Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

poprzednio : Empire Hotel

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Apartament Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Hotel z zewnątrz Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Wejście Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Basen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Basen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Siłownia Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjna Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjna Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjna Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjna Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Wnętrze hotelu Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon
Lokalizacja: Wanchai Liczba pokoi: 363
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 2225 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,8
Wszystkie recenzje (2225)
Krzysztof K. Podróż z partnerem Sweden, 3 października 2013
centralne położenie

położenie, srodki komunikacji, łatwy dojazd do lotniska
6,3
Ok jako hotel do przenocowania parę dni. Czysty pokój i ręczniki. Nie urozmaicone śniadanie. Dobre położone. Obsługa ok.
Agnieszka D. Podróż służbowa Poland, 22 września 2011
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

Dobra lokalizacja
6,7
Hotel w porządku, bez szału, pokoje zabójczo małe. Internet płatny, koło hotelu sporo pubów z głośnymi imprezami w nocy.
Informacje na temat restauracji: Koło hotelu na 3 piętrze doskonała tajska restauracja - reklamy i witrynę widać z ulicy
Boguslaw C. Podróż służbowa Poland, 11 marca 2010
irytacja

przykro stwierdzić ale mocnych stron tego hotelu trudno się doszukać
4
w hohg kongu przebywam dwa razy w roku,poznałem wiele hoteli,ten okazał się najgorszym w którym przebtwałem.bardzo drogi w stosunku do tego co oferują,śniadania bardzo drogie i słaby wybór dań,wysokie opłaty za internet,w pokojach brak redukcji na europejskie wtyczki.ogólnie hotel slaby i drogi nie polecam.
Informacje na temat życia nocnego: w pobliżu hotelu bardzo bogate i urozmaicone życie nocne
Peter L. Podróż z partnerem Switzerland, 6 kwietnia 2014
nice central located Hotel in Wanchai NIght life

great location nice for HK big rooms
8
pleasant relaxing stay
Jaw S. Podróż z partnerem Hong Kong, 5 kwietnia 2014
comfortable

comfortable, accessible, clean
9,3
awesome
Leanne K. Podróż w większej grupie Australia, 4 kwietnia 2014
Nice room in area with lots of bars

Nice clean comfortable room, comfortable bed easy access to transport
8
The room was very nice and I enjoyed my stay at the Empire hotel. The bed was comfortable and the staff was very helpful. I didn't like the dining/breakfast room. The lobby was very nice with very comfortable armchairs but the aircon was freezing. The location was great with easy access to bars and to transport and the shuttle for the airport express picked up from the door.
Bishnu B. Podróż służbowa India, 4 kwietnia 2014
Excellent Stay Great Location

Location, Nightlifem Food
9
It was nice stay at Empire. I went to Hongkong for a conference. Very near to MTR, Market.
Kingman W. Podróż służbowa United States of America, 4 kwietnia 2014
Bed may have bed bugs.

Reasonable price, centrally located.
6,7
I itched all night while sleeping on the bed and could not fall asleep. The bed was possibly infested with bedbugs.
Ian H. Wycieczka w pojedynkę Australia, 31 marca 2014
Comfotrable hotel but needing a face lift

Central location. Easy check in. Friendly staff
7,3
Comfortable enough hotel with attentive staff & a great location for Central/Wan Chai/Causeway Bay areas, but rooms looking very tired & bathrooms cramped. Still, cheap enough reflecting the current condition of facilities.
Kien P. Podróż służbowa Malaysia, 19 marca 2014
Very convenient and comfortable stay

Good location, convenient to everything, comfort and clean
8
Everything are fine. Fast check-in and check-out. Clean room. Frinedly staff. Only when ask for iron board the on first night, it took more than 30 min to deliver to my room.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai HongkongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - ApartamentEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Hotel z zewnątrzEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - WejścieEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - BasenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - BasenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SiłowniaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Wnętrze hoteluEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon

Recenzje klientów - Empire Hotel Hong Kong Wan Chai, Hongkong

AS-AGWEB-3C01