lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Wyspa Mactan, Cebu, Filipiny 6015 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Recepcja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny
Okolica: Wyspa Mactan Liczba pokoi: 54
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,9

z 1197 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
5,9
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,1
Jedzenie/Posiłki
6,1
Wszystkie recenzje (1197)
Sortuj według:
Jerzy G. Wycieczka w pojedynkę Poland, 31 stycznia 2014
Hotel na prowincji, czysty, ale uwaga na kuchnię

Dość łatwo nauczyć się transportu i można zwiedzać
7
Obsługa miła i przyjazna. ( Strażnik trochę nahalny) Pokoje w miarę czyste z ... betonową podłogą. Kuchnia smaczna, chociaż pilnować trzeba kucharzy, bo podadzą zimne spagetti ;) Mogliby zmieniś menu śniadania, bo tym się nawet dziecko nie naje. Polecam każdemu, kto szuka niskich cen a za to na dłuższy pobyt.
Michal M. Podróż z partnerem Poland, 17 marca 2013
Dobry hotel na przenocowanie w Cebu przy lotnisku

Blisko lotniska, czysto, dobra cena
4,7
Dobre miejsce na przespanie się przy lotnisku. Dojazd obowiązkowo taksówką.
Andrzej Z. Wycieczka w pojedynkę Poland, 9 marca 2013
Hotel wart swej ceny,dobra i sprawna obsługa.Warto

czyste pokoje,mila i dyskretna obsługa,dają nie drogo i smacznie zjeść,klimatyzacja
8
Polecam hotel wszystkim tym co musza liczyc sie z groszem ,ale tez cenia sobie komfort
Ilona B. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 6 marca 2013
Blisko lotniska.

Czysto, spokojnie, miła obsługa ;)
5,3
Hotel średniej klasy, w miarę czysto, bardzo mały pokoik i łazienka, ale za to blisko na lotnisko, a tylko na tym nam zależało. Miła i przyjazna obsługa ;)))
Mateusz R. Podróż w większej grupie Poland, 21 listopada 2012
Świetny hotel dla ludzi, którzy mają poranny lot

znakomita lokalizacja, czysto, przyjemnie, niedrogo
9,7
Hotel świetny dla osób, które potrzebują przespać się przed porannym lotem. Jest blisko lotniska, ale z dala od wszystkiego innego. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne - czysto, przyjemnie, hotel nowy, przestrzeni w pokoju wystarczająco. Całkowicie wart swojej ceny. Nie ma też problemu ze zorganizowaniem taksówki na lotnisko. W hotelu jest restauracyjka, gdzie za w miarę rozsądne pieniądze można zjeść śniadanie, obiad, czy po prostu napić się piwa Jedzenie smaczne, ale bez szczególnych fajerwerków.
Peter C. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 10 sierpnia 2014
week stay

location, helpfull , security
9,3
all very good but did not clean room while i in.
Kharla D. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 7 sierpnia 2014
Clean and fuss-free stay near the airport

Location, cleanliness, access to food
7,7
It was my first time to stay solo at a hotel and I was a bit apprehensive. But when I checked in, the staff were courteous and the room was clean and secure. They had a restaurant where I could buy my food; additionally, there were restaurants nearby so I had a lot of choices. I definitely consider my booking here a good value for my money and would gladly book again.
Chrisitne Z. Podróż w większej grupie Philippines, 5 sierpnia 2014
good enough for an overnight stay

budget accomodation, basic but clean, near the airport
7,7
The hotel was good enough for a short stay, chose this because it's near the airport, although it was kind of hard to find a cab. But the staff were very accimodating, clean and basic rooms.
Joanne L. Podróż w większej grupie Philippines, 4 sierpnia 2014
near the airport but far from everything else

clean, affordable, and near the airport
7
We stayed here for two nights but we rarely stayed at the hotel. The inn was worth its price. The size of the room was just right, however, the bathroom was a bit small and you couldn't really move around that much. The sheets were clean and they smelled nice as well. Hallways were clean and staff were helpful. The breakfast inclusion was not very appetizing, so we had to pay an extra P40 to have a decent breakfast meal. Location-wise, all the taxi drivers didn't know the inn as it's quite new. So you need to mention the main road connected to the "new bridge" and that it's near the Queensland Motel. The only good thing about its location is that it's near the airport. Not recommended if you want a hotel that's near the city. You'll be paying more for the taxis going to this area.
Florencio R. Podróż z partnerem United States of America, 1 sierpnia 2014
Good value for your money

Affordable, friendly staff, clean rooms
8,7
Very welcoming staff. Clean rooms. Close to the airport and pier. NO towel, but they provide toothbrush. It's hard to find.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcjaExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A02