lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Empire Hotel
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Wejście Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Wejście Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Basen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Basen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Siłownia Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Wanchai Liczba pokoi: 363
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 2606 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,8
Wszystkie recenzje (2606)
Sortuj według:
Krzysztof K. Podróż z partnerem Sweden, 3 października 2013
centralne położenie

położenie, srodki komunikacji, łatwy dojazd do lotniska
6,3
Ok jako hotel do przenocowania parę dni. Czysty pokój i ręczniki. Nie urozmaicone śniadanie. Dobre położone. Obsługa ok.
Agnieszka D. Podróż służbowa Poland, 22 września 2011
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

Dobra lokalizacja
6,7
Hotel w porządku, bez szału, pokoje zabójczo małe. Internet płatny, koło hotelu sporo pubów z głośnymi imprezami w nocy.
Informacje na temat restauracji: Koło hotelu na 3 piętrze doskonała tajska restauracja - reklamy i witrynę widać z ulicy
Boguslaw C. Podróż służbowa Poland, 11 marca 2010
irytacja

przykro stwierdzić ale mocnych stron tego hotelu trudno się doszukać
4
w hohg kongu przebywam dwa razy w roku,poznałem wiele hoteli,ten okazał się najgorszym w którym przebtwałem.bardzo drogi w stosunku do tego co oferują,śniadania bardzo drogie i słaby wybór dań,wysokie opłaty za internet,w pokojach brak redukcji na europejskie wtyczki.ogólnie hotel slaby i drogi nie polecam.
Informacje na temat życia nocnego: w pobliżu hotelu bardzo bogate i urozmaicone życie nocne
Peter H. Wycieczka w pojedynkę Australia, 18 listopada 2014
Best in Hong Kong

Staff / Location / cleanliness
9,3
I have stayed at this hotel many time but this last trip blow me away. I get very sick one night and need to go to hospital and the front counter staff went out of their was to make sure that I got a taxi to the closest hospital and when I return asked how I was, this was 8 hours later and changed shift. This is the first time that I have been treat like this by a hotel and would recommend for anyone to say with this chain of hotels
Patrick S. Podróż służbowa Germany, 11 listopada 2014
Great location but a bit run down

Location, Location, Location
6,3
Great location and value for money but not really suitable for a business trip. The room was quite old and small - almost impossible to squeeze on the chair between the bed and the desk for working. Due to the old windows the road noise was very present. Will probably look for another option next time.
Trevor D. Podróż służbowa Australia, 10 listopada 2014
Breakfast and restaurant staff

The location was perfect for our needs. It was the best value for money given the high cost of hotels in Hong Kong. Good dining places nearby.
5,7
The room was quite small and the bathroom with all 3 necessities, even smaller making it impossible for more than one person to use the facilities at one time. The breakfast dining provisions and staff were very disappointing. The menu had no variation and it often ran out of items well before it closed, such as orange juice and coffee on a regular basis. Inadequate seating area for the Hotel's guests meant my wife and I on two occasions had to sit at different tables. The staff went about their business without a smile or greeting to the guests.
Adnan A. Podróż z partnerem United Kingdom, 2 listopada 2014
Comfortable stay

Room comfort, location, convenience
8
Siong C. Podróż z partnerem Singapore, 2 listopada 2014
hotel is clean and convenient

easy access to all places
8
Good and value for money for this trip.
Cheung C. Podróż służbowa Hong Kong, 1 listopada 2014
Big room, good location, good price

Big room, good location, good price
8
Big room, good location, good price
Seungki Y. Rodziny z małymi dziećmi South Korea, 1 listopada 2014
don't expect anything but good location

good location only
4,3
don't expect anything but good location

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai HongkongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - WejścieEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - WejścieEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - BasenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - BasenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SiłowniaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - ŁazienkaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjna

Recenzje klientów - Empire Hotel Hong Kong Wan Chai, Hongkong

AS-AGWEB-3C06