Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hongkong 00000 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hongkong - Okolica Eaton Hong Kong Hongkong - Foyer Eaton Hong Kong Hongkong - Restauracja Eaton Hong Kong Hongkong - Restauracja Eaton Hong Kong Hongkong - Bufet Eaton Hong Kong Hongkong - Siłownia Eaton Hong Kong Hongkong - Basen Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny
Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Jordan Liczba pokoi: 465
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

na podstawie
4013 recenzji

Warty swojej ceny
7,6
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,2
Komfort pokoju
8,0
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (4013)
Sortuj według:
Michal D. Podróż służbowa Poland, 11 września 2014
Pobyt w HK

czystość, dobra obsługa i świetna lokalizacja
9,3
Hotel położony "Downtown" - nie w centrum - ale dzięki temu można poznać HK od podszewki. Obok Night Market działający do 2 - wszystkie sklepy i bary otwarte do 23:00. Na piechotę można przejść do Mongkok gdzie bawią się do poźnych godzin lokale. Hotel bardzo w porządku. Pokoje małe - ale bardzo czyste. Dobry room service. Bardzo dobry buffet śniadaniowy (jak na standardy HK gdzie jedzenie jest naprawdę nie dobre). Polecem
Zgłoś tą recenzję
Andrzej M. Wycieczka w pojedynkę South Africa, 12 marca 2013
zadawalajacy, ale l nic nadzwyczajnego . . .

1.. mily personel, 2.niezlla lokalizacja, 3. ciepla woda w lazience
4,7
w sumie calkiem zadawalajacy, ale naprawde nic specjalnego . . .Po pobycie w Hong Kongy teraz widze, ze raczej wolalbym sie zatrzymac w innym hotelu . . .
Zgłoś tą recenzję
James L. Wycieczka w pojedynkę Canada, 29 lipca 2015
Central location

Cleanliness, easy access to underground transportation, amiable staff
9
Enjoyable!That is why I choose Eaton every time I visit Hong Kong (5 times).
Zgłoś tą recenzję
Ho F. Podróż z partnerem Singapore, 28 lipca 2015
bed & not very comfortable; bathtub not very clean

Location
7
Didn't have good sleep for the few nights there as bed and pillow not comfortable.
Zgłoś tą recenzję
Chris S. Podróż z partnerem Singapore, 27 lipca 2015
Nice and comfy

Very helpful staff, very clean room, very thoughtful to supply a mobile phone for local calls and surfing net.
9,7
Very nice stay. Hotel provide a mobile phone to guest for making local calls and surfing the net totally free. I'm blown away.
Zgłoś tą recenzję
Lee Y. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 26 lipca 2015
Can consider this hotel

Good location, easy to accesible and cleaniness
7,7
It is a pleasure one, do not mindgoing back again the next time
Zgłoś tą recenzję
Michael C. Podróż z partnerem Australia, 24 lipca 2015
my stay at the eaton hotel

the staff who were always very help especially those at the E club , the location and price
7,7
It was a pleasant stay generally although there were minor issues with rude shopkeepers and bus drivers.
Zgłoś tą recenzję
Gillian U. Podróż z partnerem South Africa, 23 lipca 2015
wonderful getaway for my 40th

e club lounge, swimming pool, location
10
i had a wonderful time at the eaton and would recommend it to everyone, its well located and everyone was so helpful and polite and i have wonderful memories
Zgłoś tą recenzję
Monica S. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 21 lipca 2015
Enjoyable Stay in HK

Room Comfort, Amenities, Family Room
8
Enjoyable stay in HK. We got 18th storey family room. It was clean, reasoanble price and the staff was so friendly. Amenities quite complete inside the room. The only bad thing about this hotel, is MTR station exit B1 is about 6 min walking distance, this could ruin your day especially when it comes the rainy days.
Zgłoś tą recenzję
Hau K. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 20 lipca 2015
convenience location

friendly staff, near to lrt station, clean room
8,3
overall still satisfy, my second times to visit this hotel.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Eaton Hong Kong HongkongEaton Hong Kong Hongkong - OkolicaEaton Hong Kong Hongkong - FoyerEaton Hong Kong Hongkong - RestauracjaEaton Hong Kong Hongkong - RestauracjaEaton Hong Kong Hongkong - BufetEaton Hong Kong Hongkong - SiłowniaEaton Hong Kong Hongkong - BasenEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Kawiarnia/KafejkaEaton Hong Kong Hongkong - SklepyEaton Hong Kong Hongkong - WyposażenieEaton Hong Kong Hongkong - RecepcjaEaton Hong Kong Hongkong - RestauracjaEaton Hong Kong Hongkong - RestauracjaEaton Hong Kong Hongkong - SiłowniaEaton Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - BasenEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - RecepcjaEaton Hong Kong Hongkong - RecepcjaEaton Hong Kong Hongkong - OkolicaEaton Hong Kong Hongkong - Atrakcje w pobliżuEaton Hong Kong Hongkong - OkolicaEaton Hong Kong Hongkong - Atrakcje w pobliżu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C03