lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Wyspa Mactan, Cebu, Filipiny 6015 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Recepcja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny
Okolica: Wyspa Mactan Liczba pokoi: 54
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,9

z 1215 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
5,9
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,1
Jedzenie/Posiłki
6,1
Wszystkie recenzje (1215)
Sortuj według:
Jerzy G. Wycieczka w pojedynkę Poland, 31 stycznia 2014
Hotel na prowincji, czysty, ale uwaga na kuchnię

Dość łatwo nauczyć się transportu i można zwiedzać
7
Obsługa miła i przyjazna. ( Strażnik trochę nahalny) Pokoje w miarę czyste z ... betonową podłogą. Kuchnia smaczna, chociaż pilnować trzeba kucharzy, bo podadzą zimne spagetti ;) Mogliby zmieniś menu śniadania, bo tym się nawet dziecko nie naje. Polecam każdemu, kto szuka niskich cen a za to na dłuższy pobyt.
Michal M. Podróż z partnerem Poland, 17 marca 2013
Dobry hotel na przenocowanie w Cebu przy lotnisku

Blisko lotniska, czysto, dobra cena
4,7
Dobre miejsce na przespanie się przy lotnisku. Dojazd obowiązkowo taksówką.
Andrzej Z. Wycieczka w pojedynkę Poland, 9 marca 2013
Hotel wart swej ceny,dobra i sprawna obsługa.Warto

czyste pokoje,mila i dyskretna obsługa,dają nie drogo i smacznie zjeść,klimatyzacja
8
Polecam hotel wszystkim tym co musza liczyc sie z groszem ,ale tez cenia sobie komfort
Ilona B. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 6 marca 2013
Blisko lotniska.

Czysto, spokojnie, miła obsługa ;)
5,3
Hotel średniej klasy, w miarę czysto, bardzo mały pokoik i łazienka, ale za to blisko na lotnisko, a tylko na tym nam zależało. Miła i przyjazna obsługa ;)))
Mateusz R. Podróż w większej grupie Poland, 21 listopada 2012
Świetny hotel dla ludzi, którzy mają poranny lot

znakomita lokalizacja, czysto, przyjemnie, niedrogo
9,7
Hotel świetny dla osób, które potrzebują przespać się przed porannym lotem. Jest blisko lotniska, ale z dala od wszystkiego innego. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne - czysto, przyjemnie, hotel nowy, przestrzeni w pokoju wystarczająco. Całkowicie wart swojej ceny. Nie ma też problemu ze zorganizowaniem taksówki na lotnisko. W hotelu jest restauracyjka, gdzie za w miarę rozsądne pieniądze można zjeść śniadanie, obiad, czy po prostu napić się piwa Jedzenie smaczne, ale bez szczególnych fajerwerków.
Oliver D. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 9 września 2014
Convenient and good value

Price, Cleanliness, Ease
8
Sebouh K. Podróż z partnerem Australia, 7 września 2014
Gos for price

foods
8,7
Ok
Phuong M. Podróż w większej grupie Vietnam, 6 września 2014
Clean room, near the airport

Cleanliness
7,3
This hotel is located in the interior road so many taxi drivers don't know how to go to this hotel. The air con is a little bit noisy and it's very cold and we can't adjust it. When we asked to call a taxi in the next morning, the staff said that we just informed 20mins ahead. But in the next morning, the line was always busy. When we check out, they said that we must wait 20mins for a taxi and they have the transfer service that may charge double. We refused and get out of the hotel and catched a taxi immediately. Just good for a night stay
Gerson H. Podróż z partnerem Brazil, 4 września 2014
Reasonable stay compare for its value

cheap and close to the airport
6,7
Its a reasonable place for just one night and it was cheaper compared to the other hotels. But I didn't like that the sheet felt not very clean and the room was a little bit noisy. It's ok for one night stay.
Marivic S. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 1 września 2014
My stay at express inn mactan

Location because it is near the airport.
5,3
Just okay if you only wanted a room to sleep in.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcjaExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A06