lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Empire Hotel
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Wejście Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Wejście Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Foyer Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Basen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Basen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Siłownia Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala Balowa Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restauracja Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Wanchai Liczba pokoi: 363
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 2648 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,8
Wszystkie recenzje (2648)
Sortuj według:
Krzysztof K. Podróż z partnerem Sweden, 3 października 2013
centralne położenie

położenie, srodki komunikacji, łatwy dojazd do lotniska
6,3
Ok jako hotel do przenocowania parę dni. Czysty pokój i ręczniki. Nie urozmaicone śniadanie. Dobre położone. Obsługa ok.
Agnieszka D. Podróż służbowa Poland, 22 września 2011
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

Dobra lokalizacja
6,7
Hotel w porządku, bez szału, pokoje zabójczo małe. Internet płatny, koło hotelu sporo pubów z głośnymi imprezami w nocy.
Informacje na temat restauracji: Koło hotelu na 3 piętrze doskonała tajska restauracja - reklamy i witrynę widać z ulicy
Boguslaw C. Podróż służbowa Poland, 11 marca 2010
irytacja

przykro stwierdzić ale mocnych stron tego hotelu trudno się doszukać
4
w hohg kongu przebywam dwa razy w roku,poznałem wiele hoteli,ten okazał się najgorszym w którym przebtwałem.bardzo drogi w stosunku do tego co oferują,śniadania bardzo drogie i słaby wybór dań,wysokie opłaty za internet,w pokojach brak redukcji na europejskie wtyczki.ogólnie hotel slaby i drogi nie polecam.
Informacje na temat życia nocnego: w pobliżu hotelu bardzo bogate i urozmaicone życie nocne
Felix B. Podróż z partnerem Indonesia, 15 grudnia 2014
Good stay

Clean, good service, comfort
8
Lou T. Rodziny z dużymi dziećmi Macau, 13 grudnia 2014
Good value for money

Spacious suite. Clean. Well located.
7,7
Comfy.
Christopher B. Podróż z partnerem Philippines, 13 grudnia 2014
Good enough for travelers

Clean rooms, nice environment, close to the MTR and has an airport express bus stop in front of it
8
Overall, the hotel was pretty good - the only thing that turned me off was that the hotel staff did not help with bringing the luggage up to your room and no help either with bringing them to the lobby upon check out. Not sure if this is standard with other hotels in Hong Kong but bell boys are standard to all the hotels I've stayed in the past. A good advantage is that the MTR was reasonably near by, and we were able to use the free airport express shuttle right in front of the hotel to get back home. The hotel room was very clean and the staff was prompt with the housekeeping. Overall a good stay with no issues. I would recommend it.
Lou T. Rodziny z dużymi dziećmi Macau, 11 grudnia 2014
Great place to stay!

Got upgraded to executive room. Very spacious.
8,3
Comfortable
Steve Y. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 10 grudnia 2014
Good hotel at a relative bargain price

Location / room / staff performance
7,7
Decent hotel, great location within 5 min walk from MTR station. Staff was helpful; rooms may be ready slightly later than 2PM, but got my room upgraded FOC! Bed was comfortable, room was spacious and at a decent standard (perhaps due to the upgrade). Overall, a steal for such a prime location!
Angielyn T. Podróż z partnerem Philippines, 9 grudnia 2014
Our First Travel Together

Very convenient when it come to transport going to all tourist attraction
9
We'll be back again
Phill C. Wycieczka w pojedynkę Australia, 6 grudnia 2014
beautiful

the location is perfect, the bed was the best I have ever stayed in , bathroom splendid
8,7
Excellent Easy access great area Good and across the road Hotel staff kind and friendly unlike the remaining population

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai HongkongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - WejścieEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - WejścieEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FoyerEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - BasenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - BasenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SiłowniaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SalonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala BalowaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestauracjaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Pokój gościnnyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - ŁazienkaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sala konferencyjna

Recenzje klientów - Empire Hotel Hong Kong Wan Chai, Hongkong

AS-AGWEB-3C06