Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong

84 Hung To Road, Kwun Tong, Kowloon East, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Basen Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Foyer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Restauracja Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Restauracja Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Sala konferencyjna Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Sala konferencyjna Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Wejście Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Basen
Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Siłownia Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Salon Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Restauracja Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Restauracja Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Obiekty rekreacyjne Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Foyer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Foyer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Wyposażenie Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Kowloon East Liczba pokoi: 361
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

na podstawie
988 recenzji

Warty swojej ceny
7,7
Lokalizacja
6,7
Ocena pracowników
8,1
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,1
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (988)
Sortuj według:
Dariusz K. Podróż z partnerem Poland, 7 marca 2014
przecietny hotel z dala od centrum

dogodne położenie blisko stacji metra, wspaniały widok z 22 piętra, szybki internet
6
otoczenie nie ciekawe, jakieś biurowce w pobliżu. duży wybór miejsc gzie można zjeśc, brak baru w hotelu.
Liana D. Podróż służbowa Indonesia, 26 czerwca 2015
Friendly, Clean

location, friendly staffs, clean
8
pleasant.
Boon K. Podróż służbowa Singapore, 25 czerwca 2015
Good for business

Food, location for industrial and value for money
5,7
Value for money
Beng T. Podróż służbowa Singapore, 25 czerwca 2015
Working In Comfort & Convenience

Great staff, great facilities and great comfort.
9,3
It was a very pleasant stay. I had good internet connection and great amount of space to work at. A plus point is the many power points for my colleague and I to connect our mobile & camera chargers, as well as our laptop. We didn't need to take turns. The staff members are all very friendly and helpful. They are well-versed in English and Mandarin.
Mayank K. Podróż z partnerem India, 24 czerwca 2015
It was an amazing stay..

Good staff ,hotel and room
9,3
Excellent staff and prompt services...
Liana D. Podróż służbowa Indonesia, 16 czerwca 2015
Friendly, Clean

location, friendly staffs, clean
8,3
nice and pleasant
Chloe L. Podróż służbowa Singapore, 29 maja 2015
Clean basic room

room is clean.
6
Hotel was chosen as it was near my meetings. But can be a bit far away from central. Room was basic but clean.
Wan C. Podróż służbowa Singapore, 28 maja 2015
My stay on 27 & 28 May 2015

Pleasant and friendly staff, close proximity with the office and very efficient housekeeping.
9,3
I would like to express my sincere gratitude to the honest housekeeping staff for returning some foreign notes in which I have accidentally dropped in the room. Please keep up the good work!
Man L. Podróż służbowa Hong Kong, 24 maja 2015
A trendy and comfortable hotel

Furniture, Location, Cleaness
9,3
Nice staff, clean room, small lobby, good location
Chew P. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 19 maja 2015
Good

Room very clean, staff is very nice
9
We feel very nice. Especially the room Note; The food we did not try

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong HongkongDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - BasenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - FoyerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - RestauracjaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - RestauracjaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Sala konferencyjnaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Sala konferencyjnaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - WejścieDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - BasenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - SiłowniaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - SalonDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - RestauracjaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - RestauracjaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Obiekty rekreacyjneDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - FoyerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - FoyerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - WyposażenieDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C03