Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Wyspa Mactan, Mactan Island, Filipiny 6015 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Express Inn – Mactan Mactan Island - Jedzenie i napoje Express Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Mactan Island - Recepcja Express Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Mactan Island - Recepcja Express Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Mactan Island - Recepcja Express Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Mactan Island - Recepcja Express Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Mactan Island - Łazienka Express Inn – Mactan Mactan Island - Wnętrze hotelu
Express Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Mactan Island - Recepcja Express Inn – Mactan Mactan Island - Recepcja Express Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Mactan Island - Restauracja Express Inn – Mactan Mactan Island - Restauracja Express Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Mactan Island - Hotel z zewnątrz Express Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnny Express Inn – Mactan Mactan Island - Restauracja
Okolica: Wyspa Mactan Liczba pokoi: 54

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,8

z 1416 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 6

Wart swojej ceny
7,7
Lokalizacja
5,8
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
6,1
Wszystkie recenzje (1416)
Sortuj według:
Janusz J. Wycieczki w pojedynkę Poland, 30 listopada 2014
Podróż za jeden uśmiech

Dla mnie najlepsze było to,że pokój był cichy i mogłem się dobrze wyspać.Niedaleko hotelu znajduje się duża ilość straganów gdzie można tanio dobrze zjeść i kupić prawie wszystko.
5,7
W hotelu byłem dwie noce i głównie chwale sobie go za cichy,chłodny pokój i za bliskie położenie do lotniska.Na tym mi zależało przed powrotem do Polski po dwómiesięcznej podróży
Zgłoś tą recenzję
Jerzy G. Wycieczki w pojedynkę Poland, 31 stycznia 2014
Hotel na prowincji, czysty, ale uwaga na kuchnię

Dość łatwo nauczyć się transportu i można zwiedzać
7
Obsługa miła i przyjazna. ( Strażnik trochę nahalny) Pokoje w miarę czyste z ... betonową podłogą. Kuchnia smaczna, chociaż pilnować trzeba kucharzy, bo podadzą zimne spagetti ;) Mogliby zmieniś menu śniadania, bo tym się nawet dziecko nie naje. Polecam każdemu, kto szuka niskich cen a za to na dłuższy pobyt.
Zgłoś tą recenzję
Michal M. Podróże z partnerem Poland, 17 marca 2013
Dobry hotel na przenocowanie w Cebu przy lotnisku

Blisko lotniska, czysto, dobra cena
4,7
Dobre miejsce na przespanie się przy lotnisku. Dojazd obowiązkowo taksówką.
Zgłoś tą recenzję
Andrzej Z. Wycieczki w pojedynkę Poland, 9 marca 2013
Hotel wart swej ceny,dobra i sprawna obsługa.Warto

czyste pokoje,mila i dyskretna obsługa,dają nie drogo i smacznie zjeść,klimatyzacja
8
Polecam hotel wszystkim tym co musza liczyc sie z groszem ,ale tez cenia sobie komfort
Zgłoś tą recenzję
Ilona B. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 6 marca 2013
Blisko lotniska.

Czysto, spokojnie, miła obsługa ;)
5,3
Hotel średniej klasy, w miarę czysto, bardzo mały pokoik i łazienka, ale za to blisko na lotnisko, a tylko na tym nam zależało. Miła i przyjazna obsługa ;)))
Zgłoś tą recenzję
Mateusz R. Podróże grupowe Poland, 21 listopada 2012
Świetny hotel dla ludzi, którzy mają poranny lot

znakomita lokalizacja, czysto, przyjemnie, niedrogo
9,7
Hotel świetny dla osób, które potrzebują przespać się przed porannym lotem. Jest blisko lotniska, ale z dala od wszystkiego innego. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne - czysto, przyjemnie, hotel nowy, przestrzeni w pokoju wystarczająco. Całkowicie wart swojej ceny. Nie ma też problemu ze zorganizowaniem taksówki na lotnisko. W hotelu jest restauracyjka, gdzie za w miarę rozsądne pieniądze można zjeść śniadanie, obiad, czy po prostu napić się piwa Jedzenie smaczne, ale bez szczególnych fajerwerków.
Zgłoś tą recenzję
Furkan M. Wycieczki w pojedynkę Singapore, 22 grudnia 2015
-

-
8
-
Zgłoś tą recenzję
Sachin A. Podróże z partnerem United States of America, 22 grudnia 2015
Not bad for overnight stay

Shower and Hot water !
4
Location is weird it is on street called small street. Hard to find place for most of taxi driver, we end up going in Cebu city express in but this is in Pajo. Well bugs are everywhere, but best thing is hot water. room are smaller but for night stay and price not bad hotel. staff is okay.
Zgłoś tą recenzję
Shane B. Podróże z partnerem United States of America, 2 grudnia 2015
Very basic, not too bad

Proximity to airport (5 mins), cheap
8,3
Just very basic. No windows, small rooms, max utilized space-wise. Bed wasn't uncomfortable, but had only sheet and kind of scratchy blanket. Fold down table and bedstand was only furniture. Minus was there was only 1 outlet hidden beneath the table. Worth $25 though.
Zgłoś tą recenzję
Mark J. Podróże z partnerem Philippines, 23 listopada 2015
Na

Cleanliness and nice staff
9,3
Awesome
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 6 z 6
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Express Inn – Mactan Mactan IslandExpress Inn – Mactan Mactan Island - Jedzenie i napojeExpress Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Mactan Island - RecepcjaExpress Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Mactan Island - RecepcjaExpress Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Mactan Island - RecepcjaExpress Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Mactan Island - RecepcjaExpress Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Mactan Island - ŁazienkaExpress Inn – Mactan Mactan Island - Wnętrze hoteluExpress Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Mactan Island - RecepcjaExpress Inn – Mactan Mactan Island - RecepcjaExpress Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Mactan Island - RestauracjaExpress Inn – Mactan Mactan Island - RestauracjaExpress Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Mactan Island - Hotel z zewnątrzExpress Inn – Mactan Mactan Island - Pokój gościnnyExpress Inn – Mactan Mactan Island - RestauracjaExpress Inn – Mactan Mactan Island - WyposażenieExpress Inn – Mactan Mactan Island - Hotel z zewnątrzExpress Inn – Mactan Mactan Island - Wyposażenie


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C01