Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Mactan Island, Cebu, Filipiny 6015 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Express Inn – Mactan Cebu - Jedzenie i napoje Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Recepcja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Recepcja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Recepcja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Recepcja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Łazienka Express Inn – Mactan Cebu - Wnętrze hotelu
Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Recepcja Express Inn – Mactan Cebu - Recepcja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Hotel z zewnątrz Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja
Okolica: Mactan Island Liczba pokoi: 54
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,8

na podstawie
1363 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
5,9
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
7,0
Jedzenie/Posiłki
6,1
Wszystkie recenzje (1363)
Sortuj według:
Janusz J. Wycieczka w pojedynkę Poland, 30 listopada 2014
Podróż za jeden uśmiech

Dla mnie najlepsze było to,że pokój był cichy i mogłem się dobrze wyspać.Niedaleko hotelu znajduje się duża ilość straganów gdzie można tanio dobrze zjeść i kupić prawie wszystko.
5,7
W hotelu byłem dwie noce i głównie chwale sobie go za cichy,chłodny pokój i za bliskie położenie do lotniska.Na tym mi zależało przed powrotem do Polski po dwómiesięcznej podróży
Jerzy G. Wycieczka w pojedynkę Poland, 31 stycznia 2014
Hotel na prowincji, czysty, ale uwaga na kuchnię

Dość łatwo nauczyć się transportu i można zwiedzać
7
Obsługa miła i przyjazna. ( Strażnik trochę nahalny) Pokoje w miarę czyste z ... betonową podłogą. Kuchnia smaczna, chociaż pilnować trzeba kucharzy, bo podadzą zimne spagetti ;) Mogliby zmieniś menu śniadania, bo tym się nawet dziecko nie naje. Polecam każdemu, kto szuka niskich cen a za to na dłuższy pobyt.
Michal M. Podróż z partnerem Poland, 17 marca 2013
Dobry hotel na przenocowanie w Cebu przy lotnisku

Blisko lotniska, czysto, dobra cena
4,7
Dobre miejsce na przespanie się przy lotnisku. Dojazd obowiązkowo taksówką.
Andrzej Z. Wycieczka w pojedynkę Poland, 9 marca 2013
Hotel wart swej ceny,dobra i sprawna obsługa.Warto

czyste pokoje,mila i dyskretna obsługa,dają nie drogo i smacznie zjeść,klimatyzacja
8
Polecam hotel wszystkim tym co musza liczyc sie z groszem ,ale tez cenia sobie komfort
Ilona B. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 6 marca 2013
Blisko lotniska.

Czysto, spokojnie, miła obsługa ;)
5,3
Hotel średniej klasy, w miarę czysto, bardzo mały pokoik i łazienka, ale za to blisko na lotnisko, a tylko na tym nam zależało. Miła i przyjazna obsługa ;)))
Mateusz R. Podróż w większej grupie Poland, 21 listopada 2012
Świetny hotel dla ludzi, którzy mają poranny lot

znakomita lokalizacja, czysto, przyjemnie, niedrogo
9,7
Hotel świetny dla osób, które potrzebują przespać się przed porannym lotem. Jest blisko lotniska, ale z dala od wszystkiego innego. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne - czysto, przyjemnie, hotel nowy, przestrzeni w pokoju wystarczająco. Całkowicie wart swojej ceny. Nie ma też problemu ze zorganizowaniem taksówki na lotnisko. W hotelu jest restauracyjka, gdzie za w miarę rozsądne pieniądze można zjeść śniadanie, obiad, czy po prostu napić się piwa Jedzenie smaczne, ale bez szczególnych fajerwerków.
Dennis M. Podróż z partnerem Philippines, 18 czerwca 2015
Overnight Stay Only

The Showers Comfortable Beds, and Clean Room
7
It is only good for overnight stay when you arrive late from the Airport. Tried to call Fast Food Restaurants like Jollibee and McDonalds because there is no open restaurants nearby per advice by the receptionist because we arrive late at night. Unluckily they cant deliever because they are close.
Mylene R. Podróż w większej grupie Philippines, 9 czerwca 2015
overrated reviews in agoda webpage

clean, with securiry guard..
4,3
ok but could have been better.. resto closes very early.. had to find other food establishments which by the way is not near the premises.. had to ride a tricycle.. ac didnt have remote control & cannot even be managed manually.. linens had holes in them..
Shauming L. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 31 maja 2015
Worst experience in hotel
3,7
Nothing is good to mentions. Worst restaurant staff! They just tell you the restaurant is closed because too many orders and couldn't careless room gust is hungry. Noisiest room I ever stayed! Seems the third class traveller always get the worst room available, Agoda should do something about it!
Chen H. Podróż w większej grupie Malaysia, 30 maja 2015
transit point if u arrive late

close to airport; transit point to north or south of cebu
6,3
Arrive very late but was help with friendly staff for checking in and mobilization of luggage shower was rather tiny but serves the purpose bed was clean and aircon was cool bfast was either set A, B or C taste wise i would only give a 2/5 but for convenience thats ok

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

HK-AGWEB-2H06