Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Empire Hotel
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Wejście Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Wejście Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Basen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Basen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Siłownia Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Wanchai Liczba pokoi: 363
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 2822 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,8
Wszystkie recenzje (2822)
Sortuj według:
Krzysztof K. Podróż z partnerem Sweden, 3 października 2013
centralne położenie

położenie, srodki komunikacji, łatwy dojazd do lotniska
6,3
Ok jako hotel do przenocowania parę dni. Czysty pokój i ręczniki. Nie urozmaicone śniadanie. Dobre położone. Obsługa ok.
Agnieszka D. Podróż służbowa Poland, 22 września 2011
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

Dobra lokalizacja
6,7
Hotel w porządku, bez szału, pokoje zabójczo małe. Internet płatny, koło hotelu sporo pubów z głośnymi imprezami w nocy.
Informacje na temat restauracji: Koło hotelu na 3 piętrze doskonała tajska restauracja - reklamy i witrynę widać z ulicy
Boguslaw C. Podróż służbowa Poland, 11 marca 2010
irytacja

przykro stwierdzić ale mocnych stron tego hotelu trudno się doszukać
4
w hohg kongu przebywam dwa razy w roku,poznałem wiele hoteli,ten okazał się najgorszym w którym przebtwałem.bardzo drogi w stosunku do tego co oferują,śniadania bardzo drogie i słaby wybór dań,wysokie opłaty za internet,w pokojach brak redukcji na europejskie wtyczki.ogólnie hotel slaby i drogi nie polecam.
Informacje na temat życia nocnego: w pobliżu hotelu bardzo bogate i urozmaicone życie nocne
Jose S. Podróż z partnerem Portugal, 25 maja 2015
Expected average

location staff and overall look
7,7
efficient staff when check in and out. Room a bit constraint in space but still ok. Many excursions of mainlanders Chinese with lobby crowded and kind of noisy
Fiedler K. Podróż służbowa Germany, 23 maja 2015
Good location

Location
7,7
Peter S. Podróż służbowa New Zealand, 23 maja 2015
too much street noise

staff were good, very convenient location
7,3
I was on the 17th floor but I still needed to wear earplugs. This hotel needs to replace the windows to reduce street noise in the room.
Hsiting S. Podróż z partnerem Taiwan, 17 maja 2015
Good to stay

free handy mobile service, location, clean
7,7
Simon T. Podróż służbowa Hong Kong, 16 maja 2015
good location but poor hygiene

location.
4
this is the worst hotel i stayed in HK. poor hygiene - windows covered in dusts, bathtub is blocked and towels have yellow and blood stains. this is a hotel for cheap mainland china tourists. avoid at all cost.
Vanessa L. Podróż z partnerem Hong Kong, 16 maja 2015
The staff is not qulifty.

The location is gd
6
The staff in reception asked me i want 2 beds room or a singel large bed room! I said a large bed, but finally they give me a double bed room! I called to change the room but the line keep on hold for 10 mins!
Chen H. Podróż w większej grupie Singapore, 13 maja 2015
Value for money hotel.

Location, clean and reasonable spacious room with reasonable price
9
good, convenient location, accessible to many eatery places and nice room environment and value for money. Airport bus is just outside the hotel. The porter need to be litte attentive to help the guests to carry the luggages when they arrived at the hotel door step. i will come back if i travel to hong kong for holiday.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai HongkongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - WejścieEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - WejścieEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - BasenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - BasenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SiłowniaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - ŁazienkaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjna

Recenzje klientów - Empire Hotel Hong Kong Wan Chai, Hongkong

AS-AGWEB-3A05