniem nic zrobić się nie da, ale na pobyt w Hongkongu, kiedy tylko śpimy, a całymi dniami nie ma nas w pokoju = super! Polecam.
Zgłoś tą recenzję
Wojciech D. Podróż służbowa Poland, 16 kwietnia 2014
Pobyt w celach biznesowych

lokalizacja, 16 piętro, cisza i spokój
6,7
Miła i szybka obsługa, można zostawić bagaże do późnej godziny. Pokoje małe nawet bardzo małe w Hong Kongu to chyba standard w tej cenie ale czyste, codziennie zmieniana pościel i ręczniki.
Zgłoś tą recenzję
Sim K. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 25 lipca 2015
Budget pirce for a comfortable stay

Clean room, reasonable price in HK, easy access to eateries and shopping malls
7,3
It was a nice stay with Delta Hotel, reception on the 16th floor and room at 13th floor. Rooms are clean and AC worked well. Would definitely recommend and looking forward to my upcoming stay.
Zgłoś tą recenzję
John C. Podróż służbowa Ireland, 21 lipca 2015
Delta

Location ,Price, staff
8,7
comfortable,relaxing and convenient
Zgłoś tą recenzję
Sharath S. Rodziny z dużymi dziećmi India, 19 lipca 2015
Value for money at heart of city

Location, Access to any part of the city, Friendly staff
7,7
Zgłoś tą recenzję
John C. Podróż służbowa Ireland, 13 lipca 2015
Delta

Staff Location Price
8,3
Cleans and comfortable.
Zgłoś tą recenzję
Koh T. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 30 czerwca 2015
fight for what u paid for

convenlocationient location. small single room means u can reach almost everything from your bed. toilet bowl is washed automatically so long as u shower everyday.
8
It was a pleasant stay, even though my room was just opposite the common toilet n u can hear people using it. It does not bother me since I am out most of the time. Initially I was given another room on 13th floor which belongs to Ashoka Hotel. It was dirty. Like the airlines, apparently they also practise code sharing. They told me all their rooms on 16th floor were full. But I could not accept that as a valid reason because I paid for my entire stay in full more than 2 weeks in advance. And I chose this hotel against many other cheaper ones in the same building, all because of the reviews that say cleanliness is better here. In the end I got what I paid for (a room in delta itself), even though I still had to wipe off a thick layer of dust on top of the safe n sweep the floor (which became dirty after I wiped the safe) myself. But at least the attached bathroom is clean. The staff did house keeping everyday throughout my stay. Most of them r helpful.
Zgłoś tą recenzję
Nelly M. Wycieczka w pojedynkę Indonesia, 22 czerwca 2015
nice place and clean

located in the center of shopping area
7
nice and satisfied
Zgłoś tą recenzję
Stefano A. Wycieczka w pojedynkę Italy, 15 czerwca 2015
Dodgy place

Location, price
4,7
Really cheap place but if you can avoid this building full of dodgy people and really dirty. I would rather spend more money and not come back to this place!
Zgłoś tą recenzję
Leilani F. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 12 maja 2015
worst hostel so far in hkg

everything you need is available in the location of the hotel
2
Not recommended for travellers
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Delta Hotel HongkongDelta Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzDelta Hotel Hongkong - WidokDelta Hotel Hongkong - WidokDelta Hotel Hongkong - FoyerDelta Hotel Hongkong - WejścieDelta Hotel Hongkong - RecepcjaDelta Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuDelta Hotel Hongkong - Transport w pobliżuDelta Hotel Hongkong - Transport w pobliżuDelta Hotel Hongkong - FoyerDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - WidokDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - WyposażenieDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - FoyerDelta Hotel Hongkong - ŁazienkaDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - RecepcjaDelta Hotel Hongkong - RecepcjaDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - Pokój gościnnyDelta Hotel Hongkong - RecepcjaDelta Hotel Hongkong - Plany pięter


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C04