Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Empire Hotel
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Wejście Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Wejście Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Basen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Basen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Siłownia Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Wanchai Liczba pokoi: 363
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

na podstawie
2869 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,8
Wszystkie recenzje (2869)
Sortuj według:
Krzysztof K. Podróż z partnerem Sweden, 3 października 2013
centralne położenie

położenie, srodki komunikacji, łatwy dojazd do lotniska
6,3
Ok jako hotel do przenocowania parę dni. Czysty pokój i ręczniki. Nie urozmaicone śniadanie. Dobre położone. Obsługa ok.
Agnieszka D. Podróż służbowa Poland, 22 września 2011
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

Dobra lokalizacja
6,7
Hotel w porządku, bez szału, pokoje zabójczo małe. Internet płatny, koło hotelu sporo pubów z głośnymi imprezami w nocy.
Informacje na temat restauracji: Koło hotelu na 3 piętrze doskonała tajska restauracja - reklamy i witrynę widać z ulicy
Boguslaw C. Podróż służbowa Poland, 11 marca 2010
irytacja

przykro stwierdzić ale mocnych stron tego hotelu trudno się doszukać
4
w hohg kongu przebywam dwa razy w roku,poznałem wiele hoteli,ten okazał się najgorszym w którym przebtwałem.bardzo drogi w stosunku do tego co oferują,śniadania bardzo drogie i słaby wybór dań,wysokie opłaty za internet,w pokojach brak redukcji na europejskie wtyczki.ogólnie hotel slaby i drogi nie polecam.
Informacje na temat życia nocnego: w pobliżu hotelu bardzo bogate i urozmaicone życie nocne
Brett C. Podróż z partnerem United Kingdom, 29 czerwca 2015
Great Location For Exploring The City

Location, Cleanliness and Secure
7
The hotel is excellently located for a traveller wishing to experience all that Hong Kong has to offer.
Sumana K. Podróż z partnerem Thailand, 28 czerwca 2015
Empire Wanchai Hotel

Goog location, room clean, convenience to go anywhere
7,7
When I checked in, room on 15th floor have some smell which is inconvenience to breath but hotel staff have been changed us to 16th floor room which is no smell. Everything can handle well for this hotel.
Vanessa L. Podróż z partnerem Hong Kong, 24 czerwca 2015
The room is dirty

Location is good!
3,7
The experience was disappointed! This was the second time i stayed in this hotel, i booked the same type of room. However, this time the room is small and dirty! Totally different from the picture! And the staff just said nth about this!
Heinz R. Podróż służbowa Switzerland, 21 czerwca 2015
anaother time

location, newly built, clean
7,7
no Problem room this time smal
Steve B. Podróż służbowa Australia, 21 czerwca 2015
Fair judgment

Shower bed quiet
8
Oka
Prakash S. Podróż służbowa India, 21 czerwca 2015
Empire hotel. Great service and comfort.

Staff. Comfort and food
10
Great
Nicole P. Podróż służbowa United Kingdom, 20 czerwca 2015
Good location

Location, near MTR and eateries
7
Good. They upgraded me to a Deluxe room but I didn't know it was a smoking room. I preferred a non-smoking room.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai HongkongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - WejścieEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - WejścieEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - BasenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - BasenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SiłowniaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - ŁazienkaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjna

Recenzje klientów - Empire Hotel Hong Kong Wan Chai, Hongkong

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

HK-AGWEB-2G04