lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Wyspa Mactan, Cebu, Filipiny 6015 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Recepcja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny
Okolica: Wyspa Mactan Liczba pokoi: 54
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,9

z 1260 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
5,9
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,1
Jedzenie/Posiłki
6,1
Wszystkie recenzje (1260)
Sortuj według:
Jerzy G. Wycieczka w pojedynkę Poland, 31 stycznia 2014
Hotel na prowincji, czysty, ale uwaga na kuchnię

Dość łatwo nauczyć się transportu i można zwiedzać
7
Obsługa miła i przyjazna. ( Strażnik trochę nahalny) Pokoje w miarę czyste z ... betonową podłogą. Kuchnia smaczna, chociaż pilnować trzeba kucharzy, bo podadzą zimne spagetti ;) Mogliby zmieniś menu śniadania, bo tym się nawet dziecko nie naje. Polecam każdemu, kto szuka niskich cen a za to na dłuższy pobyt.
Michal M. Podróż z partnerem Poland, 17 marca 2013
Dobry hotel na przenocowanie w Cebu przy lotnisku

Blisko lotniska, czysto, dobra cena
4,7
Dobre miejsce na przespanie się przy lotnisku. Dojazd obowiązkowo taksówką.
Andrzej Z. Wycieczka w pojedynkę Poland, 9 marca 2013
Hotel wart swej ceny,dobra i sprawna obsługa.Warto

czyste pokoje,mila i dyskretna obsługa,dają nie drogo i smacznie zjeść,klimatyzacja
8
Polecam hotel wszystkim tym co musza liczyc sie z groszem ,ale tez cenia sobie komfort
Ilona B. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 6 marca 2013
Blisko lotniska.

Czysto, spokojnie, miła obsługa ;)
5,3
Hotel średniej klasy, w miarę czysto, bardzo mały pokoik i łazienka, ale za to blisko na lotnisko, a tylko na tym nam zależało. Miła i przyjazna obsługa ;)))
Mateusz R. Podróż w większej grupie Poland, 21 listopada 2012
Świetny hotel dla ludzi, którzy mają poranny lot

znakomita lokalizacja, czysto, przyjemnie, niedrogo
9,7
Hotel świetny dla osób, które potrzebują przespać się przed porannym lotem. Jest blisko lotniska, ale z dala od wszystkiego innego. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne - czysto, przyjemnie, hotel nowy, przestrzeni w pokoju wystarczająco. Całkowicie wart swojej ceny. Nie ma też problemu ze zorganizowaniem taksówki na lotnisko. W hotelu jest restauracyjka, gdzie za w miarę rozsądne pieniądze można zjeść śniadanie, obiad, czy po prostu napić się piwa Jedzenie smaczne, ale bez szczególnych fajerwerków.
Murray D. Wycieczka w pojedynkę Australia, 22 listopada 2014
Tenq very pleasant

Aircon, tv & hot shower
7,7
Just what was required
Meneleo M. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 22 listopada 2014
comfortable express inn

I liked the clean room though a little small but worth the money. I liked there food which kept me going back for breakfast and cheap too. the staff were very courteous also.
9
Very satisfying and comfortable. But could not walk at night because it's away from the main street. That was my only problem.
Marketa K. Podróż służbowa Czech Republic, 21 listopada 2014
Didn't surprise, didn't offend

10 min away from the airport, that's the only plus of this hotel
6
Neighborhood is very lively at night, didn't see any white people. Little sketchy but perfect for a one night stay and catching an early flight. Broken shower head. Aircon was just opposite of the bed so the cold air was blowing to my face, don't like that. Comfy bed. It's ok, clean but it's a in and out kind of a place.
Duncan H. Podróż z partnerem United Kingdom, 20 listopada 2014
Not a glorious place, but ok..

The lift
6
We stayed one night cause we had a morning flight and we wanted somewhere close to the airport. Rooms are small and a bit gloomy, not the most welcoming..the air cone was noisy but did the job. Lots of fried things and nothing to eat especially if you are vegeterian. Will not recomand this place, but I'm not sure what else you can get in cebu for the same amount of money, so if you have to it's ok for a night or too.
Olivia C. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 16 listopada 2014
the hotel is nice. i want to go back there again.

they have nice rooms. the food is great especially the vegetable dish that i ordered. and i also liked their water its warm.i
8,7
It was good even though i stayed for a night only.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcjaExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A07