Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

poprzednio : Empire Hotel

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Apartament Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Hotel z zewnątrz Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Wejście Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Basen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Basen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Siłownia Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjna Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjna Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjna Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjna Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Wnętrze hotelu Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon
Lokalizacja: Wanchai Liczba pokoi: 363
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 2236 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,8
Wszystkie recenzje (2236)
Krzysztof K. Podróż z partnerem Sweden, 3 października 2013
centralne położenie

położenie, srodki komunikacji, łatwy dojazd do lotniska
6,3
Ok jako hotel do przenocowania parę dni. Czysty pokój i ręczniki. Nie urozmaicone śniadanie. Dobre położone. Obsługa ok.
Agnieszka D. Podróż służbowa Poland, 22 września 2011
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

Dobra lokalizacja
6,7
Hotel w porządku, bez szału, pokoje zabójczo małe. Internet płatny, koło hotelu sporo pubów z głośnymi imprezami w nocy.
Informacje na temat restauracji: Koło hotelu na 3 piętrze doskonała tajska restauracja - reklamy i witrynę widać z ulicy
Boguslaw C. Podróż służbowa Poland, 11 marca 2010
irytacja

przykro stwierdzić ale mocnych stron tego hotelu trudno się doszukać
4
w hohg kongu przebywam dwa razy w roku,poznałem wiele hoteli,ten okazał się najgorszym w którym przebtwałem.bardzo drogi w stosunku do tego co oferują,śniadania bardzo drogie i słaby wybór dań,wysokie opłaty za internet,w pokojach brak redukcji na europejskie wtyczki.ogólnie hotel slaby i drogi nie polecam.
Informacje na temat życia nocnego: w pobliżu hotelu bardzo bogate i urozmaicone życie nocne
Huang S. Podróż służbowa Taiwan, 20 kwietnia 2014
NEAR MRT , good furniture

near MRT, good furniture,
9,7
Lam W. Podróż z partnerem Hong Kong, 18 kwietnia 2014
Very nice room

location, room size, cleaniness
6,7
The hotel is very good value for money. The breakfast is basic but adequate. The hotel was very nice as they upgraded my room. More important, the location of the hotel is convenient which it's located near MTR station and tram station.
Mary K. Podróż w większej grupie Kenya, 17 kwietnia 2014
Awesome

Location, staff, great rooms
9,3
Great
Michael P. Podróż służbowa United States of America, 16 kwietnia 2014
Very nice hotel in Wan Chai area

Great location, large room, nice ammenities
7,7
I chose this hotel based on a recommendation. If you want to stay in the Wan Chai area, this is very centrally located. Very close to many restaurants, bars and clubs. My room was very large for Hong Kong standards. Price was quite reasonable as well. Getting to the hotel from the airport was very easy with public transportation. I took the airport express train from the airport to Central, then the Island line MTR to the Wan Chai stop. It was a couple blocks from the station. If you're in Wan Chai for the nightlife, this hotel is in a great location. Bars and restaurants were across the street.
Benjamin J. Podróż służbowa Philippines, 15 kwietnia 2014
Safe and Accessible

Accessibility to public transport, clean and safe.
8,3
My stay with Empire Hotel is great. The hotel room is clean and safe. It is very accessible to public transport and there are nearby restaurants that offers safe and good food.
Peter L. Podróż z partnerem Switzerland, 6 kwietnia 2014
nice central located Hotel in Wanchai NIght life

great location nice for HK big rooms
8
pleasant relaxing stay
Jaw S. Podróż z partnerem Hong Kong, 5 kwietnia 2014
comfortable

comfortable, accessible, clean
9,3
awesome

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai HongkongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - ApartamentEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Hotel z zewnątrzEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - WejścieEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - BasenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - BasenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SiłowniaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Wnętrze hoteluEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon

Recenzje klientów - Empire Hotel Hong Kong Wan Chai, Hongkong

AS-AGWEB-3B04