Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Mactan Island, Cebu, Filipiny 6015 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Express Inn – Mactan Cebu - Jedzenie i napoje Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Recepcja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Recepcja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Recepcja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Recepcja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Łazienka Express Inn – Mactan Cebu - Wnętrze hotelu
Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Recepcja Express Inn – Mactan Cebu - Recepcja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Hotel z zewnątrz Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja
Okolica: Mactan Island Liczba pokoi: 54
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,8

z 1353 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
5,9
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
7,0
Jedzenie/Posiłki
6,1
Wszystkie recenzje (1353)
Sortuj według:
Janusz J. Wycieczka w pojedynkę Poland, 30 listopada 2014
Podróż za jeden uśmiech

Dla mnie najlepsze było to,że pokój był cichy i mogłem się dobrze wyspać.Niedaleko hotelu znajduje się duża ilość straganów gdzie można tanio dobrze zjeść i kupić prawie wszystko.
5,7
W hotelu byłem dwie noce i głównie chwale sobie go za cichy,chłodny pokój i za bliskie położenie do lotniska.Na tym mi zależało przed powrotem do Polski po dwómiesięcznej podróży
Jerzy G. Wycieczka w pojedynkę Poland, 31 stycznia 2014
Hotel na prowincji, czysty, ale uwaga na kuchnię

Dość łatwo nauczyć się transportu i można zwiedzać
7
Obsługa miła i przyjazna. ( Strażnik trochę nahalny) Pokoje w miarę czyste z ... betonową podłogą. Kuchnia smaczna, chociaż pilnować trzeba kucharzy, bo podadzą zimne spagetti ;) Mogliby zmieniś menu śniadania, bo tym się nawet dziecko nie naje. Polecam każdemu, kto szuka niskich cen a za to na dłuższy pobyt.
Michal M. Podróż z partnerem Poland, 17 marca 2013
Dobry hotel na przenocowanie w Cebu przy lotnisku

Blisko lotniska, czysto, dobra cena
4,7
Dobre miejsce na przespanie się przy lotnisku. Dojazd obowiązkowo taksówką.
Andrzej Z. Wycieczka w pojedynkę Poland, 9 marca 2013
Hotel wart swej ceny,dobra i sprawna obsługa.Warto

czyste pokoje,mila i dyskretna obsługa,dają nie drogo i smacznie zjeść,klimatyzacja
8
Polecam hotel wszystkim tym co musza liczyc sie z groszem ,ale tez cenia sobie komfort
Ilona B. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 6 marca 2013
Blisko lotniska.

Czysto, spokojnie, miła obsługa ;)
5,3
Hotel średniej klasy, w miarę czysto, bardzo mały pokoik i łazienka, ale za to blisko na lotnisko, a tylko na tym nam zależało. Miła i przyjazna obsługa ;)))
Mateusz R. Podróż w większej grupie Poland, 21 listopada 2012
Świetny hotel dla ludzi, którzy mają poranny lot

znakomita lokalizacja, czysto, przyjemnie, niedrogo
9,7
Hotel świetny dla osób, które potrzebują przespać się przed porannym lotem. Jest blisko lotniska, ale z dala od wszystkiego innego. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne - czysto, przyjemnie, hotel nowy, przestrzeni w pokoju wystarczająco. Całkowicie wart swojej ceny. Nie ma też problemu ze zorganizowaniem taksówki na lotnisko. W hotelu jest restauracyjka, gdzie za w miarę rozsądne pieniądze można zjeść śniadanie, obiad, czy po prostu napić się piwa Jedzenie smaczne, ale bez szczególnych fajerwerków.
Lawrence D. Podróż z partnerem United States of America, 22 maja 2015
Very small room and CR

Water pressure for shower
3,7
The rooms are very small, the cr is very small. The bed has no sheet, a thin blanket only. The cafe attached has terrible service and the food was not good at all.
Macy M. Podróż z partnerem Philippines, 20 maja 2015
Not so convenient location.

Comfortable bed and pillows.
2,7
If only I knew that it is situated beside the cemetery, I wouldn't have chosen it.
Janice M. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 18 maja 2015
Pleasant!

1. Value for money 2. Room 3. Location
8,3
Comfortable, nice place and worth it but the water system in the 4th floor is poor
Perla C. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 14 maja 2015
nothing special

comfortable beds,foods are delicious,near the airport
7,7

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - Jedzenie i napojeExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcjaExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcjaExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcjaExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcjaExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - ŁazienkaExpress Inn – Mactan Cebu - Wnętrze hoteluExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcjaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcjaExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - Hotel z zewnątrzExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - WyposażenieExpress Inn – Mactan Cebu - Hotel z zewnątrzExpress Inn – Mactan Cebu - Wyposażenie


AS-AGWEB-3A05