lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Wyspa Mactan, Cebu, Filipiny 6015 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Restauracja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Recepcja Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny
Okolica: Wyspa Mactan Liczba pokoi: 54
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,9

z 1274 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
5,9
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,0
Jedzenie/Posiłki
6,1
Wszystkie recenzje (1274)
Sortuj według:
Janusz J. Wycieczka w pojedynkę Poland, 30 listopada 2014
Podróż za jeden uśmiech

Dla mnie najlepsze było to,że pokój był cichy i mogłem się dobrze wyspać.Niedaleko hotelu znajduje się duża ilość straganów gdzie można tanio dobrze zjeść i kupić prawie wszystko.
5,7
W hotelu byłem dwie noce i głównie chwale sobie go za cichy,chłodny pokój i za bliskie położenie do lotniska.Na tym mi zależało przed powrotem do Polski po dwómiesięcznej podróży
Jerzy G. Wycieczka w pojedynkę Poland, 31 stycznia 2014
Hotel na prowincji, czysty, ale uwaga na kuchnię

Dość łatwo nauczyć się transportu i można zwiedzać
7
Obsługa miła i przyjazna. ( Strażnik trochę nahalny) Pokoje w miarę czyste z ... betonową podłogą. Kuchnia smaczna, chociaż pilnować trzeba kucharzy, bo podadzą zimne spagetti ;) Mogliby zmieniś menu śniadania, bo tym się nawet dziecko nie naje. Polecam każdemu, kto szuka niskich cen a za to na dłuższy pobyt.
Michal M. Podróż z partnerem Poland, 17 marca 2013
Dobry hotel na przenocowanie w Cebu przy lotnisku

Blisko lotniska, czysto, dobra cena
4,7
Dobre miejsce na przespanie się przy lotnisku. Dojazd obowiązkowo taksówką.
Andrzej Z. Wycieczka w pojedynkę Poland, 9 marca 2013
Hotel wart swej ceny,dobra i sprawna obsługa.Warto

czyste pokoje,mila i dyskretna obsługa,dają nie drogo i smacznie zjeść,klimatyzacja
8
Polecam hotel wszystkim tym co musza liczyc sie z groszem ,ale tez cenia sobie komfort
Ilona B. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 6 marca 2013
Blisko lotniska.

Czysto, spokojnie, miła obsługa ;)
5,3
Hotel średniej klasy, w miarę czysto, bardzo mały pokoik i łazienka, ale za to blisko na lotnisko, a tylko na tym nam zależało. Miła i przyjazna obsługa ;)))
Mateusz R. Podróż w większej grupie Poland, 21 listopada 2012
Świetny hotel dla ludzi, którzy mają poranny lot

znakomita lokalizacja, czysto, przyjemnie, niedrogo
9,7
Hotel świetny dla osób, które potrzebują przespać się przed porannym lotem. Jest blisko lotniska, ale z dala od wszystkiego innego. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne - czysto, przyjemnie, hotel nowy, przestrzeni w pokoju wystarczająco. Całkowicie wart swojej ceny. Nie ma też problemu ze zorganizowaniem taksówki na lotnisko. W hotelu jest restauracyjka, gdzie za w miarę rozsądne pieniądze można zjeść śniadanie, obiad, czy po prostu napić się piwa Jedzenie smaczne, ale bez szczególnych fajerwerków.
Jose A. Podróż z partnerem United States of America, 11 grudnia 2014
Old, and Dirty

Staff were fine, there was an elevator, and hot water.
3
Hard to find the place, and first taxi took us to wrong Express Inn. When we finally got into our room, we were very disappointed. Place was old and falling apart. Water leaked onto the toilet bowl area, and the A/C smelled of mold. The free breakfast was terrible. Gave you rubber waffles, one cold egg and slices of fruit that were too ripe. We left aft one day, and lost money, because I paid for two. The place was just nasty... Don't book here.
Angelo B. Podróż z partnerem Philippines, 10 grudnia 2014
Good

Good
4,3
Francis B. Podróż z partnerem Philippines, 30 listopada 2014
Value for Money, clean room and bathroom

price is good, room and bathroom is clean
8
Happy with the stay
Erik R. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 30 listopada 2014
Good hotel

Clean, safe and decent food.
8
Good internet to be in the Philippines but very slow compared to other countries.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - RestauracjaExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcjaExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3C08