lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hongkong - Okolica Eaton Hong Kong Hongkong - Wejście Eaton Hong Kong Hongkong - Recepcja Eaton Hong Kong Hongkong - Foyer Eaton Hong Kong Hongkong - Restauracja Eaton Hong Kong Hongkong - Restauracja Eaton Hong Kong Hongkong - Restauracja Eaton Hong Kong Hongkong - Restauracja Eaton Hong Kong Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Eaton Hong Kong Hongkong - Bufet Eaton Hong Kong Hongkong - Sklepy Eaton Hong Kong Hongkong - Wyposażenie Eaton Hong Kong Hongkong - Siłownia Eaton Hong Kong Hongkong - Siłownia Eaton Hong Kong Hongkong - Basen Eaton Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu
Eaton Hong Kong Hongkong - Sala Balowa Eaton Hong Kong Hongkong - Sala Balowa Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Eaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Jordan Liczba pokoi: 465
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

z 3688 recenzji

Warty swojej ceny
7,6
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,2
Komfort pokoju
8,0
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (3688)
Sortuj według:
Michal D. Podróż służbowa Poland, 11 września 2014
Pobyt w HK

czystość, dobra obsługa i świetna lokalizacja
9,3
Hotel położony "Downtown" - nie w centrum - ale dzięki temu można poznać HK od podszewki. Obok Night Market działający do 2 - wszystkie sklepy i bary otwarte do 23:00. Na piechotę można przejść do Mongkok gdzie bawią się do poźnych godzin lokale. Hotel bardzo w porządku. Pokoje małe - ale bardzo czyste. Dobry room service. Bardzo dobry buffet śniadaniowy (jak na standardy HK gdzie jedzenie jest naprawdę nie dobre). Polecem
Andrzej M. Wycieczka w pojedynkę South Africa, 12 marca 2013
zadawalajacy, ale l nic nadzwyczajnego . . .

1.. mily personel, 2.niezlla lokalizacja, 3. ciepla woda w lazience
4,7
w sumie calkiem zadawalajacy, ale naprawde nic specjalnego . . .Po pobycie w Hong Kongy teraz widze, ze raczej wolalbym sie zatrzymac w innym hotelu . . .
Allan P. Podróż z partnerem United Kingdom, 24 stycznia 2015
Good choice

Location comfortable bed and the club is recommended.
8,3
A very pleasant three day stay, the staff being mostly well trained and pleasant. We only had breakfasts here and a room service meal but they were of a good standard. My only slight criticism is that it was quite dark in the hotel and especially in our room, we would order better lighting. We would retun visit without hesitation.
Wayne L. Podróż z partnerem Australia, 18 stycznia 2015
I enjoyed the e club very much.

The breakfast , e club , the Chinese restaurant .
9,3
I enjoyed very much. This was our four time stay at the Eaton.
Ang T. Podróż z partnerem Singapore, 16 stycznia 2015
Pleasant Stay for all

location, cleanliness and staff service
9,7
I will visit here again when I come back next time
Jinn H. Podróż z partnerem Singapore, 16 stycznia 2015
Comfortable Hotel

Good Location, clean and friendly staff
7,7
A cosy hotel but dislike the smart room as the toilets are separated. I have booked a normal deluxe room but staff did not consult me before arranging this smart room to me. Overall, the hotel is clean, location is good and staff are friendly.
Jun X. Podróż z partnerem Singapore, 16 stycznia 2015
Nice and Good

Everything
8
Wei L. Podróż w większej grupie Singapore, 15 stycznia 2015
Good location and service

Location, service and room rate
9
Good but the pillow is too soft
Murat G. Podróż służbowa Turkey, 14 stycznia 2015
ONE WORD CLOSE TO EVERYWHERE

Shoping clean and friendly
10
İt was so good
Elizabeth T. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 12 stycznia 2015
Perfect location

Location, staff attitude and a birthday cake
9,3
While the bed was a little too hard and the pillow a little too soft, everything else about the hotel was perfect. The hotel is very conveniently located, staff was always very willing to help, and as requested, a birthday cake was provided :)

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Eaton Hong Kong HongkongEaton Hong Kong Hongkong - OkolicaEaton Hong Kong Hongkong - WejścieEaton Hong Kong Hongkong - RecepcjaEaton Hong Kong Hongkong - FoyerEaton Hong Kong Hongkong - RestauracjaEaton Hong Kong Hongkong - RestauracjaEaton Hong Kong Hongkong - RestauracjaEaton Hong Kong Hongkong - RestauracjaEaton Hong Kong Hongkong - Kawiarnia/KafejkaEaton Hong Kong Hongkong - BufetEaton Hong Kong Hongkong - SklepyEaton Hong Kong Hongkong - WyposażenieEaton Hong Kong Hongkong - SiłowniaEaton Hong Kong Hongkong - SiłowniaEaton Hong Kong Hongkong - BasenEaton Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluEaton Hong Kong Hongkong - Sala BalowaEaton Hong Kong Hongkong - Sala BalowaEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyEaton Hong Kong Hongkong - ŁazienkaEaton Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A02