Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hongkong 00000 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hongkong - Okolica Eaton Hong Kong Hongkong - Foyer Eaton Hong Kong Hongkong - Restauracja Eaton Hong Kong Hongkong - Restauracja Eaton Hong Kong Hongkong - Bufet Eaton Hong Kong Hongkong - Siłownia Eaton Hong Kong Hongkong - Basen Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny
Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Jordan Liczba pokoi: 465
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

na podstawie
4085 recenzji

Warty swojej ceny
7,6
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,2
Komfort pokoju
8,0
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (4085)
Sortuj według:
Michal D. Podróż służbowa Poland, 11 września 2014
Pobyt w HK

czystość, dobra obsługa i świetna lokalizacja
9,3
Hotel położony "Downtown" - nie w centrum - ale dzięki temu można poznać HK od podszewki. Obok Night Market działający do 2 - wszystkie sklepy i bary otwarte do 23:00. Na piechotę można przejść do Mongkok gdzie bawią się do poźnych godzin lokale. Hotel bardzo w porządku. Pokoje małe - ale bardzo czyste. Dobry room service. Bardzo dobry buffet śniadaniowy (jak na standardy HK gdzie jedzenie jest naprawdę nie dobre). Polecem
Zgłoś tą recenzję
Andrzej M. Wycieczka w pojedynkę South Africa, 12 marca 2013
zadawalajacy, ale l nic nadzwyczajnego . . .

1.. mily personel, 2.niezlla lokalizacja, 3. ciepla woda w lazience
4,7
w sumie calkiem zadawalajacy, ale naprawde nic specjalnego . . .Po pobycie w Hong Kongy teraz widze, ze raczej wolalbym sie zatrzymac w innym hotelu . . .
Zgłoś tą recenzję
Kevin R. Rodziny z małymi dziećmi Australia, 28 sierpnia 2015
Fantastic Hotel

Staff friendliness, room size
10
Zgłoś tą recenzję
Steven M. Podróż z partnerem United States of America, 27 sierpnia 2015
HONG Kong

Bathroom. Shower. Internet.
8
2 nights
Zgłoś tą recenzję
Phi L. Podróż służbowa Vietnam, 25 sierpnia 2015
friendly like at home

Good Location, good Service and friendly Staff. We will Come back next Time.
9,3
Wonderfull. It s like My home.
Zgłoś tą recenzję
Sok T. Podróż służbowa Malaysia, 25 sierpnia 2015
Good Location

Near to MRT. Good Location
6,3
Zgłoś tą recenzję
Tadashi S. Podróż służbowa Japan, 23 sierpnia 2015
Fully booked

Good location
7,7
Although it was fully booked with a lot of travelers from various countries, but still well managed and maintained quiet and clean.
Zgłoś tą recenzję
Greg Y. Podróż służbowa Australia, 21 sierpnia 2015
Good hotel, small room bad food

Clean, location, price
7
Very disappointed with the quality of the breakfast the food was cold poorly done. very disappointed was not able to get dinner in the hotel they sent me to the bar menu was poor. No room service
Zgłoś tą recenzję
Pei J. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 19 sierpnia 2015
Improvement on staff public relations

location, value for money, average room size
5
I was a bit fustrated by one of the front desk executive's attitude, bad conversation skill and low manners in handling my reservation during my check-in at Eaton Hotel, i feel much embarrassment to recall my worst so called hospitality experience here but it's definately my last and only stay at Eaton Hotel. I do not wish to spoilt my holiday mood again and again by them. However, they do have a few that quite attentive and polite though. Depends on your luck...
Zgłoś tą recenzję
Ray H. Podróż służbowa United States of America, 18 sierpnia 2015
BizTravRP

Location, staff, club lounge.
9
Great.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Eaton Hong Kong HongkongEaton Hong Kong Hongkong - OkolicaEaton Hong Kong Hongkong - FoyerEaton Hong Kong Hongkong - RestauracjaEaton Hong Kong Hongkong - RestauracjaEaton Hong Kong Hongkong - BufetEaton Hong Kong Hongkong - SiłowniaEaton Hong Kong Hongkong - BasenEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Kawiarnia/KafejkaEaton Hong Kong Hongkong - SklepyEaton Hong Kong Hongkong - WyposażenieEaton Hong Kong Hongkong - RecepcjaEaton Hong Kong Hongkong - RestauracjaEaton Hong Kong Hongkong - RestauracjaEaton Hong Kong Hongkong - SiłowniaEaton Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - BasenEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - RecepcjaEaton Hong Kong Hongkong - RecepcjaEaton Hong Kong Hongkong - OkolicaEaton Hong Kong Hongkong - Atrakcje w pobliżuEaton Hong Kong Hongkong - OkolicaEaton Hong Kong Hongkong - Atrakcje w pobliżu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B04