Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hongkong 00000 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hongkong - Okolica Eaton Hong Kong Hongkong - Foyer Eaton Hong Kong Hongkong - Restauracja Eaton Hong Kong Hongkong - Restauracja Eaton Hong Kong Hongkong - Bufet Eaton Hong Kong Hongkong - Siłownia Eaton Hong Kong Hongkong - Basen Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny
Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Jordan Liczba pokoi: 465
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

na podstawie
3958 recenzji

Warty swojej ceny
7,6
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,2
Komfort pokoju
8,0
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (3958)
Sortuj według:
Michal D. Podróż służbowa Poland, 11 września 2014
Pobyt w HK

czystość, dobra obsługa i świetna lokalizacja
9,3
Hotel położony "Downtown" - nie w centrum - ale dzięki temu można poznać HK od podszewki. Obok Night Market działający do 2 - wszystkie sklepy i bary otwarte do 23:00. Na piechotę można przejść do Mongkok gdzie bawią się do poźnych godzin lokale. Hotel bardzo w porządku. Pokoje małe - ale bardzo czyste. Dobry room service. Bardzo dobry buffet śniadaniowy (jak na standardy HK gdzie jedzenie jest naprawdę nie dobre). Polecem
Andrzej M. Wycieczka w pojedynkę South Africa, 12 marca 2013
zadawalajacy, ale l nic nadzwyczajnego . . .

1.. mily personel, 2.niezlla lokalizacja, 3. ciepla woda w lazience
4,7
w sumie calkiem zadawalajacy, ale naprawde nic specjalnego . . .Po pobycie w Hong Kongy teraz widze, ze raczej wolalbym sie zatrzymac w innym hotelu . . .
Wan Q. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 28 czerwca 2015
Pleasant stay

Clean and fuss-free.
8
Glad to be back at Eaton after my last visit almost 6 years ago. My stay was very pleasant and very pleased to find that the rooms are in very clean and relatively new conditions. Initially I was quite worried that the walls would be thin and since we're assigned the room by the lifts, it will be a very noisy stay. Happy to say my worries were unfounded. The room was slightly smaller than I expected but still comfortable. Would be glad to be a return customer in my next visit.
Teng M. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 26 czerwca 2015
Good hotel

Very clean, space is just nice, courteous staff
9,3
Very good
Hui S. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 26 czerwca 2015
friendly staffs

we have our pleasant stay wz eaton,room clean,staffs friendly and helpful
9
We love the location,convenience and food are nice
Evina W. Wycieczka w pojedynkę Australia, 23 czerwca 2015
why give a title, , ask for too much

locations, pretty good service, convenience
8,3
Good but we prefer the bed sheets changing every second day.
Hong C. Podróż z partnerem Taiwan, 22 czerwca 2015
5 day HK getaway

Location, amenities, prox to restaurants, temple market
8
Emily H. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 21 czerwca 2015
Good location near Jordon MTR

Staff were friendly and hotel is clean! Location is fairly good and very near to Temple Street.
7
Good!
Ria P. Wycieczka w pojedynkę Indonesia, 21 czerwca 2015
good choice for 1st and solo traveler

access, room, food
8,7
access is easy and safe. the room is very clean and the front desk officer is friendly.
Sze H. Podróż z partnerem Singapore, 20 czerwca 2015
Short stay

Location, service staff, upgraded room
8,7
Comfortable and convenient. Good staff response to request. Easy check-in.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Eaton Hong Kong HongkongEaton Hong Kong Hongkong - OkolicaEaton Hong Kong Hongkong - FoyerEaton Hong Kong Hongkong - RestauracjaEaton Hong Kong Hongkong - RestauracjaEaton Hong Kong Hongkong - BufetEaton Hong Kong Hongkong - SiłowniaEaton Hong Kong Hongkong - BasenEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Kawiarnia/KafejkaEaton Hong Kong Hongkong - SklepyEaton Hong Kong Hongkong - WyposażenieEaton Hong Kong Hongkong - RecepcjaEaton Hong Kong Hongkong - RestauracjaEaton Hong Kong Hongkong - RestauracjaEaton Hong Kong Hongkong - SiłowniaEaton Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - BasenEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - RecepcjaEaton Hong Kong Hongkong - RecepcjaEaton Hong Kong Hongkong - OkolicaEaton Hong Kong Hongkong - Atrakcje w pobliżuEaton Hong Kong Hongkong - OkolicaEaton Hong Kong Hongkong - Atrakcje w pobliżu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C06